- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Éppen Mexikóban nézelődők. PP-vel biztonságos a fizetés?
Illetve angol nyelv lesz a játékban?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
de ha az EA is engedi, plusz nem is bünteti érte a felhasználót, mitől tiltott? ezt nem értem csak...
gyuromoj... igen, igen, igen
nekem is onnan van[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rambustibi
őstag
itt a srác azt írja, hogy 15.51GB ramot használ: [link]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
marilllyo
veterán
válasz rambustibi #2055 üzenetére
Az csak valami memory leak gond kell legyen...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
Nem annyit használ, hanem a 16-ból annyi usable, vagyis használható fel a windows szerint (gondolom onnan nézte ki).
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
marilllyo
veterán
válasz rambustibi #2057 üzenetére
Hát ha 15.51-et bekajált és ez normális akkor 16 nem lehet az ajánlott. Btw.nekem 8-cal sem volt gondom.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
rambustibi
őstag
Okey srácok, köszi a felvilágosítást
19-én kiderülKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
raven84
senior tag
Ez az erdős pálya iszonyat király.
-
pohár
félisten
wow, normál nehézségen nagyon könnyű ez a Tatooine survivor, az Endoré már nehezebb szerintem, nehéz észrevenni a stoormtroopereket, meg amelyik álcázza magát (nem jut már eszembe neve)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ScomComputer
veterán
Nálam 4.5gigát eszik a ramból és 2.5 gigát a vramból minden ultrán 2560*1440-ben.....
-
daveoff
veterán
válasz ScomComputer #2066 üzenetére
Az korrekt! A frostbite, az frostbite....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
csa33ee
aktív tag
Van benne gyakorló pálya?Mondjuk a repülésre.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
pohár
félisten
válasz csa33ee #2068 üzenetére
igen, van egy ilyen küldetés (4 darab ilyen gyakorló valami van, az egyik repülős)
EMS... aaazazaz
-
csa33ee
aktív tag
válasz kisza25 #2069 üzenetére
Végül is mi a túrós fánkért kérdeztem meg, nem is tudom hiszen nincs meg a játék (majd jövőre ha leárazzák).Csak ha már a BF-ben is van egy tréning pálya, gondoltam ebbe is beapplikálnak egyet.
[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
GoZoL
senior tag
Privátba kérnék free vpn címet, programot, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz ScomComputer #2066 üzenetére
Szia,
Elárulod milyen konfiggal tolod?
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
nagyúr
Stat reset 19én az összes vpn aktiválós csalónak!
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
v!ct0y
veterán
Érdekes, hogy most megint 19 et ír megjelenésnek. Battlefieldnél azért ilyen nem volt.
Ha originből kilépek majd vissza és nincs vpn akkor értem Na mindegy most úgy sincs időm tolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Endor szép az biztos, de nagyon nehéz észre venni az embereket...
Amúgy nem tudom, hogy játék/driver bug e, de Endoron szinte végig olyan mintha mikrolaggolna a játék, főleg ha a járműveket használom pedig még Vsync OFF is próbáltam és 70-90 FPS-t mutat a játék saját számlálója.(#2084) sixpak: úgy játszok mindennel ezt is úgy próbáltam először, csak itt azt hittem az zavar be, de nem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Pár dolog így kb. 2 óra játék után:
- a játék elején beszaggató (AMD ?) bug még megvan, de picivel talán enyhébben jelentkezik
- játék közben néha kisebb akadozások vannak (főleg az elején)
- a tornyok sokkal precízebben kezelhetőek
- a légi járművek kezelése viszont _számomra_ rosszabbnak tűnik, egérrel elég nehéz irányítani őket...
- kontrolleres irányítás PC-n bugos, kezelhetetlen/ugrál a kamera
- Endoron gyakorlatilag állandó mikrolagg van főleg a járműveknél (ez lehet csak nálam, még kipróbálom CPU OC-val).[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Squadron mode-dal mi a helyzet? Megneztem 3 review-t eddig de egyik sem emlitette. Ugye az nem DLC lesz!?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
pohár
félisten
-
TXT
őstag
Dobnatok egy jol mukodo koreai proxyt sracok?
-
Jani18
aktív tag
Catalyst 15.11.1 Beta Driver with Star Wars Battlefront optimizations
Performance Optimizations
Includes quality and performance optimizations for the following titles:Star Wars™: Battlefront
Fallout 4
Assassin's Creed® Syndicate
Call of Duty® : Black Ops III[ Szerkesztve ]
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
ScomComputer
veterán
A "Battle of Jakku"-t mindenki megkapja, bármelyik verziót is vette meg?
-
sixpak
nagyúr
-
soo277
őstag
De várom már a postást
BT: wersoo#21211
-
Ellia
addikt
Új, kezdetleges modellű ATST -t mutattak be!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest