- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
-
@rglaaf
veterán
nem kellet sok idő, tényleg itt mi lesz az anticheat a semmit nem érő pb? Star Wars Battlefront Beta Hack + Aimbot Cheat (youtube)
PSN:BiZzare_0 ️
-
Ditoo0225
aktív tag
Az f...a :S Na viszont ezt csinálta jól a cod, hogy van killcam. Az alapján rögtön be tudtad lőni, hogy csalt e az illető vagy sem. Azt minden játékba beraknám ha nekem kellene ebben dönteni. De igazából szerintem bármilyen rendszert is raknának alá teljesen mind1 lenne, cheaterek mindig lesznek sajnos.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz laposonly11 #748 üzenetére
Jah igazad van, bocsi. Ez tény
-
salytmasztor
aktív tag
-
laposonly11
senior tag
válasz laposonly11 #748 üzenetére
Meglehet nyerni azt a Hothi csatát lázadókkal, én legalább is most kizárólag vadászgépekkel és tornyokkal lőttem az AT-AT kat, nem tudom rajtam kívül még hányan, de sikerüt az egyiket leamortizálni 22% ra a másikat kb. 70 re...
Ordo est anima rerum.
-
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz salytmasztor #755 üzenetére
Hangulata akkor lenne ha nem eszetlen lövölde lenne hanem lenne mögötte értékelhető történet és tartalom. Ez így egy COD+BF+Titanfall hóban, lézerrel és lépegetőkkel.
A grafika, a hang állat, jól el van találva, de ez megérdemelt volna egy szép hosszú tartalmas Single részt is.
A spawn rendszer egy nulla, mint ahogy Van Der Boss is mondta, és 2 óra játék után sem sikerült se egy Tie Fighter-be se pedig egy lépegetőbe beleülnöm. Ez is felvehető cucc vagy mi? Aki SSD-ről töltött be elsőnek az viszi az összes járművet?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
Ilyet tolt már valaki az AT AT ellen? [link]
-
Ellia
addikt
Olvastam par helyen h valahogy el lehet indítani a játékot 1gb vga-al. Na most erről sajnos tobb informaciot nem találtam, valaki tud erre megoldast?
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #764 üzenetére
Snowspeeder-rel. A-wing nem tud olyat..vagy igen?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
-
salytmasztor
aktív tag
válasz kriszpontaz #759 üzenetére
Egy alapból multis játékban a single adná hangulatot?
Meg milyen történet egy (már fix történettel rendelkező) SW akció FPS multiban?
Arra ott van a film története! > Amiből az akciódúsabb harcokat játszhatjuk itt!"Ez így egy COD+BF+Titanfall hóban, lézerrel és lépegetőkkel."
De ha a Star Wars filmekből az akciót nézzük, akkor ez tényleg ennyi.
Nem értem hogyan vagy miért vársz mást egy akció FPS multiplayer játéktól.Spawn rendszer / SSD-seknek hamarabb töllt be a játék / nem várja be a lassabb PC-seket?
Ezek meg mind technikai dolgok, amiket valószínű javítanak és változtatnak a véglegesre vagy valamelyik patchben.[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Játszottam néhányat ma délelőtt is, mostmár páran értik, hogy mit kell csinálni a Hoth-on.
Többször is megállítottuk az AT-AT-ket. Egyszer már az első bombrunnál kilőttük a közelebbit. Kapott egy orbital striket, fele hpja lement. -
kriszpontaz
veterán
válasz salytmasztor #769 üzenetére
Nem, egy Star Wars játékban ami mögött történet van elvárható lenne. Nem a multi a lenyeg. Az csak egy töltelék. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Egy multi is mocskosul megunható.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Ha lenne rá akarat tudnának rittyenteni... van jópár SW játék jó történettel... FPS.
Ott a Jedik... Commando.Itt nem volt rá akarat mert így olcsóbb meg gyorsabb kihozni, mint kreatívkodni történeten.
Mondjuk a Disney sem engedte lehet, mert ugye mostantól minden ami kijön canon, szóval illeszkednie kell a "történeti univerzumba" is, ha történetet is mesél. Meg se próbálták lehet...Énis örülnék ha lenne benne valami SP... mégha csak 5-10 óra akkoris.
Növelné az értékét... főleg hosszútávon, néha leporolná az ember kicsit a "polcról".[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ellia
addikt
válasz laposonly11 #766 üzenetére
Köszi hazaertem kiprobalom es visszajelzek sikerult-e.
Malachi: enyem se mai már, mindenesetre biztató, ha jatszhatoan fut nalad.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz kriszpontaz #772 üzenetére
Godlike79 + NetTom
De azt tudtuk (tudtátok?) előre, hogy ez egy only multi akció játék lesz.
Olyan mintha erre csak most a betánál csodálkoztatok volna rá.
És ti főleg valami single / fps-rpg szerűséget szeretnétek.
Látom most már, hogy sokaknál nem is magával a játékkal van baj, hanem hogy teljesen más stílusú SW játékot szerettek volna alapból látni...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz salytmasztor #776 üzenetére
Én áprilisban előrendeltem már originen... azt nem tudom már mikor derült ki, hogy lesz e, vagy sem... nálam nem ez döntött (SW és kész ).
De ettől még jó lenne... én csak ennyit írtam.
Ha akarnák, lehetne benne...Meg mint írtam párszor, nekem ez így is bejön.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
laposonly11
senior tag
Hogy mit várunk? Ha már BF4 motor hajtja akkor ez kiindulási alap lehetett volna, nézz meg néhány BF4 videot és meglátot milyen hatalmas pályák vannak, különböző játékmódokkal, ahol a sztori nem köti gúzsba a kezeidet, és milyen kreatívan és változatosan lehet használni C4 robbanószert, tapadó aknákat, egy halom járművet és egyéb kütyüket. Itt viszont körbe-körbe csak a film néhány jelenetét lehet lejátszani...
Független csapat egy BF4 moddal jobbat alkotott volna!De elég összehasonlítani az előddel ahol pl. 4 gyalogos típus van és nem maradnek el a taun-taunok sem!
Ordo est anima rerum.
-
lofagi
addikt
Az a baj,hogy itt sokan BF szintű komolyságot várnak a játéktól. De itt ezt nem fogjuk megkapni. Hogy miért? Mert egy új irányt próbálnak erőltetni, mégpedig ( a mostanában olyan divatos ) casual playereknek készítjük a játékot. Véleményem szerint elsősorban azoknak a gamereknek készítik akik SW fanok. Ide persze mindenki beletartozik akinek valaha is köze volt egy SW játékhoz. Viszont nem mindenki profi FPS játékos, na és itt a bibi.
A kérdés az,hogy mennyire jó ez üzleti szempontból, megcélozni azt a milliós tábort akik imádják az SW univerzumot és kizárni a vérprofi fps királyokat. Ezt úgy is a jövő dönti el. Tény és való,hogy aki BF szintű összetettséget vár a játéktól az csalódni fog. Aki könnyed kikapcsolódást, nem stat hajszolást, SW hangulatot vár, annak jó vétel.
Viszont szerintem azért mert mi csoki fagyira vágyunk és vaníliát kínálnak szerintem nem ők a hibásak. :]
Ja és igen, a Hardline-nál mindenki fikázta,hogy miért Battlefield: Hardline. Más névvel jobb lenne, nem várnánk a BF érzést stb. Most itt van a Battlefront, nem Battlefield: Battlefront. S továbbra is megy az összehasonlítás. :] Ez a BIG LOL!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
k-adi
nagyúr
válasz salytmasztor #776 üzenetére
Egy multis játékban nem érdekel a történet, nyilván nehéz is beletuszkolni egyet, így ennek a hiányát meg is értem.
Ami viszont zavaró nekem, ---hogy csak egy példát említsek--- hogy 10-20 bohóc rohangál ide oda és kész. SOKKAL több Player kellene! Hol a háborús kaotikus feeling? Hol van a "sereg"?? Itt nem 1-1 10-20fős squadok harcoltak egymással hanem hadseregek!
Nem hiszem el, hogy ma már nem tart ott a technológia, hogy 20fos /team legyen a maximum kapacitás.
A járművek hiánya is aggasztó, mivel ez is hozzátartozott a battlefront -hoz. A Power up okat meg feldughatjak a seggukbe.[ Szerkesztve ]
-
Zafir78
tag
Akik már feltelepítették a beta-t: mennyi helyet foglal a c (rendszer) meghajtón? Azt tudom, hogy amúgy 11 gb az egész.
-
nagyúr
válasz laposonly11 #778 üzenetére
Szerintem a gyalogos típus itt a kártyákkal lesz megoldva. Nem lepne meg ha lenne raksi meg ilyesmi kártya is, szóval lehetsz majd "engineer" pl.
Amugy az látható mennyi mindent átvettek a régiből... na meg persze hogy mennyi mindent meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
laposonly11
senior tag
Hát BIG LOL bizony, nagyon elírtad, mert mit ad Isten, bizony itt is kell tudni célozni és taktikázni...a noobok pedig csak hullanak!
De nem véletlenül linkeltem be a battlefront 2 videoját, ami ugye még mindig battlefield szint, amihez képest a mostani egy butítás, ehhez viszont csak így szabad hozzáállni:
"Végigjátszhatjuk a film legismertebb jeleneteit, (erősen scriptelve) 39 másik játékossal" ennyi!
Vajon meddig köt le a hangulat?!Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
Ha én nagyon scriptelt SW hangulatot akarok, akkor csak elindítom a dolphin emulátort és belövöm a több mint 12 éves Rogue squadron 3 at, ami ugyan csak single player, viszont hangulatban, látványban veri ezt és ehhez anno elég volt egy 400 mhz es IBM cpu val, valami vga szerűséggel és 42 mb rammal szerelt gamecube!
Érdemes megnézni a légi csatákat, a video második felétől: 10/10 pont mai szemmel is!
[link][ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz laposonly11 #787 üzenetére
Reméljük ebben is lesz ilyen stílusú légi csata, mert ugyebár azt a játékmodot nem lehet kipróbálni bétában
-
Ragnar_
addikt
válasz salytmasztor #755 üzenetére
Nem tudom az ETQW-t mennyire ismered, ott bizony habár nem volt kultscifi film az alapja, olyan hangulatos és kiegyensúlyozott játékot sikerült összerakniuk, hogy személyszerint én egész hétvégéket játszottam vele anno. Több objectivet kellett teljesíteni egy körben, XP alapú fejlődési rendszer.Engineert toltam általában telepíthető (azaz oda építed ahová akarod szinte, vannak azért korlátozások) gyalogsági, járműelhárító tornyok. Aztán még kasztspecifikusan telepíthető föld-föld csapásmérő artillery, mininuke, dark matter cannon, ami területen rombolt mindent, ha becsapódott , telepíthető radar, amivel látod az ellenfél mozgását, légvédelmi elhárító ütegek, amik a légi egységeket lövik automatikusan. légicsapás elhárító ütegek, amik telepítve elhárítják a légicsapásokat. Telepíthető aknák, drónok, köztük repair drone az engineernek bizonyos szint után, jetpack választható 'jármű' xpvel növekszik a számuk a csapatban. 3-4 féle jármű, többféle választható fegyver. Dióhéjban ennyi. ETQW-hez szerintem még a BF se ér fel hangulatban és játékélményben. A többit hagyjuk is, megemlíteni se nagyon érdemes. Ez mondjuk személyes vélemény. (megyek is megnézem föl tudom-e telepíteni Win10-re az ETQW-t )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
cskamacska
addikt
válasz salytmasztor #736 üzenetére
De miért kell ehhez unlock? Miért mondja a játék egy újoncnak, hogy ilyen magasnak kell lenned, hogy ne légy teljesen haszontalan? Megértem hogy az achievement whorekodás népbetegség lett, és a pistikék sikítva rohannak a vakvilágba, ha nincs 100 grádics Master Sergeant Shooter Sergeant Important Person of Sergeants Extreme! amin végigdarálhatnak, de ha alap játékmechaniakai elemeket(pl most páncéltörő képességet) MMO szintekhez kötünk egy csapat és kaszt alapú kompetitív multi FPS-nél, akkor megette az egészet fene.
más
Másnak is megvolt hogy mikor először indította a játékot az keményre fagyott, és kilövés után egyből ezt dobta az Origin kliens?
Oh, nagyon élvezetes és tartalmas CTD volt EA, hát persze hogy előrendelem.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
basaharc502
aktív tag
Kipróbáltam és azt kaptam amire számítottam: egy elég hamar megunható lövöldét. A játékot nem kell komolyan venni, egy lebutított multi lövölde, ami kb számomra 20-30 órás játékidő tartalmaz. Egy szó, mint 100 nem kell megvennem teljes áron az tuti...mivel SW címről van szó, nem hiszem, hogy egyhamar leárazást kapna - olyat, amiért nekem is megérné, szóval egy darabig passzívan személem a játék körüli eseményeket...
-
nagyúr
Dear FollowTheORI,
Your recent post (One of the biggest....) was found violating our Terms of Service.
We would like to ask you to please do not post Videos with a Cheatengine Advertisement within these forums.
We like to keep the forums open and constructive for the community, so with that in mind, we removed your thread. If you would like to outline your feelings with any sort of detail as to what is bothering you, we would like you encourage you to share those details with the community.
Ennyi az EA anti cheat hozzáállása...
-
kisza25
félisten
válasz laposonly11 #724 üzenetére
na mi van lejárt a banod? szeretnél újat
azért köszönöm[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #777 üzenetére
+1
Én ugyanígy vagyok, első napon előrendeltem, mikor elérhetővé vált originen, csak azért mert SW. Tudtam, hogy a DICE nem fog csalódást okozni, ha SW hangulatot akarok fullos grafikával. Eddig úgy érzem nem is fogok csalódni...LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
nagyúr
-
birorichard
őstag
Azt véletlenül nem tudjátok, hogy ha megveszem dobozosan, akkor van lehetőség valamiféle refund-ra? Természetesen az adott határidőn/játékórán belül? Ezt Supramacy módot még kipróbálnám, hátha...
Vagy egyszerűbb megvenni Originen, aztán mindenképpen refund és ha tetszik, akkor dobozosan?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz birorichard #797 üzenetére
Offline refund nincs...
-
marilllyo
veterán
válasz birorichard #797 üzenetére
Dobozosba nincs refund. Originen van. Kérdés, hogy az air supermacy az dlc-s játékmód vagy benne lesz az alapjátékban?!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
birorichard
őstag
válasz FollowTheORI #798 üzenetére
Köszi, akkor max a második lehetőség.
(#799) marilllyo: A "sima" supramacy-re gondoltam a kvázi Conquest-re. Nem nagyon akarom még temetni, mert sok reményt fűztem hozzá, bár a Beta nekem nagyon felejtős ezekkel a játékmódokkal. Egyedül a Survival az, ami bejött, kár, hogy ott idegenekkel nem lehet játszani, csak barátokkal, de ez nekem elég kevés a 14E Ft-hoz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest