Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz Raulblanco #15517 üzenetére

Pl. ez is ésszerű, ha lesz normális ingame kereskedelem.
    Illetve az sem rossz, ha az ember tudja, hogy mire lesz szükség egy új hajó vásárlásakor. És mondjuk a hangárban elkezdi felhalmozni a cuccot. Aztán amikor megy, hogy vegyen magának egy idrist, akkor az aurorába már előre bepakol néhány cuccot, ami várhatóan ki lesz írva küldetésre. Mondjuk hajtóművet. Aztán hazaugrik, és leszállítja a következő hajtóművet, meg fúvókákat, meg fegyvereket, meg ...

Az sem lenne hátrány, ha a gyári vételnél meg lehetne mondani, hogy nekem ne a 3-as fúvókákat rakják be, amikor 5-ös is mehet a hajóra...ráadásul itt van kéremszépen máris belőle 4 darab eme szakadt Aurora rakterében :)

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

• Volfram42

senior tag

válasz Raulblanco #15517 üzenetére

Igen ilyesmire és Vaakuum is jó ötleteket vetett fel. Ha csak kicsit fog hasonlítani a gazdaság az EVE-re akkor igen csak komplex lesz, nem csak annyiból áll, hogy megvan a pénz azt vesszük az npc.től.
    Szóval én még örülök is, hogy vannak akik megveszik pénzért a nagy rakterű dögöket, mert amíg nem pukkannak addig is lejjebb viszik az árakat a különböző termékekre így olcsóbbak lesz minden, mint ha csak kis aurórákkal kellene felépíteni a gazdaságot. Illetve nekem ad az immersionhoz is, mert ha az életben akarok mondjuk egy fuvarozó céget akkor is lenne konkurenciám akik régebb óta csinálják.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák