- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladex73
aktív tag
Nem tudom nektek mi a véleményetek erről, de kezdem úgy érezni, hogy lassan nagyobb energiát elszív lásd erőforrás, pénz, idő a médiagépezet mozgásban tartása, hogy mindenkit megnyugtassanak, hogy megy a munka, mint maga a fejlesztés. Ne legyen igazam. Kíváncsi lennék az arányokra. Hány százalék fejleszti a játékot, és hány százalék dolgozik a média gépezetben. Nem mondom, hogy erre nincs szükség, és a előfizetők hatalmas száma is rengeteg munkát adhat nekik, de attól félek átesnek a ló másik oldalára. Ez egy eszmecsere indító nem egy rosszindulatú kritika.
-
veterán
válasz bladex73 #38602 üzenetére
Ha fel tudsz sorolni mondjuk 100 embert aki a játékon dolgozik, akkor elmondható hogy az emberek kb harmada energiát pazarol arra, hogy kielégítse a média figyelmet.
Mivel 1-2 tucat embernél (max) nem tudsz többet felsorolni, így úgy gondolom, a nagy többség szépen csöndben dolgozik a játékon.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
duvi
nagyúr
válasz bladex73 #38602 üzenetére
Az arányokat ugyan nem tudom, de média nélkül már rég bajban lennének. Nyílt fejlesztésnek indult, ezért folyamatosan kommunikálniuk kell a támogatók, érdeklődők felé. Mivel egyre több minden kerül be a játékba (alfába), ezért a médiakommunikációjuk is egyre szélesedik. Szerintem nincs ezzel baj
-
bladex73
aktív tag
válasz Malibutomi #38604 üzenetére
Ezen a játékon több százan dolgoznak? Valaki olvasott vagy halott valamit, hogy mennyien vannak? Azt tudom, hogy több országban van irodájuk, de ennyi. A média rész tényleg jól meg van szervezve pont ez az ami kicsit aggaszt. Nem érzem azt a hatékonyságot a játék fejlesztésnél, mint a médiánál.
-
PhilBrick
őstag
válasz bladex73 #38606 üzenetére
Utoljára az évforduló környékén volt róla szó, akkor olyan 250 főnél jártak plusz a külsősök.
Jelenleg is van 50 nyitott pozíció. -
_Gugu_
tag
Csigalom nyugavér, ez egy alfa,a különböző "beta" megoldások sokkal inkább demok mint tényleges béta tesztje a játékoknak, max server stres testet tartanak. Majd kész lesz, ha nem akarsz a bugokkal találkozni szerintem akkor térj vissza x hónap múlva amikor lesz értékelhető verzió fölösleges minden patchet leszedni.
Igen én is szívesen játszanék vele, de hát ez van...
-
Malibutomi
nagyúr
Valahol 2-300 fo kozott van a letszam.
Hatekonysagrol meg annyit, hogy a nemet iroda szeptremberben kezdett dolgozni a bolygoraszallason, kb harom honap alatt bemutathatova tettek.
Az erzesekkel meg az a baj - ez mar sokszor ki lett beszelve - hogy nem sok jatek fejlesztesebe lattunk bele a fejlesztesi ido 1/3-1/2-nel. Hanem altalaban a megjelenes elott 1/2-1 evvel latunk beloluk valamit, ami egy mar szinte vegleges beta. -
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #38609 üzenetére
Jah, minden relatív.. Pl SG fórumon az Elite-et is beta meg alfa állapotúnak mondják páran pedig már egy éve kijött.. BTW Az új patch-el végre nem pattog el a Cutlass.. Mondjuk nagyon hamar timeoutol (5-10 perc) nálam, de nem fagy ki
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
MerLinh
senior tag
hát igen előttem szólok is mondták, játék fejlesztés nem gyors. Egy új franchase nem 2-3 év sajnos, pl a dragon age: origins is készült vagy 7-8 évig. Csak azért tünik lassunak manapság, mert cod meg bf 45616584165156 részek szinte naponta jönnek =) de nekik az az előnyük hogy megvan az alap és kb csak a karaktereken kell dolgozniuk...
hát azért 2003-2004 környékén irhatták hogy elkezdték amikor még vettem újságokat =)
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
veterán
válasz MerLinh #38611 üzenetére
Azért nem készült addig, és attól hogy a cod-ok évente jönnek, egy-egy codra 2-3 év így is jut, csak több csapat dolgozik rajta. Ettől függetlenül igen, a szoftverfejlesztés időigényes dolog. Nekem elhihetitek
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
bladex73
aktív tag
válasz Diopapa #38610 üzenetére
Annak én is örülök, hogy a Cutlass hajót stabilizálták. Amikor bementem a Cutlass Red hajómba a hangárban olyan lett mint egy vad musztáng, elkezdett táncolni a hajó alattam. Már csak a textúráit kéne rendbe hozni, mert egy csomó átlátszó. A rámpa élén is át lehet látni oldalról.
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #38610 üzenetére
Izé E : D-ben a Horizons most nem béta? De legalább is korai hozzáférésű, még steamen is ezt írják.
#38610 Diopapa: akkó' nem béta jól néz ki meg minden de SC után nekem már annyira hiányzik az, hogy a karakterrel is csápolhassak, hogy nagyon. Az meglesz Elite-ben is akkor jobban megsasolom, addigra remélem az online része is jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #38615 üzenetére
Nem beta, bétáztam is vele, már "kijött". A Steam meg hülye De ugye nem végleges, mert "season pass" jellegű, 1 évig jön a content vele.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
2.1.0h tesztelése zajlik. Utána egy nagyjából egy órás belső PTU teszt fog történni és ha minden jól megy akkor kijön. A legfontosabb, hogy ez egy LIVE jelölt és oda is fog jönni, ha nem üt be valami. Öröm van. Kár, hogy szombatig nem jutok géphez. Elvileg lesz benne meglepi. Ami a PTU-ba nem került be.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Revolit
senior tag
Hali srácok, long time no sse
Rákerestem, pont egy éve írtam ide
Nem nagyon követtem SC fejlődését (irgum-burgum), de úgy látom a hangulat nem sokat változott, ugyan az a lemez: fele hsz arról szól hogy kezdik elveszíteni az emberek a bizalmukat a másik fele meg nyugtatja őket
Na de viccet félre téve, azért látom haladgat. Úgyhogy egy jó tanács a kétkedőknek: nézzenek rá csak évente
Amúgy még mindig nincs új masinám, úgyhogy szerintem még mindig várok a próbálgatással, mert élvezhetetlenül lassú volt már egy éve is, azért is hanyagoltam elmúlt időben
De legalább az oculus rift már előrendelhető, és csak 230.000. Szerencse hogy lehet kapniui.: látom van már offline topik is, de gondoltam adok itt életjelet magamról
-
KO2
aktív tag
Megint eljátszottam a KO tesztet (megcsinálni minden küldetést) De még mindig alkalmatlan erre a játék, akárhányszor próbálom, kifagyok mielött befejezném :/ De minden patchel tovább jutok
-
Diopapa
addikt
Nekem az a furcsa, hogy mindenkinél más az idő ameddig megy.. Nekem pl még nem sikerült timeout vagy fagyás nélkül bejutnom egy com arraybe sem..
-
bladex73
aktív tag
Most, hogy a PTU Live lett a test könyvtárat le lehet törölni? Később lesz egy új PTU valamikor?
-
KO2
aktív tag
Discordon már át is nevezték a szobát 2-2-0 PTU ra, szóval szerintem lesz, de még semmi hír nincs arról hogy mikor.
-
Nathan Boggs
senior tag
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a CIG a különböző buildek megjelenéseit az én szolgálatomhoz igazítja úgy, hogy mindig estig legyek, amikor kijön valami, vagy esetleg 3 napig 12 órázzak, stb. De nem baj, már csak 3 óra és indulok haza
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
vagabor
aktív tag
válasz Szőrös #38629 üzenetére
Ylgrimnek meg nekem is van egy. Tudod béna vagyok dogfightban, talán így majd lesz esélyem
Az aquilát még egy caterra akarom majd lecserélni, csak még nem láttam rá módot hogyan.[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Malibutomi
nagyúr
Igy forog a crusader: [link]
Ha lenne egyszeru megoldas ra beraknam hatternek a windosba.
-
macy
addikt
válasz Malibutomi #38632 üzenetére
Letöltöd youtube-ról, átkonvertálod mpg-be, vagy wmv-be, feltelepíted a dreamscene activatort, elindítod, jobb klikk a videón, beállítás háttérképnek. Bár attól függ mit nevezünk egyszerű megoldásnak
-
PoeDameron
aktív tag
Ubiszezon van, vagy mi. Nyilván változni fog ahogy jönnek ki a tartalmak, ma pl. ahogy nézem a vanguard repülhető lett. Metal Hurlant krónikák egyik epizódjában van egy ekkora méretű űrhajó pont, amivel csápos űrszörnyekre vadásznak, hehe. OFF, de ajánlom nektek a Metal Hurlant szériát, önálló fantasy-scifi epizódok vannak benne, némelyek lazán kapcsolódnak egymáshoz, és van benne több űrhajós téma is, pl. az egyikben felrobban egy csatahajó és a mentőkapszulába menekült emberek viselt dolgait mutatja be.
update: most nézem hogy született ma is jópár komment. Nem jelezte ki a jelzőműszer hogy új hozzászólások születtek. Akkor ránézek a leveleimre, mert szerintem azt se jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38637 üzenetére
Tartod a frontot, nagyon köszi!!
-
bladex73
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38637 üzenetére
Nagyon köszi. Órákon át tudnám olvasni ezeket a híreket.
-
Nathan Boggs
senior tag
Hehe, semmiség
Amúgy a 2.1 live tegnap este (amerikai csúcsidőben) olyan szinten jól futott nálam... nem volt akadás, nem volt lag, nem volt darabosság, öröm volt
-
bladex73
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38640 üzenetére
Ha semmiség keressél már valami jó kis olvasni valót amiben értelmes infók vannak, és fordítsd le plz. Például hajóleírás is király lenne. Tudom, hogy pofátlan vagyok.
Más:
Az volna a kérdésem, hogy mi van ezzel a milliomosok klubjával? Mikor lehet megnézni, és hogyan? Nem értem. Egyáltalán, hogy lehet bejutni oda azt leszámítva, hogy el kell érni a 1000 dodot. Vagyis hol van helyileg a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz bladex73 #38641 üzenetére
Már gondolkodtam rajta, hogy belekezdek valami más fordításába is, de egyrészt néha csinálják azokat mások, másrészt előfordulhatnak nem teljesen megértett részek, így legalább a többi fordítás kijavítja az én hibáimat Jah és időben se biztos, hogy bírnám.
A klubot nem tudom, hogy hol van, még én sem jártam ott
-
SkyS1gn
félisten
válasz Nathan Boggs #38640 üzenetére
De csak kb 10percig fut jól, aztán megint egy halom kaki.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Radar Rider
újonc
Sziasztok! Új vagyok ezen a fórumon, nem rég találtam rá a Star Citizen-re és egyszerűen beleszerettem. Aztán láttam, hogy itt szép nagy rajongói tábor gyűlt össze.
Hardveres szempontból lenne pár kérdésem (lévén, hogy én nem vagyok nagyon pro ebben). Előre is elnézést ha kicsit hosszú leszek.
Nos, tavaly még vettem egy amd a10 7850k apu-t. (nem kell kinevetni) Egyébként egész jó kis proci, csábító volt az ára, teljesítménye és a beépített videókártya. Jó ideig csak így, a saját vidikártyájával játszottam vele. Ez persze a memóriából hizlalja magát, meg persze az újabb játékoknál már előjönnek a korlátai. Most aztán sikerült beruháznom egy msi gtx 960-ra. Letiltottam az integrált karit és most már csak ezzel tolom. Nagyon örültem, mert ég és föld volt a különbség. Így már ki mertem próbálni egész új játékokat is. Pl a Witcher 3 is fut mediumon, de bizony a procit eléggé maxon használja. Kb 95-100%. Ha lovagolok, akkor meg folyamatosan 100%. De nem szaggat!!! Örültem.
Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom végre az SC-t. Beléptem hangárba. Húúúúú, tök szép, very highon. Semmi szaggatás. Csillog-villog. Proci 75-80%-on, vidikari 55-60%-on operált. Viszont az gyanús volt már akkor is, h a 8gb ram-ból kb 6000-7000-et használt... Aztán beléptem arena commanderbe. Ott is egész jól tudtam repkedni. Még csatában is.
Utána jött a baj. Beléptem a PU-ba: játszhatatlan. Gilly Top Gun kiképzése: játszhatatlan. Planetside: játszhatatlan.
Az történik, hogy ezeknél már igen csak maxon megy a proci is, kb mint a witchernél. Videókari simán bírja, max 70-80%-os volt a kihasználtsága. De a memória már 7500-on megy. Én erre gyanakszom (még soha semmi nem használta ki ennyire).Itt a konfigom:
- msi a-68 hm granade alaplap
- amd a-10 7850k (3,7 ghz quad core)
- msi gtx 960 4gb vidikártya
- 8gb 1600 mhz-es corsair vengence memóriaSzóval szerintetek megúszhatom esetleg plusz 8gb memória vásárlásával új proci-vétel nélkül azt, hogy még élvezhetően tudjak játszani? Egyáltalán csak a memória a vétkes? Vagy ez a proci is túl gyengusz már hozzá? Elvileg ez a proci mondjuk overclockolható, kb 4,7gh-zig, de én még sohasem csináltam ilyet, meg úgy a garanciát is elveszti. Mondjuk ha memóriavásárlással megoldódna a dolog meg egy kis overclockkal akkor azt lehet bejátszanám.
Bármi segítség jól jönne, nagyon megköszönném. Akár itt, akár üzenetben.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz SkyS1gn #38643 üzenetére
Nálam nem, itt végig jól fut, most kb. 40 percig, aztán én léptem ki, kell valami jobb hajó harcra
(#38644) Radar Rider: Üdv itt. Én sajnos nem tudok ebben segíteni, mert nem értek hozzá, viszont ajánlom a starcitizen.hu-t is (nem a PH helyett, hanem mellé)
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz Radar Rider #38644 üzenetére
Ne agódj, még nincs optimalizálva, mivel még pre-alpha állapot, ezért nem az a legfontosabb dolog most, kb mindenkinek játszhatatlan az universeben =) nekem 290xel 15-25 fpsem van, majd megoldják gondolom.
De az apud is kevés a komolyabb multihoz sajnos(nekem is =)) én 3570król váltottam nemrég 7870k-ra gondolván hogy milyen faja lesz majd a jövöben a multiadapter....de aztán két honnappal a váltás után beszereztem még 1 kártyát=)......és ez a szuper apu valahogy nem hajtja ki szinte semmiben....mert hogy fps nővekedésem nincsen, úgyhogy jól csináltam. Most azon filozok, hogy skylake vagy haswell legyen majd.A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
SkyS1gn
félisten
Tegnap srác beengedett Vanguardjába, egész jó, szép hajó, csak kb 1-2 pirate leaprított, kicsit balanszolni kell majd azt is.
Alig várom hogy a Sabre-m belekerüljön
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pgabor26
tag
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Radar Rider #38644 üzenetére
Nagyon optimalizálatlan a játék...
én most hogy feltettem a 2.1-et, nekem viszonylag jól ment (csak kicsit játszottam vele, ide oda ugráltam a friccivel).
Én az én configom:
4690K@4.2Ghz 8GB ram R9 380 -as kártya.Nálam jól elfutkosott a játék, nekem csak ha belépek a hangárba akkor kell várnom egy 20 másodpercet hogy megmozduljon a kari utána folyamatos.
Én a vásárlás helyett csak kicsit várnék, reportolnám a bugot a honlapon, és azzal a részével játszanék ami működik
Milyen hajót/csomagot vettél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest