-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Áhh, még a papír liga ellen sem megy Az előbb egy P ellen mentem be a bázisra elvileg láttam a dark shiren-t. Gyakorlatilag nem vettem észre A másik gyöngyszem az volt, amikor a P becannonozta magát. Kipakoltam az ecpet, benézek mutákkal a 10 perc körül, már lent van a mothership, meg 1-2 carrier. Frankó. Mass corruptor, már 4 bázisról, megyek fel bloodrodra, hogy ha lenyomtam a carriereket, akkor az épületeket leszedjem. olyan 140-150 supplynál nézem, hogy ez a pöcs, még mindig 1 bázsról massolja a carriereket no, akkor gyerünk, azzal az 5-6 al csak el bírok a 30 db corruptorral... LEszedem az anyahajót, alatta meg figyel vagy 20 carrier.... Jah, a gyerek 2 hide expről tolta. Epic fail map kontroll
A másik gyöngyszem a mai napról. Mass dropp marin ellen átállok a bannelingekról mutára...
Na itt merült fel bennem a gondolat, hogy inkább hanyagolni kellene mára a játékot, mert nem fog menni Nem baj, jól visszarontottam az átlagomat olyan 50% körülre. Esküszöm, mintha bronz liga alján tengődnék
üdv, föccer
mod: jah, egyébként főként goldos ellenfelek voltak, 1-2 platinával fűszerezve. Persze szerinted bejött az eddigi 75%-os győzelmi arány a godosok ellen?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Igen, persze. Csak annyira most valamiért annyira felbosszantottam magamat rajta. Pedig nem igazán érdekelt eddig az ilyesmi...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
FOR THE HORDE....I MEAN SWARM
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Elmebeteg állat volt, aki kitalálta ezt a szakácsos játékot Bár lehet, ha nem hulla fáradtan, hajnali 3-kor játszaná az ember, akkor nem ütne ekkorát
Minden esetre összeszedtünk cylával egy pár pontot. Köszi érte ezúton is. LEgközelebb folytatjuk.
üdv, föccer
mod:
Achievements (4,035 points)
World rank: #2,325 of 2,804,897
Region rank: #775 of 783,118üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #19606 üzenetére
mindkettoben vannak erdekes dolgok, de a szakacsos valoban betegebb
kivancsi vagyok a harmadik minijatekra, remelem annak is hasonloan jo hangulata van, mint a masik kettonekp.s.:
PYGALISK
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
salaxx
tag
hi emberek, nagy bajban vagyok...a nagy igyekezetben tegnap megnyomtam crtl v alt + vmit es azota vmi "szintevesztö" üzemmodban fut a game. Mindig zöld vagyok az ellenfel meg mindig piros.....de vhogy az egesz egyseggrafika is rosszabb...mintha nem lenne ugy texturazva. De grafikai opcoknal meg nem latok semmit
vkinek vmi ötlet hogy csinalhatnam vissza? (egyebkent tegnap 3 vereseg utan mindin mind1 alapon jött meg vagy 9 .... uh ez egyertelmüen ez a zöld szin miatt lehet csak )
-
föccer
nagyúr
A left 2 die-t ismerem. Az nem ennyire mókás, viszont nagyobb figyelmet híván mindkét játékostól.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz föccer #19611 üzenetére
hat nem tudom....terranhoz vagyok a legkevesebb, es tegnap hardon elsore megcsinaltam, es megcsak izgulni sem kellett egyszer sem....marine-marine-marine, es nehany bunker...es amint volt eleg pont akkor reaper....(a palya nagy reszet en takartitottam le....igaz a tars csinalt mindent...en meg tornyot sem)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
_OldBoy_
tag
Elkészült a Spanishiwa build második részének a fordítása, ötletek ZvP matchupra.
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
föccer
nagyúr
Azt nem mondtam, hogy nehéz, csak azt,hogy több figyelmet kíván, mint a szakos játék ^^
Azt a hajnali ókákban játszani nagyon veszélyes. Mondhatni üt, mint buszkerék
Egyébként átolvastam az új acsikat. Van vagy 200 pontnyi. 50 pontot lezavartam tegnap. A nehezebb része most fog jönni.
Üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
a starjeweled addiktív, teljesen rákattantam, a chef izé a legnagyobb hülyeség ever, a coop pedig jójó, de már a campaign is szuperkönnyű volt, ez meg hardon nagyon laza, feltéve, hogy a társam is épelméjű...
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #19616 üzenetére
Te kaloz inkabb gyogyulj meg, hogy feljebb juthassunk 2v2-ben
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #19618 üzenetére
Az nem segít valamit, ha visszaveszed a moncsi fényerejét? Nekem az új notimnak van olyan színhőmérséklete, hogy ha az asztali monitor "meleg" kijelzőjéről átnézek a noti kijelzőjére, majd kiugrik a szemem, olyan erős, hideg fénye.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, este asszonynál nagy barátnőzés lesz. Foglalt lesz a gépsárkány, így nem tudom, hogy mikor jutok játék közelbe. Asszem erősen StarCraft II függő vagyok
üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
csana stream 240p-ben és enyhe akadással, lehet kíváncsiskodni és építő jellegű kritikákkal bombázni
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #19621 üzenetére
Iso-ból megy filmnézés. Ez még csak egy dolog, mert a vlc player elmegy a háttérben, a win7 is elkezeli egymás mellett a 2 hangkártyát. A legnehezebb az, hogy olyan idiótaságot néznek, amit én még csak hallomásból sem bírok elviselni. És a gép és a tv egy helyiségben van
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz _OldBoy_ #19624 üzenetére
Mint írtam a vas elbírja egyszerre a videót, és a full screen játékot kezelni. Vlc player színház módban, míg a sc2 sima fullscreen módban. A szoftvereket külön-külön rá lehet rakni az egyik és a másik hangkártyára, így tutunk egyszerre filmet nézni, és játszani róla. Viszont itt vannak a barátnők, és az egy helyiség mitt inkább ne zavarjuk egymást. Most behoztam a notit a szobába,és innen tolom wifi-n keresztűl. Igaz szívtam vele vagy 10 percet, amire felcsatlakozott, de csak öszejött. Valamiért nem akarta elfogadni a wpa kódolást..
üdv, föccer
mod: Csana: Kár, pedig most mentem volna nézni Kénytelen leszek tlo-n nézni valami jó kis zerges stream-et.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz h.adam.92 #19628 üzenetére
Sok a szöveg. Sajnos nincs most idegállapotom kihámoznom a gyér angol tudásommal kihámozni, hogy éppen mit akarmondani Darkforce-ot néztem, de ott meg pocsék a zene. Lehet benyomok egy jük kis tankcsapdát, és mégis azt fogom nézni
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #19630 üzenetére
A notin nincs fent a sc2, lévén céges noti. Mondjuk nem tudom, hogy egy 8440p elitebook elbírná-e a játékot Az asztali lejátszó meg nem eszi az iso fájlokat. Kiírni meg nem akarom, csak ezért. Daemon tool powa
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #19632 üzenetére
ECDL vizsga powa. Asszonyság részéről. Nekem meg nincs cérnám ezzel foglalkozni. Azért ennyire nem vagyok sc függő, hogy felrakjak egy íro progit, megtanítsam asszonyt a használatára, meg legközelebb is megtanítsaam, majd megint...
És ha még ki is írnám, még mindig ott van az egy helyiség problémája. Mindegy, jó ez így.
mrBitteren, meg milyen idióta 8 bites zene ,egy mintha 1992-t írnának nála
üdv, föccer
mod: meg nem akarom, hogy a wlna szarakodása miatt dc-zek. Arrol jutott eszembe, hogy mosz is írja a buborék, hogy újracsatlakozott a routerhez a gép.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
bekakkantok, imbalanced.tv-n a pali szénné van tépve és úgy streamel... eszméletlen xD
-
föccer
nagyúr
válasz h.adam.92 #19634 üzenetére
Azért mrBitter sem volt gyenge. Úgy oltotta a taníttványát, mint gép
No, reméletőleg hamarosan lépnek asszony barátnői.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Imba tv-n fuff falazás mögött a P Z ellen a sakuras platoon, miközben cannon van az első naturalon. Erre kíváncsi vgyok, hogy hogy védi a Z...
üdv, föccer
b+ 2 VR-rel, meg 2 phonixel szétszivatta a Z 2 expjét.....
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #19637 üzenetére
Amire felment a Z hydrára, addigra lehozott 3 carrriert, és már csak a gg-re vártak ...
üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
Amúgy nem értem mért nem kezd ZvP ben minden Protoss cannon rushal, abból pedig 4gate. Teljesen laza freewin lehetőség.
-
föccer
nagyúr
válasz h.adam.92 #19640 üzenetére
^^
Azért az kemény volt, hogy ~100 supply roach-ot tüntetett el a P storm-al. Szépen mikrózott, és szorta a stormot. A stalkereknek, és az immóknak be se kellett segíteniük. 189-160 supplyban csaptak össze. 80-150 volt a csata végén... :y és mind ezt a stormnak köszönhette a P. Mindha egy kicsit op lenne
üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
-
Alg
veterán
válasz LinogeOW #19641 üzenetére
Mer ahhoz kell forge, meg plusz pylon, és legalább 2 cannon... ez nem igazán illik bele a már amúgy is eléggé kiélezett és all-in 4gate buildbe. (mintha zergnek azt mondanád miért nem kezd 6pool-al, aztán pedig 7RR)
h.adam.92nem vagyok biztos benne hogy a könnyen expelhető térképek a zergnek kedveznek, szerintem inkább a defenzív P-nek... ha a P meg tud tartani 3-4 bázist, akkor szinte lehetetlen megfogni... talán BL-corruptor-ultra-infestorral, roach-hydra remax-al.
Storm meg nem OP, most lett gyengítve, előtte is kezelhető volt, most meg pláne az...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #19643 üzenetére
A storm besebez a föld alá is. És a gyógyulás nem indul el, amíg sebzés éri az egységet. Szóval 1-0 a storm javára
mod: csana: Az előbb ugyan nem a taldarimon, hanem a sakuras platunk szivatta a zerget a P. Lefalazta a naturált, és 2 VR 2 phonix-el gyak ott szivatta, ahol akarta. PEdig a Z expelt, mint a bolond.
ünd,föccer
[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
Alg: éppen ezaz. Zergel 6pool után nincs mit csinálj.
De például előző meccsben is, Protoss is cannon rushal nyitott, megfogtam, oké, megvan az expem, counterelni nem tudom mivel addigra rég a bázison is van cannon. De persze ő is tud expelni, mert annyira ügyes volt, hogy jó helyre tudott falazni a fantasztikus APMjének köszönhetően.
Utána 1-2 Sentry, 1-2 Stalker, baromi sok zealot és zerg meghalt.
Hozzátenném, hogy volt 2 Spineom, 2 Queenem, rakat lingem és pár banelingem.
/Rócsra akkor hiába mentem volna, tudtam h 4gate következik és annyira se tudtam volna kihúzni vele, mint banelingekkel./ -
Alg
veterán
válasz LinogeOW #19648 üzenetére
Replay?
Szinte biztos vagyok benne, hogy túlreagáltad a cannon-t...
Jó, akkor nem 6pool, hanem 10pool...
Lényeg hogy két teljesen különbözö rush-t nem pakolhatsz egybe mert legalább az egyik nem fog működni
4gate lingekkel és spine-okkal fogható
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
No, leléptek asszonyság vendégei. Egy gyors vacsi, gó a b.net.-re
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest