- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
daveoff
veterán
válasz @rglaaf #1250 üzenetére
Nekem azzal sem volt bajom, hogy nincs szerverkereső. Tènyleg csak pár kattintás, ès játszhattam, nem kell mindig túlbonyolítani, kell egy ilyen is. Csak a barát rendszert rakják rendbe, az működjön rendesen, ès nem lesz ezzel baj. Persze az mindenkèppen hátrány, hogy csak játèkmódot tudsz választani, pályát nem. Meg majd ha kezd kiürülni a játèk akkor biztos fog fura dolgokat csinálni a kereső.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
#Morcosmedve
veterán
Hehe iPad volt itt, lőttem nektek képet, de már kiléptem mert 2 v4 be voltunk, gondolom mindenkit dobálgatott kifele a szeró.
Vaderrel nagy állatság volt menni vágtam félbe mindenkit, de egyébként jó lenne megcsinálni, hogy tényleg szétessenek, meg egy két járművet illene könnyeben szétlőni...
Szerk.: Rebel nevetséges gyenge volt, akkorát rontott a staton
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
pohár
félisten
válasz kalimist #1255 üzenetére
be lehet hozni az Origint, meg minden, de mikor fizetnél, előtte ki kell tölts egy kis "kérdőívet", név, lakcím, hasonló szarságok, de egy dolgon bukik a dolog: egy olyan dokumentum számát is meg kell adnod, ami olyasmi, mint itthon a TAJ, ha jól rémlik, olyan meg nekünk nincs, megkerülni sem lehet ezt a szart
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kisza25
félisten
válasz #Morcosmedve #1253 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
breakout123
aktív tag
Na most már tényleg leállították!
Origin: malysztor
-
szami777
addikt
Brazil originből nem lehet már vásárolni, én is próbáltam, ez az új BoaCompra rendszer van náluk, fizetni tudsz, de visszadobja, 1 órán belül, én megjártam ezzel szeptemberben, hiába generáltam ilyen tajkártya szerűséget a neten (amit el is fogadott ) , visszadobja sajna
Mexikói originen lehet vásárolni még gond nélkül, de a dollár miatt már a dobozos éri meg jobban.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
válasz szami777 #1264 üzenetére
"de a dollár miatt már a dobozos éri meg jobban."
Akkor te valamit nagyon elszámoltál...
40 dodó az 11k a bolti meg 14k.
Még a mehikóis dlx is olcsóbb mint a bolti itt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #1265 üzenetére
Az alapjátékra értettem, nem az sp-re, így lehet elbeszéltünk egymás mellett, vagy én értettem félre
Azért írtam, hogy a brazilról alapból nem tudsz, a mexikói pedig egyszerűen nem éri meg, a season pass talán igen.
Brazil origin : alapjáték: 9,157 HUF / season pass: 7000 HUF
Mexikói origin : alapjáték: 16.116 HUF / season pass: 13.381 HUF
Dobozos: alapjáték: 13.990 HUF /helyi origin season pass: 15.548 HUF
Dobozos season pass lesz egyáltalán?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gabor7th
addikt
A bétán hány pályát lehetett kipróbálni? Milyen nagyok a pályák? Az egységek mennyire vannak ellátva kütyükkel?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #1269 üzenetére
Vágom én, csak nálam a mexikói hola nem 40 dollárt ír az alapjátékra, hanem 60 dollárt, deluxe-ra pedig 70-et.
Nem tudom miért ennyit ír, mert párszor már vásároltam ott.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #1272 üzenetére
Igen, gyanítottam, hogy US ár lesz akkor, csak fura, hogy minden országot egyből betölt.
Viszont a nyelv mindenhol angol, szóval a hola nem jó.(#1271) v!ct0y
Igen angol, pedig nem annak kéne lennie. [link][ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
válasz szami777 #1266 üzenetére
Én is inkább megrendeltem a dobozos változatot, mivel pár ezressel olcsóbb, mint az Originen. Pedig inkább rendeltem volna ott, de egyfelől drága. Másfelől pár hónapja felba*ták az agyam, mert semmilyen módon nem akarta elfogadni a bankkártyámat. Holott se a Steam-nek, se az ESPN playernek, és még pár amerikai cégnek nem volt vele gondja.
-
pohár
félisten
válasz FollowTheORI #1272 üzenetére
nem hiszem, hogy szűrni tudnák, mivel P2P kapcsolatról van szó, szóval én lényegében más gépén keresztül érem el a kívánt oldalakat, de most szarakodik a Hola nekem is, se Mexikó, se Brazília nem jön be
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Tudják szűrni, a https közvetlenül a te géped és az ő szervereik között van biztonságos kapcsolatként, ez a lényege ugye. A te IP-d meg ugye magyar maradt. És csak egy plussz csekk és már ürítik is a kosarad vagy kiirják sorry.
Persze nem mindenki mindenhol csinálja még ezt meg.De elég sok oldal már csinálja... pl stream szolgáltatások stb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
warcat
veterán
Én inkább arra tippelek,hogy a biztonsági balhé óta visszaesett a Hola használók száma és szimplán nincs mindig megfelelő alany.
Nuuvemen továbbra is lehet vele vásárolni,de az tény,hogy ott is ki tudják már szűrni a dolgokat ha a legszigorúbb verziót csapják a játék mellé (gondolom attól függ mit kér/követel a játék kiadója) de olyan kor pl már a címedet is elkéri a Paypaltól - ezt Originen is meg tudnák tenni.
Mehikói origint én a hétvégén néztem volna Holával, ott már akkor sem volt jó.EA: It's in the crate!
-
daveoff
veterán
válasz gabor7th #1280 üzenetére
Simán leszedhető a hero a játékban, páran elkezdik lőni egyszerre, és vége, nekem többször is sikerült. Mondjuk az sem mindegy, hogy ki van a hero-val, mert aki tudja használni, azt sokkal nehezebb leszedni.
-
kisza25
félisten
válasz gabor7th #1282 üzenetére
nem, nekem volt olyan egy körben, hogy 2x is voltam Luke és végigkaszáltam, az ellent, viszont szerintem sokkal erősebb , mint Darth Vader, igazából a gyorsasága miatt
más: azért ezalatt a pár óra alatt páran nagyon megtanultak repülni, csak úgy kaszálták az embereket meg mindent.
Én béna vagyok a levegőben, de azért sikerült 1x körbetekernem egy birodalmi lépegető lábát[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Cheesus
senior tag
válasz kisza25 #1284 üzenetére
Én sokszor repültem, de az Istenért se tudtam rájönni hogy hogyan kell körbetekerni a Birodalmi Bócorgó lábát, nekem sose ugrott fel az a kis akciógomb...
De ha már itt tartunk a hősökkel is tök béna voltam, azt se tudtam mivel kell védekeznihttps://www.twitch.tv/csehla
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Cheesus #1286 üzenetére
az csak akkor jön föl, ha ionizálva van a lépegető, lassan fölé kell repülni, felugrik azt hiszem a 3-as gombot kell megnyomni és onnan kilövi és megy is körbe a gép
a jobb egérrel kell védekezni vele, amúgy Lukeal 3 csapás volt DV, igaz háttal állt, kíváncsi lettem volna egymás ellen milyen vívniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
-
marilllyo
veterán
Na akkor ki rendelte elő? Vagy ki tartja még magát az előrendeléshez? Én kipróbáltam PC-n is PS4-en is. Az biztos, hogy PS4 marad. Először csak fintorogtam de az utolsó 2 alkalommal mikor elé ültem tökre elkapott a feeling. Kifejezetten bejönnek az űrhajók is. Szóval marad kosárban.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
daveoff
veterán
válasz marilllyo #1293 üzenetére
Én tuti tartom, mert már megvettem originen, szóval nincs visszaút, kénytelen leszek játszani vele... Egyébként nekem tetszik, vettem már ennyiért sokkal szarabb játékot is, az SW hangulat meg csak hab a tortán....
-
pohár
félisten
válasz daveoff #1294 üzenetére
már Originen is van refound, ha esetleg nem tetszene...
de szerintem berendelem én is majd, meglássuk'
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #85552128 #1296 üzenetére
7 napig lehet a GGG keretein belül szóval van idő kipróbálni és dönteni... nem kell kapkodni.
Vagyis szóval első indítástól számítva 24 óráig van papíron refund, és 7 napon belül kell lenni ennek a megjelenéstől számítva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest