- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz kraven54 #39349 üzenetére
Maga a universe a "bétája". Az alap funkciókat mi teszteljük, és ahogy előttem írták ,egy sztori alapú játékot nem fogunk előtte konkrétan látni. Küldetések itt, ott amott, átvezető animáció, stb. Nem mutatják meg, mert akkor "megjelenéskor" nem fog akkorát ütni.
Plusz az idrist se akarják idő előtt megmutatni, vagyis egy kis részét láttuk...
-
ttamashu
aktív tag
-
EFRM
tag
Szerintem sq42-t viszonylag normalisan osszerakni legalabb 2017 q2/q3 tekintve hogy se mi, se a sajto nem latott meg belole semmit. Egy 2016os kiadashoz mar "tobbnyire" kesz kene lennie..
A PU-t osszerakni pedig egy ????-t szavaznek, tekintve, hogy a jelenlegi alpha PU se nem perzisztens, se nem universe es bugos mint az allat, erre nem lehet epitkezni sem még. A core jatekelemek meg csak fejben leteznek (pl trading rendszer, rendszerek, leszallozonak, missiosystem, npck foldon es urben stb vegtelenul lehetne sorolni..).
Ezeket mind ki kell dolgozni, megtervezni, leprogramozni, kipróbálni, ... Nincs ember aki meg tudna mondani, sztem a cignel sem, de hogy nem egy evre a sq42 utan az hótziher. Egy single csőjátéknak pár asseten kivül semmi köze egy perzisztens multis univerzumhoz, és utóbbit összerakni további évek hosszú munkája. Amit Drenadar irt (2016-2017), azt teljes képtelenségnek tartom -
Bibgr0
aktív tag
Március 5-6 - PC Gamer Weekend
"The show will be called Star Citizen: Building a Galaxy—A Q&A With The Devs. Our panel includes lead level designer Michael Barclay, environment art director Ian Leyland and director of graphics engineering Ali Brown.
Michael has formerly worked at Free Radical and on Crysis, and now directs level design for Star Citizen and Squadron 42. Ian is the environment art director for Squadron 42 and the persistent universe—ask him about anything about procedural planets and space stations. Ali is responsible for the technology that lets CIG bring the artists' universe to life. Together they will offer insight into the game development process and show off what they're currently working on."[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Majd meglátjuk.
Elvégre nem vagyunk jósok, és mindenbe nem látunk bele. Lehetőség több is van, van aki szerint 2020 előtt nem lesz belőle semmi. És az állításokat mindenki meg tudja érvelni, de nekem ez kevés. Én inkább annak hiszek, amit a CIG állít, még akkor is, ha az eddig tapasztaltak alapján késnek mindennel.Én személy szerint 2013 óta várom a játékot. Ha még kell neki pár év, akkor várok még rá.
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Nathan Boggs #39356 üzenetére
Köszönjük! Ez cuki:
"Vincentnek viszont az elsődleges célja, hogy megtalálja Randyt és kinyírja. Ez után a CIG-es alkalmazottakat akarja felkutatni és ezeket az információkat árulná, hogy a játékosok levadászhassák őket.""Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz GypsFulvus2 #39357 üzenetére
Jajah
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Drenadar
Topikgazda
Sziasztok!
Mostanában eléggé nem halad a topic, de nem is csoda, nincsenek hírek.
A topic összefoglalóra ettől függetlenül ráférne a megújítás. Ki mit tenne még bele?Az nem igazán aktuális hogy most jelenleg csak a dogfight működik mint modul.
Kérdés, hogy kell -e oda bővebb infó, hiszen ott van a FAQ is, amit mint tudjuk az ide betérő újak lelkes buzgalommal azt olvassák el legelsőre még kérdések előtt....
-
duvi
nagyúr
válasz Drenadar #39359 üzenetére
Pár ötlet:
- Javasolnám a "kapcsolódó cikkek" funkció aktiválását, amivel betehetnéd a Ph-n megjelent SC cikkek linkjeit.
- Az összefoglalóban kiemelten vezetni, hogy miket lehet csinálni az aktuális verzióban. Mind egyedül, mind csapatban.
- Szintén kiemelt helyen kezelném az összes magyar nyelvű videót (pl. mrfire csatornáját).Szerk:
- Az áttekinthetőségben sokat segíthet ha tartalomjegyzékes rendszert használunk. Persze ez elég sok meló, de hosszútávon megakadályozza, hogy kislexikonná váljon a Téma összefoglaló. Ezen kívül sokkal egyszerűbb a szerkesztése is. (Én is nem rég készültem le vele)[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz ttamashu #39360 üzenetére
Egyetértek. Amit még mindenképpen beletennék (mégpedig a legelejére), az egy hangsúlyos figyelmeztetés, hogy ez nem egy kész játék, még csak nem is béta, hanem egy tesztüzem, és aki a szórakozást, játékélményt keresi, az várjon még vele. Emlékezzetek, sokan jöttek az ingyenes próbaidőszakok alatt, hogy "uramisten mekkora bugos xar, ez még alfának sem nevezhető" stb stb.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
ttamashu
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #39362 üzenetére
+1
+Egy ismert problémák rész sem lenne rossz az aktuális MAJOR bugokkal.
Még pár HSZ és Drenadar megbánja a topicgazda szerep vállalását, mint a macsek amelyik 9et kölykedzett
Tea az élet!
-
Drenadar
Topikgazda
Köszi mindenkinek a tippet, ötletelgessetek még!
Van még olyan, aki azt mondja hogy ugorjon onnan az a terjedelmes leírás?
A tartalomjegyzékes dolog tetszik, de én a fotóbolthoz nem értek, plusz nagyon drága szoftver
Plusz talán ide nem kell annyi ismertetés, törekedjünk arra, hogy az idetévedőknek a legjobb kezdőlökést adja meg.informatív + kompakt.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Drenadar #39364 üzenetére
Egyetértek Duvi-val; nem olyan hosszú az a bejegyzés topicnyitónak, csak kcisit tömörebb fogalmazásúvá és sokkal tagoltabbá kéne tenni. Linkekkel (lásd bővebben erről: link) strukturában. Pl. A bevezető pár mondata után (ami most is jó nagyjából) lehetne úgy folytani, hogy :
- Squadron 42 és jellemzői
- Permanent Universe (Baby PU) és jellemzői
Ezeknek lehetne (ahol kell) alfejezete, pl Arena Commander és részei stb
Itt lehetne pl. az a rész ahol most a hajófoglalásról van sz az első hsz-ben, ezen sem kell sokat változtatni, legfeljebb kifejteni, hogy seamless pilótaharc + EVA + FPS a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
A "hol tart a játék"-ra, az Star Citizen Installer egész sommás választ ad, mégpedig azt, hogy ott se, ahol egy átlag bétás Early Access indie játék a Steamen. Ígérettel tele a padlás, csak látszatja nincsen.
És ehhez kapcsolódóan szomorúan látom, hogy kivették az Squadron 42-t a csomagokból, és effektíve ugyanazt a régi 40 dolláros alap Aurórás-Musztángos csomagot SQ42-vel bundlizva most 76 dollárért adják. De külön sem érhető el a SQ42, a buy gombja ugyanarra a kezdőcsomagra dob vissza.
Persze, persze, két játék egy áráért, rekorder 27% ÁFA, öreganyám térgyekalácsa, de 76(vagy akár 72, az sem változtat a lényegen) dollár egy újoncnak azért mégis heveny kultúrsokkot okoz, és ha ezt mégis beáldozza az Eszméért, az installer lefutása és a jelenleg elérhető tartalom végig böngészése után nem biztos, hogy nem akarja rászakajtani a plafont Christ Roberts egyházára.
Szerintem egy pre-pre-alpha játékért a 70+-os ár rettenet húzós, főleg hogy a Squadron 42 az ami még meg is éri az egész buliból, Roberts már túl van pár kiváló űrlövöldén, azzal talán nem is lesz baj, hanem a per pillanat erőltetett(SQ42 jelenleg addon a SC-hez pledge szinten) Star Citizen MMO rész erősen kutya vacsorája.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
válasz cskamacska #39367 üzenetére
Nem fizetsz be. Rengetegszer volt ilyen-olyan olcsóbb beugró csomag, de igen, jött az usd árfolyamelkedés, jött az adókötelesség, és egyiket sem ők okozták (milyen szar hogy bármelyik 350 dolláros vga-t őrült sok euróért lehet ma az EU-ban kapni). Igen, most már nem olcsó beugrani (hozzáteszem 2014 elején sem volt az), de ahogy eddig is, továbbra is teljesen nyugodtan meg lehet várni amíg megjelenik.
A "látszatja nincsen"-nel azért vitatkoznék.szvsz aki nagyon akart már befizetett, aki meg eddig nem akart, az várhatóan jó ideig nem akar még. Mindenki egyénileg tudja mérlegelni hogy amit jelenleg kap és kaphat a jövőben megéri-e neki azt a költséget amibe kerül. Ha igen, fizet, ha nem, nem. Ahogy minden más esetben is a világon. business as usual.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
duvi
nagyúr
"Ígérettel tele a padlás, csak látszatja nincsen."
- Nézd meg, egy évvel ezelőtt hogy állt a fejlesztés és mennyi tartalom volt benne a jelenlegihez képest
"...egy újoncnak azért mégis heveny kultúrsokkot okoz, és ha ezt mégis beáldozza az Eszméért, az installer lefutása és a jelenleg elérhető tartalom végig böngészése után nem biztos, hogy nem akarja rászakajtani a plafont Christ Roberts egyházára."
- Ekkora összegnél még alaposabban utánanéz az ember, hogy mire is adja ki ezt a pénzt. Mivel nyitott fejlesztés keretében készül a SC, ezért rengeteg információ elérhető róla (többek között ez a fórum is segítőkész az érdeklődőkkel) és az aktuális állapotáról is. Persze aki nem néz utána, az valóban szentségelni fog."Szerintem egy pre-pre-alpha játékért a 70+-os ár rettenet húzós"
- Valóban húzós, ha ez a pénz a kész játék ára lenne. De nem az. Ez támogatás a fejlesztéshez (mint egy saját kickstarter project). Cserébe a támogatók kapnak hajót és hozzáférést a majdan elkészülő játékhoz.- Az általad felhozott ellenérvek és kritikák is azt erősítik, hogy a Téma összefoglalóban erősen ki kell hangsúlyozni a fejlesztés jelenlegi állapotát és a fizetendő összeg mibenlétét. A jelenlegi támogatók(tévesen megfogalmazva, vásárlók) nem a játék árát fizetik ki, hanem támogatják a fejlesztőket, hogy valóban elkészülhessen egy korszakalkotó játék.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"hanem támogatják a fejlesztőket, hogy valóban elkészülhessen egy korszakalkotó játék"
legalábbis adjanak lehetőséget a fejlesztőknek hogy megpróbáljanak egy igazán korszakalkotó játékot készíteni. Mert ugye nem biztos hogy korszakalkotó is lesz, pláne a hype méretét figyelembevéve, de az biztos hogy nagyobb összetettséget, több lehetőséget akar biztosítani mint bármi más a piacon. Szóval a játékmenet maga nem olyan végtelenségig leegyszerűsített lesz mint ami az elmúlt 10 év többségében jellemző volt.Az biztos hogy nem is annyira a kész tartalom lesz a lényeges, hanem hogy a játékosok mit és hogy élik meg. A mostani állapotról is sokan sokfélét meséltek, hogy milyen kalandokat éltek meg, pedig még nincs sok tartalom, csak egy játszótér. De a játszótéren... játszanak.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
"ott se, ahol egy átlag bétás Early Access indie játék"
Ha azt nézed, hogy ez még mindig alfa akkor miért is tartana ott?
A többivel hellyel közzel egyetértek bár ahogy Sapkás kollega is írta, többször volt már akciós csomag, aki akarta azt megvette occsóért.
Ja és még mindig nem kész játékot veszel hanem az elkészítését támogatod.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
GypsFulvus2
őstag
Több mint egy hónappal előre szóltak, hogy szét fog válni a két csomag, és aki egyben akarja, az vegye meg február 14.-ig.
Duvi: "Az általad felhozott ellenérvek és kritikák is azt erősítik, hogy a Téma összefoglalóban erősen ki kell hangsúlyozni a fejlesztés jelenlegi állapotát és a fizetendő összeg mibenlétét." Ez a lényeg, erre utaltam én is korábban, hogy senki se mondhassa utólag, aki beleugrik, hogy "nem ilyen lovat akartam".
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #39372 üzenetére
Én mindig véresre tépem a számat gamestar-on is hogy kihangsúlyozzam mit kap az ember mit nem, miért fizet és miért nem, milyen kockázat van minden támogatási ügyben, stb.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #39373 üzenetére
Világos. De ha ez hangsúlyosan ott lenne a topiknyitó elején, meg a starcitizen.hu nagyon feltűnő részén, akkor minden jogunk melenne hozzá, hogy a Vanduul f@..-ra küldjük a következő illetőt, aki ezzel jön.
-
Eniral
tag
Ne is mond... a héten is dobott ki egy cikket a gamestar a star citizenről . És hát nem tudtam szó nélkűl hagyni egyes kommenteket ..
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Kicsit nem vagyok képben, de olvasom és nézem a Star Citizen oldalán, hogy most már nincs SQ42 a hajócsomagokban, és hogy külön árulják. Ami nem baj, mert pont az hiányzik, mert 2 AMD-s versenyhajós csomagom van, amihez direkt nem adtak. Viszont vagy én vagyok bamba, vagy nem találom az oldalukon a SQ42 modul vásárlási lehetőségét?
Illetve annyit még, hogy olcsóbbak lettek a csomagok, vagy csak én drágállom még a Aurora/Mustang Alpha csomagot is?
Előre is köszönöm a választ!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
MerLinh
senior tag
válasz Menthirist #39373 üzenetére
haha gamestaron aztán tépheted =) nagyon rég jártam arra és akkor is téptem a hajamat pár okostonitól, úgy döntöttem hogy inkább rá se nézek már =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Jazz
veterán
válasz Drenadar #39359 üzenetére
Mindenképpen ajánlott lenne egy aktualizált leírás. A FAQ is idejét múlt. A PU-ról pl. egy szó sem esik.
Jó lenne egy külön cikk a játékban elérhető aktuális tartalommal, a frissítés dátuma pedig szerepelne a link címében. A lényeg a frissítésen van, hiszen állandóan bővül valamivel a tartalom, vagy új dolgok érhetőek el (vagy épp szátválik). Ráadásul ezek nagy része "ha kimarad lemarad" akciós.
(#39367) cskamacska:
Jó előre jelezték hogy szétválik, az oldalukon nagy betűkkel hirdették hogy feb.14-ig él a viszonylag olcsó 2in1 "akció".
Az hogy nincs kiadó és a maguk urai, hatalmas előny. A név meg jóformán kötelez. Aki úgy érzi részese akar lenni a történelemnek támogat, aki nem, az megvárja a végeredményt.
A kiadói nyomás hiánya szinte biztos hogy nem lesz jótékony hatással a kiadás dátumára, viszont cserébe várhatóan nem lesz sietve kiadott bughalmaz a játék helyett. A jó munkához meg idő kell.free your mind
-
Drenadar
Topikgazda
FAQ-ban idevágó rész:
Hol tart most a játék?
-Jelenleg még erősen pre alpha, érhető az AC(dogfight szimulátor), ArcCorp(szociális tér egy része), babyPU (vagyis a szabad világ egy kísérleti változata/szelete), az hogy egy modul verziószáma 2.X, az ne tévesszen meg senkit sem, az nem a teljes készültség állapota!babyPU? Miért jó az nekünk?
-Itt jelenleg minden benne van, amit ki tudsz próbálni. Ez a mi kis teszt játszóterünk. Repülhetsz, küldetéseket oldhatsz meg a haverokkal, még kézi fegyverekkel is lehet lövöldözni egymásra. Újdonság még a kvantum drive is, amivel sokkal gyorsabban lehet megtenni nagyon nagy távokat.Mi bővebb leírás kellene egy kezdőnek ezen kívül? Végigjátszás?
A FAQ-ban nem lenne jó, ha túl hosszú és részletes leírás lenne benne.
Illetve azt szoktuk oda betenni, amit itt a kezdők kérdeznek sokszor.A másik észrevételed nem értem. Te a patch note-ot akarod magyarítva megkapni cikk formájában?
Másik:
Topic Info Rendszer.
Köszönöm a tippeket, tanácsokat, össze fogjuk hozni hamarosan.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Drenadar #39379 üzenetére
"A FAQ-ban nem lenne jó, ha túl hosszú és részletes leírás lenne benne."
Jogos. Akkor ezt felejtsük el.A második kérdésre:
A játék tartalmi leírására gondoltam. Mi van most (aktuálisan), ott mik érhetőek el, hogyan, tippek....stb. Lényeges dolgok.
A patch notes jóformán csak egy feature lista, felsorolás szerűen tartalmaz mindent a részletekig. Ezt elolvassa egy kezdő mit kezd vele....jó ha a felét értelmezni tudja.Amire én gondoltam az egy összefoglaló játék leírás azokkal a tapasztalatokkal amiket a régiek összeszedtek.
És ha kijön egy új dolog, pl. bővített PU, akkor bővül a PU leírása is az újonnan elérhető lényeges funkciókról.Maradva a PU-s példánál:
PU arról szól hogy....lehet ezt és ezt csinálni....hajót így tudsz lekérni....csak a saját hajóidat tudod lekérni....kivéve akkor ha.....továbbá: ez és ez bugos nem működik ne is kínlódj vele, ellenben ezt és ezt mindenképpen próbáld ki.....tipp: random osztja az instance-kat, így ha nagyon üres szerverre tévedsz próbálkozz többször....érdemes úgy csinálni és csapatot alkotni hogy.....mert a játék egyik fő eleme ekkor mutatkozik meg igazán (most csak mondtam valamit).Szerintem egy kezdőnek aki azt se tudja eszik-e vagy isszák az SC-t, nagy segítség.
Ugye mi az alap metódus:
Elolvassa az összefoglalót, nagyjából képbe kerül, ki hogyan pénzeli miért, miért olyan jó ez....de jó, tetszik neki....
Mi a következő lépés: Nosza akkor toljuk neki. Kiakarja próbálni. Belép és látja hogy wtf...azt se tudja mi micsoda....mi az első amit ezután keresne? Nem a több órás videók vagy egy terjedelmes FAQ, hanem egy játékleírás a játék mindig aktuális felépítése szerint. És ha pl. a városnézegetős mód bővülne egy röpködési lehetőséggel, akkor az a játékleírás ezen részében is bővülne.Egy rövid tömör, lényegre törő játék leírás, ami frissül aktuálisan. Megírnám én is szívesen, de egyenlőre még nincs annyi tapasztalatom (időm se, de az áthidalható).
És miután elolvasta játékleírást, belevetette magát a game-be, majd 24 óra elteltével felocsúdik , elkezd érdekelődni a részletek után. És ekkor jöhet a faq, a hajók leírása, videók, részletesebb leírások...stb.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
David75
őstag
Hétvégén, mostmár kipróbálnám a játékot. Van ingyenes lehetőség kipróbálásra vagy kell vennem pakkot? Volt egy jó pakk 50fontért arra pályázok. Le lehet majd menni a bolygókra? Ez a része hogy lesz? Biztosítás kb mennyi egy kis hajóra? Melyik hajóval járok jobban, aurora, mustang vagy avenger? Mennyi ezekre a havi boztosítás? Lehet majd race-t választani, vagy csak emberek lehetünk? Sok idegen faj van?
Ne őljetek meg érte de xbox joy-al nagyon lehet játszani? Nem szívesen hagyom el a kanapét és ülök oda az asztalhoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz David75 #39382 üzenetére
Van ingyenes lehetőség kipróbálásra
Előző hétvégén volt.
Hétfőtől kivették a Single kampányt a csomagokból és emiatt volt egy Sale, az volt az apropója.
A "régi" kezdőcsomag most így néz ki: MUSTANG ALPHA STAR CITIZEN + SQUADRON 42 COMBO
Le lehet menni a bolygókra, nemrég demonstrálták ennek mikéntjét és úgy tűnik, hogy ez is seamless-re lesz megcsinálva, vagyis nem egy átvezetőt kapunk, mint ahogy azt pl egy éve hittük.
Biztosításnak még a konkrét működéséről se tudunk sokat az áráról meg annyit se, mivel a még nem létező gazdasági rendszer része lesz mint egy újabb balanszer.
Így ebben a sorrendben, ahogy leírtad. A Mustang manőverezhetőbb, kezesebb az Auróránál, az Avenger meg már Tier2-es kezdő, nem ugyanaz a szint.
Nem tudni mennyi a havi, de alap biztosítást kapsz a csomagokkal.
Csak emberek lehetünk és első körben valszeg az idegen bolygók se lesznek mind kész, de ezt majd akkor meglátjuk.
3 fő faj van. A 3 fő, amivel majd találkozni is biztosan lehet a Xi'An (zárkózottak), a Banu (kereskedők, kb mint a ferengik) és a Vanduul (ők az ellenség). E mellett van 3 "mellék" faj, a Kr'Tak, a Tevarin és a Hadesian (Hádésziak). Előbbi a Xi'An ősi ellensége és a birodalmuk túloldalán vannak, így kvázi lehetetlen őket megközelíteni, semmi hivatalos infó nincs is róluk. A Tevarinok leigázott nép, a birodalom meghódította őket annak idején, hogy ez miben/hogy nyilvánul meg, azt sem tudjuk, A Hádésziak meg inkább csak egy mítosz, kihalt faj, akik egy belső háború során ketté robbantották a bolygójukat. Ha a csillagtérképen megkeresed a Hades rendszert, meg is nézheted mi maradt szerencsétlen planétából...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
David75
őstag
válasz TESCO-Zsömle #39383 üzenetére
Mennyire jàtszható most a játék? Ott lehet benne ragadni órákat, vagy inkább még csak próbálgatni lehet? Érdemes-e megvenni az avenger-t vagy elég az aurora vagy a mustang? Tűzerőben mekkora a külömbség, azzal a fegyverzettel ami jár hozzájuk?
-
ttamashu
aktív tag
válasz David75 #39384 üzenetére
Szerintem kb 20órányi tartalom van benne.
Fanatikusabbaknak 50, de van ami beszippantson és akkor végtelenAnno mikor még csak AC volt párunkat a versenyzés beszippantott, az is jól működik, a Vanduul swarm is kifejezetten élvezetes, PVP-be is ha ráérez az ember - az elején persze nehéz a tapasztalt játékosok ellen - bele lehet merülni, nekem eddig nem sikerült.
Social modul szvsz 15perc alatt megunható, egyszer körbemegy az ember perpill ennyire jó.
A PU szerintem senkit nem szippantott be, de egy ideig el lehet lenni vele és ennyi.
Tea az élet!
-
duvi
nagyúr
válasz David75 #39382 üzenetére
- Egy apróságról (ismételten) megfeledkezünk. A játék jelenlegi állapotáról. Pre-pre alpha verziónál tartunk, rendszeresen előforduló bugokkal, fagyásokkal, mindenféle optimalizálás nélkül. Még a legerősebb gépeken is képes beszaggatni. Parancssorból és cfg file szerkesztéssel lehet bizonyos effekteket ki/be kapcsolgatni, hogy élvezhető sebességet kapjunk.
- Ha a fentieket elfogadjuk és hajlandóak vagyunk rászánni egy kis időt (és pénzt), akkor még ezek ellenére is jókat lehet szórakozni, ahogy az előttem szólók is írták. A látvány lenyűgöző, a verseny és a harc kimondottan pörgős -
Nathan Boggs
senior tag
EFRM, nem lenne baj az ellenvéleménnyel, de ne csak annyit írj, hogy valaki hülye és nem igaz, amit írt, hanem meséld el, hogy mi a te verziód, mert ez így eléggé hiteltelen Ettől függetlenül tényleg van, akinek kb. 15 perc élvezet van a mostaniban, van akinek 20 óra, én meg még a 2.0 legelső PTU-ja óta is belépegetek és szórakozom vele.
(#39382) David75: A kontrolleres kérdésre nem válaszoltak asszem, de az szerintem nem fog menni. Irányítani a hajót meg az embert valószínűleg lehet vele, viszont ez nem egy konzol/PC játék, hanem csak PC játék, így végre sokkal több billentyűnek van funkciója, nincs lebutítva a konzolok szintjére. Tehát a kanapéról nem nagyon fog menni - kivéve ha odahúzol egy billentyűzetet is.
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
Akkor most levezetem:
Hangár(ak)ban körbejárni nyomkodni a gombokat, holotáblát.
1óraFree flightban kitapasztalni, kipróbálni az irányítást, beállítani a gombkoisztást/joy-t
2óraVanduul swarm kb fél órás menetekkel 10 menetig mindenképp érdekes.
5óraRace 10p egy meccs, van három pálya, minden pályán mész 6-8meccset.
4óraPVP minden játékmódban csak 3 környit mész
6óraSoc modul
30pPU megcsinálni a küldiket meglesni minden tartalmat
5 óra (MINIMUM)Összeadom, ez 23,5óra, tehát ha a versenyzést az első kör után otthagyod, mert nem érdekel, akkor is megvan a 20 óra, vagy ha PVP-ből néhány kör után kilépsz mert akkora bot vagy mint én, akkor is megvan.
Te vagy az akinek fogalma sincs az egészről mégis tévhitekkel és elavult infókkal traktálod az idetévedőket.
Amennyiben neked ez a játék nem tetszik szívesen ajánlok másikat, például ezt![ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz David75 #39384 üzenetére
Játékra még ne számíts. Jelenlegi állapot csak egy ízelítő, amivel lehetséges kicsit kikapcsolódni.
Jelenlegi csomagokkal megkapod majd a játékot, de támogatásnak kell felfogni, hogy a fejlesztők el tudják készíteni a játékot. Kiadás dátuma nem ismert.Controller: lehet irányítani vele, sokszor a fejlesztők is azt használják, de csak a controller kevés.
Repülés közben rengeteg gombnak van érdemi funkciója, amihez a controller már kevés lehet.Tényleg ki kellene bővíteni kicsit a FAQ-ot.
-
EFRM
tag
válasz ttamashu #39389 üzenetére
en nem tudom te milyen gamer vagy, de aki a goat simulatort ajanlja masnak, hmmm nem is kell tobbet mondanod. sztem eleg eros februar volt eddig; rise of t.r., xcom2, dying light the following, division beta (holnaptol is)- ezeket tolom, de ugy latszik nekem mas a szorakoztato es mas a tartalom, mint neked..
ja, a levezetesed szuper volt, hangarban 1 ora tartalmasan eltoltott gombnyomogatasos ido, free flightban meg 2 ora joy beallitas, micsoda tartalmak te vagy a kiraly
-
veterán
Szerintem meg mivel a legújabb cod 1 órára tudott lekötni, nyilvánítsuk ki hogy a legújabb cod-nak 1 óra a játékideje. Mert érdektelen hogy az emberek különböző mértékben tartják élvezetesnek a játékokat. /sarcasm
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #39393 üzenetére
Kérek szépen mindenkit, hogy ezt a vonalat ne is folytassuk!
Sokan elég sok órát beletettünk már az AC-be is, sokáig el lehet benne lenni.
Ha az 'universe'-t nézzük, úgy érthető az az álláspont is, hogy 'tartalom' mint olyan, questek nem sok van benne.De ez nem is cél. Ez csak egy teszt terület. Főleg, akkor köti le az embert hosszabb távon, ha hajót nézeget, vagy kipróbálják a multi crew ship lehetőségeit.
Zárjuk ezt le annyival, hogy valamilyen szinten mindkét félnek igaza van.
EFRM:
Nem győzzük hangsúlyozni: A játék alfa vagy pre-alfa állapotban van. Senki nem várja el, hogy sok tartalom legyen benne, hisz kell majd a kész játékba is. Fog ez még bővülni, de csak olyan mértékben, amit a kész játék fejlesztése megkíván. -
Eniral
tag
napi 5 órát simán bele lehet tolni .. a legnagyobb baj vele ,hogy nem menti a küldiket ...
-
kraven54
aktív tag
válasz Drenadar #39396 üzenetére
Comm array meg data recovery-n kívül van még valami?
De ez a comm array nem sejtet valami túl jót. 8-cor megcsinálni ugyanazt... Remélem nem lesznek ilyen egyhangúak a küldik Tudom, tudom csak prealfa meg teszt, de azért beletehettek volna valami változatosságot
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Drenadar #39390 üzenetére
Köszönöm a rengeteg választ. Engem alapvetően a felfedezés része érdekel, bejárni a a bolygókat rendszereket, pvp érdekelne de mindig is utáltam multizni mert jövök én aki játszik hétvégén meg 1-1 órát hétköznap és mikor felemegyek multiban játszani televan olyanokkal akik 0-24 gép előtt ülnek átlátják a játékot az utolsó csavarig és olyan gyakorlattal rendelkeznek ami nekem évek múlva se lesz meg így az esélytelenek nyugalmával indulok.
Npc hajóját el lehet lopni? idegenekét?
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz David75 #39398 üzenetére
Később valószínűleg a legtöbb hajót el lehet lopni, viszont így nagyon könnyen kalózzá válsz majd, aztán kiszorulsz a civilizált űrből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest