Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    Mindenkinek szive joga azt gondolni amit akar CR projektjerol. Vannak tenyek amik mar elerhetoek a nagykozonseg szamara es vannak elkepzelesek amik majd tenyek lesznek ha megjelennek.

    A jatekok jo esellyel valamilyen formaban el fognak keszulni, a vegeredmenyen majd elmelkedunk ha kijott.

    Ami ennel jobban tetszik nekem szemely szerint, hogy sikerult megismerni jo par sracot akikkel mar barati szinten beszelgetek, innentol a tobbi csak bonusz.

    A kritika jo, a stiluson van mit csiszolni, am nem biztos DS-i szintekre kell lesullyedni, bar trollkodni jo, ha ezen parhuzam mellett maradunk amit DS kiadott es buszke ra ez egy kalap fekalia, de nagy arc tarsult hozza, nem biztos hogy a kritikusoknak ilyen melysegekre kell felverekedniuk magukat, mert a megitelesuk is hasonlo lesz.

    Mivel nem latjuk a kirakos minden elemet, nem tudhatjuk biztosan hogy az SM miert csuszott, vagy mi van tenlyegesen a 3.0-val, vagy CR Sandy hatso felerol szivja e fel minden este a napi adagjat. Innentol kijelenteni hogy XYZ nincs, nem is lesz vagy csodalatos profetai kepessegeket feltetelez, vagy rosszindulatot, trollkodast esetleg merhetetlen ostobasagot (ha van egyebb ertelmes variacio, johet)

    Mindenkiben vannak ketsegek, a hetvegi kozos beszelgetesen ezt tobben meg is jegyeztek, reszemrol ezen a hidon majd akkor megyek at ha odaerek, en mar nyertem sok ismerost es baratot ;)

Új hozzászólás Aktív témák