Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz #02119936 #3402 üzenetére
Csak viszonyításképpen...
SW: Battlefront - Currently online players Total: 56,819
Battlefield 4 - Currently online players Total: 34,499
Hardline - Currently online players Total: 6,990
Mondjuk ez minden platform, de akkor is. Miért döglött volna meg, miből gondoljátok?
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
chokeee
aktív tag
Tele van a tököm vele, hogy állandóan elmegy a hang. Végre talál az ember valami normális szervert erre elmegy a hang. Csak a játék újraindítása segít. Nem igaz, hogy nem tudják ezt megoldani egy patch-el. Rengetegen panaszkodnak mindenféle fórumokon.
gumiczuczli
-
F e Z o
veterán
válasz daveoff #3403 üzenetére
Azért így délelőtt és kora délután megnézném ezt az adatot, mert nekem alig talál szervert, azt is csak 1-2 játékmódban.
(#3407) chokeee : Érdekes ez a recsegés dolog, mert elsősorban nV kártyások panaszkodtak, de ahogy látom a másik oldalon is van ilyen probléma.
(#3409) chokeee : PC-sek és konzolosok külön szerveren tolják. Bár szívesen megnézném őket egyszer egy szerveren.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
L4mie
veterán
válasz chokeee #3410 üzenetére
hát a kivágom a TV-t meg a monitorokat is, akkor biztos nem látom majd életlennek.
majd ránézek a cfg file-ra mert amit linkteltem tegnap ptrsc-t az max 1280x720 as felbontás.
Ptrsc amiből levágtam meg úgy nézett ki, hogy a másik monitor ami 1680x1050 az kitöltötte a képet ez meg amit linkeltem a follHD negyedén virított....szóval akkor szerintem én 1280x720 ban tolom ultrán....na majd este csinálok egy ptrsc-t a beállításokról is.de más nem találkozott ilyennel még?
*bozsik84: én se akarok, tényleg no offense az enyhe csalódottság szól belőlem, de a játék komplexitása is konzol szintű.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
-
Neoteric
addikt
válasz F e Z o #3408 üzenetére
Perpill:
Currently online players
PC: 5,081 (24h peak: 23,700)
XBOXONE: 12,957 (24h peak: 60,267)
PS4: 29,444 (24h peak: 106,538)
Total: 47,482PS4-es verzión gondolkodom, ha lesz karácsonyi akció vhol akkor lehet meglépem, $60-t sztem nem ér egyelőre.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
csa33ee
aktív tag
Múltkor YT-n néztem az egyik gyerek gémelt, és a balance tökéletes volt: 2 vs. 6. Na, ez derék.Így osztotta el a program.
[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
kisza25
félisten
válasz Neoteric #3416 üzenetére
akkor már most felére visszaesett a kezdeti 40000+ után, bár karácsony után lesz megint egy fellendülés, addig kell tolni amíg lesz ember, februárra szerintem ki fog fulladni ez is, kevés a tartalom, annyira meg nem meggyőző, hogy az ember prémiumot vegyen
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ingalls
senior tag
Ez a DL-44 iszonyat op.
-
salytmasztor
aktív tag
Ez az eladási mutató elég durva (ha nem kamu, illetve nem tudom a digitális eladásokat beleszámolták vagy nem):
PS4 (63%), X1 (33%), PC (4%)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz salytmasztor #3425 üzenetére
Csak retail dobozos. [link] "The week's top-selling games at retail ranked by unit sales"
PC-n digitálisan biztos többet adtak el, de a PS4 az brutál, nem véletlenül kezdett PS4-en is egyre jobban demózni az EA még ha MS-sel is van szerződésük... Dragon Age után ez a második cím ahol jelentős PS4 fölény van.[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
válasz salytmasztor #3425 üzenetére
A %-ok akár valósak is lehetnek, GTA 5 eladások és Division előrendelések is hasonló arányokat mutatnak.
Mégsenem
-
chokeee
aktív tag
Igen, ha nincs meg a balance, nem lehet csapatot váltani. Nem is értem, hogy ezt miért így csinálták meg.
Nekem is volt olyan, hogy 3-an voltunk egy csapatban, a másikban meg 6-an.Egyébként szerintem is ki fog fulladni a játék, ha ez így marad. Nagyon kevés a pálya + a lentebb elmített hiányosságok miatt. Kb van benne még egy fél év lendület és kész. Nagy kérdés, hogy mit fog virítani a season pass, de ott is fennáll a veszély, hogy mire kijönnek, sokan elpártolnak....
[ Szerkesztve ]
gumiczuczli
-
M^xx
aktív tag
válasz F e Z o #3408 üzenetére
Lehet kicsit bugos a szerver keresés, de valószínű meg van az oka miért így sorsol. Én ha szervert keresek és bejutok pár másodperc és megy minden, igaz arra figyelni kell, ha 4-6 embert dob be a szerverre akkor jobb újat kezdeni és 2x mindig full szervert talál.
(#3421) ingalls
Szerintem nem a DL-44 az op, inkább a többi nagyon gyenge.Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
én is megvettem a hétvégén. Béta tetszett és tényleg vannak benne bug-ok, de én úgy tekintek rá mint a bf4 Star wars edition. 1-2 hero ezeréves sólyom és ennyi. Ennek ellenére leköt és jó kikapcsolódás. Majd talán ez is kiforrja magát mint a BF4.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
titi1990
tag
válasz m0h0senator #3431 üzenetére
Nem értem miért kell a Bf4-hez hasonlítani. Közelebb áll szerintem a Cod sorozathoz, mint a battlefieldekhez.
Nagyon örülnék, ha Bf4-hez hasonlítana sok-sok járművel, nagy pályákkal, SZERVERKERESŐVEL stb. De sajnos nekem ez inkább egy Sw Cod... -
kisza25
félisten
tudom off, de kicsit SW
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
stoon
addikt
hát a filmben az atst-ben ketten az atat-ban hárman ültek! azért egy atat 3 fővel mint a gayship? igy is full hiper opp jármű ezért lehet benne olyan "keveset" ülni! amúgy van valahol egy térkép ahol jelöl minden pontot hol lehet megtalálni az atat-t és az atst-t? (mint amikor böf4-ben azokat a sz@r dogtaghoz a kis kockát kerestük?)
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
L4mie
veterán
válasz marilllyo #3441 üzenetére
Szerintem mindenki szeretne
főleg Luke-okatfelbontás problémámra visszatérve config file-t merre keressem? Majd otthon megpróbálom átírogatni, hátha beragadt neki a 1280x720 és ezért ilyen hányás a kép.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
csa33ee
aktív tag
-
marilllyo
veterán
Hát...pont tegnap lett meg a taposós trófea. Na abból 2x is...jött Lukács, hogy na majd jól szétdikház a ződ neon fénycsővel...DIRR. Szevasz...trampled. Ezt megkapta Tatooine-on is Endor-on is.
Egyébként sima liba az az achivement.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
djculture
félisten
válasz csa33ee #3443 üzenetére
Ja eléggé buktovics lett a cucc már az Ea szerint is.. Kevés az eladás.
„A Star Wars: Battlefront egy FPS, de egyike azoknak, amivel a fiatalabb korosztály is játszhat. Úgy terveztük, hogy nagyon széles közönség számára legyen elérhető. Szóval leülhet elé egy nyolcéves az apukájával, egy tinédzser és egy húszéves is, és mindegyikük élvezheti. Így sokkal eladhatóbb. Viszont amiatt talán nincs meg benne az a fajta mélység, amit a keménymag elvárt.”
Magyarán nincs benne semmi ami hosszútávú versenyzésre késztetne. Nagyon hamar budget kategória lesz.Pc gurun írt be valaki egy szöveget amin még most is röhögök..
"fiatalabb korosztály is játszhat", "széles közönség számára elérhető" -> Kb az "annyira primitív, hogy egy fogságban nevelt félvak orángután is képes átlátni pár perc alatt" lenne a helyes fordítás.
"Így sokkal eladhatóbb" ->"Az utolsó centet is ki lehet préselni belőle"...SW címről beszélünk...ennél nincsen eladhatóbb...akkor is lenne profit ha ez egy Slave-Leia Sex Simulator volna.
"mélység" -> "tartalom amit már előttünk kitaláltak és csak megtartani kellett volna"
"keménymag" -> "az emberek akiket nem lehet kilóra megvenni az SW névvel és a csini grafikkal"
Letehetnének a baromságok ismétléséről...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Tatooine-t javaslom. Supermacy módban. 2 spawn helye van az AT-ST-nek az adott ellenőrző ponthoz. 2 váltakozik. Beleülsz....és berongyolsz vele oda ahol a JAWA-k lánctalpasa van. Körönként 5-6 simán.
Meg legyen jump pack-ed, hogy ha meglátod a power up-ot egyből oda tudj "ugrani" mert többen is futnak érte...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
csa33ee
aktív tag
válasz djculture #3447 üzenetére
Én úgy gondolom hogy ha egy kicsit komolyabb hangvételű sútert adtak volna ki,lehet elveszítettek volna a fiatal korosztályból néhány emberkét viszont nyertek volna az "érettebb" gémerekből még egyszer annyit.Pl engem is.Na talán majd legközelebb, esetleg ha lesz a II. résszel,meg egy fasza kis kampánnyal hagyom magam megvesztegetni.Ezt passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz csa33ee #3449 üzenetére
Hát hogyne. Ez biza bonyolult marketing, ami az egész életvitelre és lustaságra visszavezethető, a gyerekek akármikor jobban megérik, mint az "érettebb" közönség. Az EA meg nem a játékosokért vannak ugye.
[/sarcasm]De majd biztos változtatnak rajta. Hisz ez nem lett kirobbanó üzleti siker.
Rendeljük elő azért. [/sarcasm]
Helyesbítek: A AAA-kategóriás játékokat képesek szemrebbenés nélkül szétvágni cafatokra, és egy fogyatékos játékmenettel megáldani, hogy mindenkinek tetszetős legyen.
Az unravel és a Shank jó ellenpéldák lehetnek, viszont ezek rövidéletű játékok sajnos.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest