Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iSonic

    addikt

    válasz CooLM@$TeR #21103 üzenetére

    Az a bajom veled, hogy bárki ir a topicban a játékkal kapcsolatban, te egyből megjelensz és kéretlenül kezded osztani az észt, majd érvek hiján leoltod, hogy te biztos bronze-silver-gold ligás vagy igy nem számit a véleményed és különben is te vagy itt a jani.

    Mondj egy embert akivel lekezelően bántam rajtad és cylán kívül...

    Az a bajom veled, hogyha megjelenik egy olyan ember, aki 1000x jobban ért hozzá nálad és már akkor a StarCraftal játszott, mikor te a matchboxokat tologattad akkor őt is egyből leoltad, hiszen honnan is ismernéd a veterán arcokat; de mikor felhivják a figyelmed hogy talán visszavehetnél egy kicsit, akkor is inkább tovább magyarázol bocsánatkérés helyett, hiszen semmi tisztelet nincs benned.

    miért is kérjek tőled bocsánatot, mert lenyomorékozol és lehülyézel? és elvárod, hogy kérjek bocsánatot, azért van bőr a képeden... :)

    Az a bajom veled, hogy egy szimpla kis hazudozó vagy aki lesz*r mindenkit magasról, csupán csak minél nagyobb elismertségre számit de messze nem azért teszi, hogy a közösséget épitse. Ha nem épitettük volna fel és tartottuk volna együtt a StraCraft scenet éveken át, akkor kb. senki nem lenne oda az SC2 e-sportért itthon..

    Mit hazudtam meséld már el?? Kíváncsi lennék rá.. :) Nem építettem volna fel.. itt mutatkozik meg, mennyire beképzelt ember vagy..

    Soha nem hivtam retardáltnak az egyszerű rajongókat..

    Akkor engem miért is hülyézel? én is egyszerűen rajongók a játékéért...

    Na itt bújt ki a szög a zsákból, valójában te szólod le az embereket, minősited a scenet akiért te elvileg "teszel", és engem vádolsz meg vele. Hát igen, aki másnak vermet ás ....

    Én amint előzőleg leírtam, annyit tudok tenni a közösségért.. az, hogy ezt letojják vagy tetszik nekik az már az ő dolguk.. de elárulom sok mindent letojnak az emberek... és ezért írtam, hogy nincs magyar scene..

    nem vagy egyenes ember és akkor a streames mocskolódó stilusodról még szó sem esett a fentiek mellett.

    Legyek egyenes? Megmondom a tutit, te egy olyan beképzelt ember vagy, aki azt hiszi, hogy a 10 éves dumájával majd tisztelni fogják...

Új hozzászólás Aktív témák