- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Mi a max szint és menyi idő allat lehet elérni?
-
STC Speed
őstag
Kisza, dave OFF felvettelek Titeket ha nem gond!
Amúgy azért is jó játék, mert nincsen kempelő sniperrel teli a pálya,kezdőponton sincs olyan hogy valaki járműre vár,és nem játszik,szóval van keményen csapatmunka!!!! -
abéla
senior tag
válasz marilllyo #2693 üzenetére
Sztem ott nem lehet, azért az jelentősen megkönnyítené a rebellisek dolgát.
félreértések elkerülése végett a korábban linkelt K/D "javító" blastert nem a mindenáron történő statvadászat jegyében osztottam meg, a K/D, ha olyan a játékmód, nem érdekel, de itt a kezdeti - és úgy tűnik- szerverfüggő hitreg-anomaliák és az ezzel járó nyűgök, frusztráció csak felerősítette a játék egyébb bajait, így legalább azon ne kelljen szétidegelni magam, hogy lövöm a szerencsétlent 1-2 mp-ig, az meg rámfordul, eltáncol, és persze elkeni a számat
ezzel a blasterrel ez kevéssé jellemző...
persze mindemellett az egyéb bajait nem oldja meg a játéknak, és egy kempelő vagy végig AT-AT-ban ülő teljesítménye sem igazán mérvadó, kimagasló eredménye ellenére sem, játékélményről nem is beszélve[ Szerkesztve ]
hootka!
-
mcwolf79
veterán
Pedig nyugodtan megveheted.
Meglepően kevés a bug benne, a hitbox is jobb,mint a BF-ben (bár nem tökéletes, de sokkal kevesebb a furcsaság benne,mint a BF-ben).
Fegyverbalance ráfér, de nem annyira vészes. Kicsit vegyék vissza a gránátok erejét és jön a Kánaán.
Szóval sztem ha szereted a SW-t, nyugodtan megveheted.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Lac-coo
őstag
válasz mcwolf79 #2708 üzenetére
Gránátnak nem igen van ereje, kb rá kel lállni akkor halsz csak meg, az a baj vele, hogy végtelen mennyiség áll rendelkezésre
Én mindenkinek azt mondom, valahogy próbálja megnézni a játékmeneteket, mert azért lehet sokan csalódnak benne ha vaktában megveszik .
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz mcwolf79 #2710 üzenetére
Jah ,ezt mondom , ha melletted esik le 1 méterre akkor már nem halsz bele
gondolom így akarta dice kompenzálni, hogy sok van belőle, de ebből mindig gáz szokott lenni.
nekem annyi a vágyam, hogy legyen valami " HC " mod később... Ne legyen ezermillió agyrém kütyü, egy puska, 3 gránát azt gyí !I love latte-avokado !
-
csongi
veterán
A Shield kártya is csak akkor él ha aktiválva van? A fejlesztett dolgok állandóan életbe vannak, vagy csak annyi, hogy örök életűek? Ezeket a páncélos lovagokat nagyon nehéz likvidálni.
-
csongi
veterán
Ennyi kill asist. 264
K6D 0,54 legalább már javul, sokkal rosszabb volt )
Fejes : 66 és K A bol a fene tudja mennyi lett volna még Szerintem egy 100-as :d
20-25% fejes arányom simán meglenne -
pohár
félisten
X alkalommal lehet csak aktiválni a charge-os cardos dolgokat, alul a kis szám jelzi, hogy hányszor tudod még használni, és ha elfogy, akkor tudsz venni 1700 kreditért 25-öt, vagy a pályán felkapkodni a háromszöges kis dolgokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
nagyúr
Mindegyik fegyó jó valamire és általánosan nincs egy jó sem ami mindenre jó.
Nekem ez tetszik... nem olyan hogy ACE32 pl és akkor az majdnem mindenre jó, vagy FAMAS/AEK és tsai.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csongi
veterán
igen, szerintem is, csak azt nem ertem, hogy a francba lehet hogy allandoan aktiv rajta, es lelohetettlen.
7000 pontert lehet upgradelni ezeket. upgrade utan milyen lesz?titi1990: lopakodni..ih ih
A melle attackot kivettem, nem sok haszna van. Had mennyen az a granat[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
upgrade után csökken a cooldown (hamarabb használható a következő)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all,
PC -n játszom, ha van kedvetek vegyetek fel:
Origin:
HoReSz-HUN-
-
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #2730 üzenetére
-
odorgg
addikt
Szupermacy mód fasza, itt csak +os statot lövök, és mindig nyerünk
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Lac-coo
őstag
Most az előbb jó végén álltam a fas...őőőőő...pingnek, rögtön lett egy 10-es killstreakem ....
I love latte-avokado !
-
STC Speed
őstag
motion blurt levettétek? én hagytam gyárin,pedig sose szoktam.
-
daveoff
veterán
-
S1M0N
senior tag
Na, pár kép:
Luke büntiben
11/1, ha néha jól megy, és a játék is úgy akarja.
+ Az előzőhöz járt egy kis "kiemelés" is, bár a 3 droid aktiválásnál volt már több is.
22/14, ezt most játszottam le, egy már folyamatban lévő mérkőzésbe dobott be a játék.
Majd egyből utána a csodálatos balance (hiánya)
Amúgy ez a "robotfoglalós" játékmód tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
abéla
senior tag
válasz marilllyo #2706 üzenetére
nna akkor próba ma este, nem fekszek amíg orra nem bukik egy behemót,
gyak-küldiben már megy kábelszakadás nélkül az összes, kicsit rágyúrok, kis szerencse oszt' ennyi
(persze azért gondoltam hogy nem lehet, mert még sosem láttam a kb 50 hoth-os walk.assaulton, így lehet mégsem olyan egyszerű )szerk: egyébként a fenébe is, a hülye SW hangulat miatt, minden hibája ellenére jól beszívott ez a ... hát már nem is tudom mit írjak ...
többszáz óra nem lesz benne tény, de némi ideggel fűszerezett marháskodásra elmegy, meg persze hogy mindenhol van vlmi durvajó SW cumó
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
-
MODERÁTOR
Érdekes mód ma reggel adta. Nem akarom elkiabálni.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
kisza25
félisten
-
sith7
nagyúr
15.11. - es beta catalyst van fenn, de ma már 2x is kifagyott dx hibával ... ötlet ?
-
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások