- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
HI.
Kérdés: ennyire béna vagyok néha, vagy a hitreg/netcode ilyen szokásos DICE. Néha adja néha esélyem nincs lelőni kb senkit, még hátulról sem
Amúgy jó lenne ez a játék, csak sok a felesleges cirkuszi elem benne. mindenki repked, varázsol,. nerfezik, woodooozik, anyámkínja
Gránátot ennyit 20 év alatt láttam robbanni mint ebben egy nap alatt .Nagyon ráférne egy kis , balanszolás, életerő lassabban töltődjön, ne legyen kb végtelen gránát stb ....
Vagy valami HC szerű játékmód, nekem ez kicsit dedó így elsőre ...Meg másodikra ...
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
tipikus magaspinges/szarnetkod együttes: azt sem látom, hogy emelné a fegyvert de már javában kapok a lövéseket, majd halott vagyok .....
Ha talál az ember jó pinges szervert akkor viszont adja, tuti .
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
azért a játémkenet kezd alakulni !
Mindenki repked, felrepül valami magaslatra és tolja unlimited a gránátot, homingshotot! komolyan mondom tudtam, hogy dedó lesz belőle, de ennyire!!??
Én kijelentem, hogy a Dice az nem látott még Star Wars filmet, csak a rajzokat kapott a tárgyakról , az tuti !
Jelenleg nem ajánlom senkinek ,csak aki tényleg agyatlan galamblövészetre vágyik !
Ehhez képest bármelyik Dice lövölde Hardcore !
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz mcwolf79 #2708 üzenetére
Gránátnak nem igen van ereje, kb rá kel lállni akkor halsz csak meg, az a baj vele, hogy végtelen mennyiség áll rendelkezésre
Én mindenkinek azt mondom, valahogy próbálja megnézni a játékmeneteket, mert azért lehet sokan csalódnak benne ha vaktában megveszik .
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz mcwolf79 #2710 üzenetére
Jah ,ezt mondom , ha melletted esik le 1 méterre akkor már nem halsz bele
gondolom így akarta dice kompenzálni, hogy sok van belőle, de ebből mindig gáz szokott lenni.
nekem annyi a vágyam, hogy legyen valami " HC " mod később... Ne legyen ezermillió agyrém kütyü, egy puska, 3 gránát azt gyí !I love latte-avokado !
-
-
Lac-coo
őstag
Most az előbb jó végén álltam a fas...őőőőő...pingnek, rögtön lett egy 10-es killstreakem ....
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Ping kijelzőt hogy tudom állandóra kirakni , exe után mit kell írni pontosan ..?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
THX, megvan !
Azért 40-50 pinggel teljesen jó, top ott sem vagyok de ennyit tudok ...85 körül már élvezhetetlen a játék .I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Nem mondom, hogy jó a 60-a ping, de azért nem egy játék elég szépen tudja kezelni .
Itt valóban akár azonnal mehet egy kikapcs gomb, semmi értelme ...Az a baj , elég nehéz úgy bekerülni valahová, hogy maradjon a 40-50 -es ping....
De jobban aggaszt, ahogy ezt játsszák most már, tényleg dedó. többszörösére emelkedne az élmény ha lenne valami mod, ahol nincs jetpack, gránátsorozatvető, unlimited gránát stb ....
Most már pl mindn pálya tele van kemperekkel, akik csak felrepülnek valami magas pontra és onnan idegelik a népet homeshottal, gránát vetővel stb ...
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz ScomComputer #2838 üzenetére
Van, hogy adja, én előbb stabil 118 pinggel toltam, és uszkve elég jó volt.
Bár voltak nyilván érdekes esetek...
De általában véve, nagy pinggel nem igen próbálkozok , ha néha jó is,szinte mindig rossz .
Az a baj, hogy nagyon ritkán rak 40-es pingű szerverekre, vagy valamiért ketten vagyunk rajta össz-vissz[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
De hogy az imént kétszer lőttek agyon homoshottal, kb 10 méterről az már muris
Legalább a nooboknak is megvan a betevőI love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Joystickal lehet repul i ? Illetve gondolom lehet ,de ha jol tevedek ertelme nincs mert nem a megszokott repules iranyitas van benne ...?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Ennek orul i kell, hogy atombombamindmeghalsz kartya kell a jo jatekhoz ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Ilyenkor mivel lőnek le ???
Határozottan tudom ,hogy a player a hosszú "géppuskával" játszott ....I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Szoktam farkasszemet nézni azzal a turrettel de ilyen gyorsan soha nem darált még le
no mindegy, csak pislogtam, hogy most mi voltI love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Mi koze ennek az agyalashoz ?
Attol mert a sok gyiksagot kiveszik, meg ugyanilyen porgos marad.
Tdm en lehet neha jo tarsasagot talalni, alig hasznal par ember kutyuket...De ritka sajnos.I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Thermosgranat csak ritkan van, azzal nincs bajom.
A sima granat a gaz, higy erintesre robban es pici a hatsugara, siman harom meterrol hizzad vagjak a noobok.Es valoban nem ertem miert van vegtelen beloluk.I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz salytmasztor #3145 üzenetére
Ez egyre szirnyubb, igazi nobb gameplay-t sikerult osszevagniuk !
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Egy kort mentem az uj mapon, hat nekem nem jott be
Mindenki azonnal atallt longshotra
A palya tervezes meg nulla, dobaljunk le mindenhova valami vackot azt kesz. Kicsit uncsi ez a barhol vagy mindenfelol vegtelen fedezek modul lohet rad valaki, ettol lesz agyatlan rohangaszas az egesz.I love latte-avokado !
-
-
Lac-coo
őstag
En ugy lattam higy a legicsapas (vagymiaz...) atmerojet is lejjebb vettek.
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Azt en sem bannam ,ha mas mapokra is megcsinalnak, bar nem tudom mennyire lehetseges, van e mashol harom lepcsoben bazis...
Igaz illett volna eleve igy ksziteni mindegyik mapot.
Lehet tenyleg menmentene kicsit a jatekot, , a tobbi mod rohangaszos, van harom pont egyiket epp tamadni kell, masikat vedeni, harmadikat eppen mi
Aztan mindenki random fut a kozelebbihez...I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Még hogy nem op a DL44 !!
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Netemmel nincs baj, de ha berak egy 80_120 pinges szerverre akkor mar gaz.
Azt vettem eszre ha hagyom a torrentet futni, alig tudnak leloni
Ember az most valoban keves van, utobbi napokban azert jo parszor ra kell keressek mire talal valamit, foleg ha meg palyat is valasztok.I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Nekem is pce, nincs vele gond .
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
36 millio AT AT ? Nem kamu ez kicsit ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Az a granat egy vicc volt, nagyon jol tettek, hogy kicsit butitottak rajta .
Mondjuk most mar total kaosz az egesz, ami kesleltetett az is gyenge, foleg higy ikon jelzi ha repul....I love latte-avokado !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest