Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Parancsikon indítási paramétereihez a -novid -noborder parancsokat kell beírni és el fog indulni, nálam is bevált.
Egy kis személyes összefoglaló a bétáról:
Az FPS-em az elégséges szintet nagyon nagyon alulról súrolja 8GB 1333-as RAM, egy i5-2300 és egy ASUS 6870 DirectCU mellett, úgy, hogy minden low-ra van véve. Az egérkezelés valami iszonyat, a raw inputhoz köze nincs, és cirka 5000 óra kompetitív lövöldözés után ezt az ember hányingerrel reagálja le (fél másodperces késés, vagy intenzív csata közben talán még több is). Ezen kötve hiszem, hogy javítanának a release-re. Ez az unlockolós fegyver mizéria pedig soha nem jött be.
Csalódás, mert a gyerekkorom számítógépes játékai között szinte csak Star Wars-ok szerepeltek, és sok reményt fűztem hozzá. -
bul07
nagyúr
Nálam akkor nem talál csoportot, mert szervernek nem nevezném, ha én választom ki a pályát
Akkor ezt a képernyőt bámulom akár 10percig is míg meg nem unom[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kenand
veterán
Egy 6970-es teljesen jó teljesítményt nyújt a játékhoz. Csak lusták voltak megfelelően megírni és tesztelni a játékot...
A minimumban szerepel a 7850 ami semmivel sem erősebb (sőt) a 6970-nél, Tény az utóbbi többet fogyaszt, de jóval olcsóbban beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nekem semmi bajom nem volt 560Ti 1GB kártyával, nem is türköztem semmit , telepít játszik
Igaz grafikát le kellet vennem de 50fps felett voltam ha jól emlékszek mert pár hónapja el se indítottam[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Csak az alap játék.
sirszevenap: Én is meglepődtem, mert tegnap vettem meg a SP-t, és simán indult a játék, tehát elvileg ez már nem trial. Legalábbis nekem már nincs "visszaszámláló" a játék indításakor. De mivel még volt 3-4 órám a trialból, így nem vagyok benne biztos, ez már a teljes játék. Jó lenne ha vki kipróbálná, akinek már elfogyott a 10 órája.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nimfas
addikt
Nekem a single mód hiányzott azért és a repkedős részeknél a kis tér.... Továbbá azt nem értem miért nem tudják megoldani, hogy a bolygón felszállok egy vadászra és irány az űr és ott csatlakozok a csatához vagy dokkolok egy hajón. Ez szerintem sok rajongó szívét megdobogtatná
Én rendelés előtt azért megvárom az első ingame videókat is, mert a trailer nyálcsorgatásnak nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest