- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
ps store-ban 10k a játék,ez időszakos lehet? Kontrollerrel milyen játszani? Célzás nehéz?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
pohár
félisten
válasz marilllyo #3899 üzenetére
annyi, hogy nem nullázódik halálnál, hanem egy szinttel visszalép, legalábbis én így vettem észre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
glspeter1
őstag
válasz FIREBLADE78 #3901 üzenetére
Elmennek ezek a francba. Egy hete vettem még 14rugó volt.
Amúgy nem nehéz, csak hozzá kell szokni. Embere válogatja.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
FIREBLADE78
addikt
-
marilllyo
veterán
Nullázódik sajna. Legalábbis én így vettem észre....Pont próbálom elérni minden trait kártyával a max szintet 1x-1x.
(#3901) FIREBLADE78: Az űrhajókat könnyebb mint PC-n. Meg kell szokni. Eltart egy darabig. Vannak olyan játékok amiket nagyon szépen ráírtak kontrollerre...és vannak amiket baromira nem. Pl a Dice játékok mind mind nagyon jók ilyen téren..... Ahogy elnézem...nincsenek jobb k/d arányok pc-n mint konzolon... Próbáld ki...és meglátod. Idő kell megszokni...de ha átáll az agyad akkor tudsz önfeledten játszani konzolon is...és nem fog hiányozni az egér+bill. De ehhez idő kell és érdemes egy TPS játékkal kezdeni.
(#3900) Télapó_ : Játékmód függvénye. Supermacy, Walker assault módokon én a pajzs+ jetpack+ion shot kombót javaslom. Hogy bármikor el tudj "ugrani" egy jármű vagy hero power up-ért. Illetve az Ion nagyon jó az AT-ST ellen. (szépen várd ki míg 30%-on van a hp-ja és lődd rá....akkor már a tiéd )
Cargo, droid run, drop zone ugyanez....csak ion shot helyett...mondjuuuk barrage vagy impact grenade.
Blast módra pajzs helyett scan pulse kell szerintem. Látod, hogy merre az ellen....illetve oda nem kell jump pack.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
glspeter1
őstag
válasz FIREBLADE78 #3904 üzenetére
És pontosan a store volt az, ahol tegnap még 14k volt.
Gondolom most vitték lejjebb.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
FIREBLADE78
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz FIREBLADE78 #3907 üzenetére
Nem.... Instant get 1-2 cuccot. Bár a DL-44 az egész jó fegyver...de a legjobb köreim E-11-gyel voltak.
-
rambustibi
őstag
Minél többet játszom, annál jobban tetszik. Frankó játék lett.
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
asuspc96
őstag
-
jsk
senior tag
Valaki szokott játszani Droid run-t? Mostanában szinte csak azzal nyomom. Viszont nagyon idegesítő, hogy a kör alatt szinte végig uraljuk a droidokat, de legvégén sok ilyen körnél a rosszabb csapat viszi el a győzelmet, mert úgy jön ki nekik a lépés. Mi pedig maximum a sok szerzett xp-vel vigasztalódhatunk.
Illetve épp tegnap fordult elő, hogy a következő körre 3-an maradtunk, és elindította a játékot. Mindenki intézett egy-egy droidot, és megvolt az ingyen xp. Érdekes az algoritmus
-
CptAdamica
veterán
-
rambustibi
őstag
válasz CptAdamica #3918 üzenetére
Msi Afterburner+Riva Tuner
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
CptAdamica
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz rambustibi #3917 üzenetére
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Alien!
senior tag
válasz VincentVG #3922 üzenetére
ebben a játékban f*s a kontroller kezelés, legalábbis gyalogosan. Nekem kb a 10%-os soldier érzékenység a jó, talán úgy játszható fps nézetben. de finom célzásra és közelharcra így is alkalmatlan szvsz. Repülésre viszont hibátlan.
pont ma volt egy meccsem amiben első voltam turning pointban, de csak azért mert tudtam repkedni.
-
Livius
őstag
Az ócska munkán nem kell csodálkozni. Az EA/DICE neve van a munka mögött. Híresek arról, hogy csilli-villin csinálják meg a dolgaikat, igazi nagy parasztvakítással, de ami a motorház alatt dübörög az csak egy tákolmány szar a játékaikban, ami mind a Frostbite-ot használja.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
pohár
félisten
válasz marilllyo #3926 üzenetére
plusz itt csak egy embernél jött elő valamilyen probléma, a többi 99.999%-nak semmi baja nincs vele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
CptAdamica
veterán
Felkúr néha ez a játék. Amikor hős-hős csata van, az egyik megüti/meglövi a másikat és nem tud mozdulni, hát mi a szar ez? Másik meg ez a hős leosztás. Egy körön belül 4x voltam Leia-val. Nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani, hogy amivel előbb voltam, azt most kiveszem a kalapból.
Megyen!
-
stoon
addikt
válasz CptAdamica #3928 üzenetére
ő az egyik legerősebb ,nem zavarna ha 4szer kellene vele csapatnom, az jobban zavar hogy ha nem "team-mel" (remélem Pohár jól írtam?!) vagy akkor a 3 hős 5 fele szalad és persze az enemy-é együtt van és már buktuk is a kört! pedig szerintem az egyik legígéretesebb mód mindig vagy "hős" és azért az jó kis móka!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
válasz CptAdamica #3930 üzenetére
de csak leia és palpatine tud regenerálódni!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
pohár
félisten
de csakis Hero Huntban és Heroes vs Villains-ben, máshol supportot adnak
-
nagyúr
-
marilllyo
veterán
Plusz azért megnézném, hogy akkora tartalmat...meg ilyen színtű komplex játékot ki tesz le bugmentesen több ezer variációjú PC-re + 4 féle konzolra. Szarul indult a 4....jah. Fél évvel korábban kiadva mit tervezték. Most meg itt a legszebb / legoptimalizáltabb játék...
Én azt mondom igazán csak az ára miatt érheti szó a ház elejét...
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz marilllyo #3936 üzenetére
Ára vagy a tartalom. Vagy lenne 4000Ft vagy lenne benne háromszor ennyi tartalom, akkor már reálisnak lenne nevezhető.
Körülbelül 15 órát játszottam vele ünnepek előtt, azóta se indítottam el.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nimfas
addikt
válasz laceszgamer #3937 üzenetére
Hát igen... egy normális single résszel, ilyen grafikával érne is ennyit.
Ha nem SW lenne nem is lenne ekkora keletje.Remélem egy normális űrszim. (X-Wing....) és FPS még belefér nekik ezzel a motorral.
-
laceszgamer
addikt
Republic Commando 2... ezzel a grafikával és az eredeti Republic Commandóhoz mérhető tartalommal és stílussal szerintem instant vásár lenne nagyon sok embernek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nimfas
addikt
válasz laceszgamer #3939 üzenetére
Nem gondolod hogy fáradoznak a pályák szerkesztésével, story kitalálással mikor 10 pályás multis vackot is el lehet adni....
-
nagyúr
Currently online players
PC: 26,268 (24h peak: 29,452)
XBOXONE: 117,674 (24h peak: 136,337)
PS4: 185,374 (24h peak: 206,508)
Total: 329,316
Nocsak, van ideje a népnek játszani most...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CptAdamica
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
Miért ilyen lassan települ a játék? Jobban fél órája vaderrel nyírom a bandát,de még csak 50% nàl van. Unalmas
-
CptAdamica
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CptAdamica #3944 üzenetére
Ps4-en vagyok..le van töltve. Elindítottam és vaderrel kell zúzni a bandát valami havas alagút rendszerben. Alul meg megy iszonyat lassan hogy gameinstallations
-
marilllyo
veterán
válasz FIREBLADE78 #3945 üzenetére
Lépj ki belőle nyugodtan. Szerintem az bugos mert én miután meguntam kiléptem. Viszont tudtam már játszani rendesen.
-
nagyúr
válasz CptAdamica #3942 üzenetére
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #3948 üzenetére
Áhhá. Köszi
A Hardline a legsiralmasabb PC-n, BF4 viszont elég jó.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
marilllyo
veterán
Achivementhez...
Falcon / Slave 1 legyőzéséhez van egy rettentő egyszerű trükk. Szedd fel a hero-t és menj neki a másiknak. Ha több életed van az ütközéskor mint neki akkor te túléled és kill-nek fogja elszámolni. De ha nem élnéd túl is beadja kill-nek. Erre utólag, teljesen véletlenül jöttem rá a minap...miután már megszenvedtem azt a trófeát.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest