- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom ez az, mai, Starfarer Nezem is
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
bladex73
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #39904 üzenetére
Nekem kívülről bejön, de a belseje egy helytemető fantasztikus labirintus. Belseje csalódás nekem. Olyan érzésem van, hogy nem tudtak mit kezdeni ezzel a rengeteg térrel.
-
PhilBrick
őstag
PTU 2.3 néhány érdekeséggel:
- repülhető Khartu-Al
- bejárható Starfarer
- távcsöves és sörétes puskaÉn meg nem jutok géphez most...
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Volfram42 #39907 üzenetére
Dupla sry, de remélem nem bánjátok.: [Itt egy videó arról ahogy össze vissza zieg mozog ez a hajó.]
A quantum jump is kicsit máshogy néz ki.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Nathan Boggs
senior tag
Ez a hajó hatalmas Na jó, el tudok képzelni nagyobb hajót, de ez is nagy
Na, felnyitom a kaptárt és behatolok...
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Nathan Boggs #39910 üzenetére
Ez valami brutális, el fog tartani egy ideig, ameddig megtanulom, hogy mi hol van
-
törölt tag
válasz Nathan Boggs #39911 üzenetére
Mindjart be tudom jarni, addig vettem par CCU-t a Blade-ra, igy meg tudom majd nezni kesobb.
-
Diopapa
addikt
Noh, bejáratam a Starfarert.. Hömm.. ez állat! Az első fél órában labirintus, de ha végigjárod, végiggondolod, nagyon logikus és hamar el lehet jutni egyik helyről a másikra.. Ezen már van valami kis gépészeti rész, más stílusú a a legénységi szint mint mondjuk a raktér vagy a gépészet. Vannak még megvilágítási bugok, egy helyen átestem a talajon, a tornyokba még nem lehet bemenni, a liftek egyszer használatosak, de akkor is... A pilótafülke meg hasonlít a Friciére, ami nekem nagyon tetszik, kamionos feeling.. És olyan parancsnoki szék van mint amiről a StarTrek óta minden kocka álmodik..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #39914 üzenetére
Jah, jó lenne.. De most megnézném ezt a dögöt mozgásban. Addig marad a X'ian hajó..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #39916 üzenetére
Parancsolj..
A kinti töltő rész is nagyon tetszik, egyedik a kivezető útról hiányolom a zsilip rendszert, szerintem elfért volna..
-
veterán
Egyébként mentem egy kört, a térugrás effektje nem emlékszem hogy ilyen jó lett volna, és amikor a rendszerbe beugrott három ellenség, azok effektjeire sem (de baromi jól néztek ki). Ráadásul a sebességen is javíthattak Szóval kudos, de tény hogy nem sokat játszottam mostanában vele
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
törölt tag
válasz Menthirist #39918 üzenetére
Igen, nagy szuper hajo szerintem, ahogy mozognak a csapjai igazi "rovar" hajova teszik, szerintem zsenialis amugy
-
veterán
válasz #45997568 #39919 üzenetére
jaja... ráadásul egy youtube videó alapján lehet hogy egyedi látványú az ugrás is vele
https://youtu.be/fNfsSUfxp0c?t=1m57sEnnek az animációját kitalálni...
Venni kell egy nagyobb hangárt
Diopapa: én nem érzek jelenleg akkora nagy különbségeket a hajók manőverezésében (mi mennyi fokot tud pl fordulni másodpercenként pl), csak hogy egy freelancer erősen tovább csúszik mint egy kisebb hajó, mert a hajtóműnek ugye ellensúlyoznia kell a nagyobb lendületet és tömeget. Ilyen szempontból nekem a kartu sem csalódás, ez is annyit tud mint a többi, csak gyorsabban meg tud állni a szikla előtt. Egy fricivel is baromi gyorsan hátra tudok fordulni, csak megindulni nem tudok még egyből az új irány felé.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #39920 üzenetére
Én kicsit csalódtam, azt hittem jobban manőverezhető lesz.
-
Nathan Boggs
senior tag
Tényleg lehet érezni különbséget. Ennek a jobbra-balra döntése sokkal lassabb, mint egy Hornetnek pl. De valószínű, hogy az előre, hátra döntés, meg a fordulás gyorsabb lesz. Még régen a Relianttal kapcsolatban mondták, hogy más vezetési stílus kell hozzá.
Amúgy megnéztem, a Hornet ugrása maradt, szóval valószínűleg csak a Xi'An technológia miatt ilyen az ugrás-effekt.
-
Eniral
tag
a Cuttlasról megint semmi hír .. .
-
Nathan Boggs
senior tag
-
Eyesis
őstag
válasz Nathan Boggs #39925 üzenetére
Hali, hogy lehet aurorat upgradelni 300i-re?
Ja, hogy 55 usd helyett "csak" 38 usd.. Akkor kihagyom
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Nathan Boggs
senior tag
-
vaakuum
addikt
Van arra valami mondás, hogy pl. az options menüt mikor fogják rendbe szedni? Többek között a key-bindingnél a görgővel nem lehet tekerni, pedig azért nem kevés sor van, amit lehet buherálni. Rohadt idegesítő, hogy fölöslegesen tekergetem, mert annyira triviális lenne a működése.
Illetve a strafe forward és back miben külömbözik a gáztól/sugárféktől? Elvileg mindkettő ugyanazon tengelyen ható erőket szabályozza...
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz vaakuum #39928 üzenetére
Szerintem az nem gyorsít, hanem csak egy kicsit kis sebességgel előrébb megy, aztán megáll Ahogy a landing modban is működik a gáz meg a fék
-
vaakuum
addikt
irányítás kérdések:
Boost és Afterburner eltérő hatású, vagy az egyiket ki lehet hagyni a bindelésből?
A cycle camera wiev és a cycle camera orbit mode között mi a különbség? Nekem úgy tűnik, hogy a camera wiev az 3 különböző nézőpont között váltogat a hajó körül, az orbit mode meg nem csinál semmit"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz vaakuum #39930 üzenetére
A boost és az AB más.. Az egyikkel ideiglenesen növeled max fölé a sebességed, a másikkal meg marad a végsebesség, de gyorsabban fordulsz. A cycle camera orbit mode meg az egyik külső nézetnél működik, tudod a hajód körül forgatni a kamerát.
-
Coyote05
tag
Hello!
Újonc vagyok a Liberum Arbitrium csoportban és érdeklődnék, hogy vannak e magyar szerverek vagy mindenki csak belép a Universe-be? Néha ki tud akasztani, amikor belépek csinálni az egyelőre korlátozott számú küldetéseket az univerzumba és jön egy gyökér aki kilövi poénból közben a hajót vagy EVA módban lövöldöz rám az ICC Probe-nál. Szerintem az arcade lövöldözésnek megvan a helye: Post Kareah. Jó lenne hasonszőrű emberekkel játszani.
SC ID: CoyoteHUN vagy Coyote00[ Szerkesztve ]
Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Ok. Akkor, ha akar valaki kooperatívan játszani vegyen fel.
CoyoteHUN, Coyote00Star Citizen: CoyoteHUN
-
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #39937 üzenetére
Nálam a 7770 max 720p - Ben és médiumon ment "rendesen".
-
Coyote05
tag
válasz Menthirist #39937 üzenetére
Low-med, 1440x900. Persze haverom is mindig kinevet, mert ő fel tud mindent maxra pakolni, de nekem így se ronda a kép. Legalább fixen 30 felett van az FPS.
Azt el tudom képzelni mire kijön a játék a legjobb kártyák is megizzadnak maxon. Remélem az enyém bírni fogja akkor is.
Most olvastam a cikketeket a bányászatról. Nagyon tetszik az a szakmaegység is. Sok ember összehangolt, profi munkája szükséges. Ezt szeretem. Már várom, hogy ki lehessen próbálni az egyik patch után.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Coyote05 #39941 üzenetére
Készül egy kétüléses bányászhajó is. Nem mondták ki - vagy ha igen, akkor lemaradtam róla - de szerintem pont azért, mert az Oriont lassan fogják elkészíteni, és így mégsem maradunk bányászhajó nélkül...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #39942 üzenetére
Nem csak bányászhajó készül, minden szakma megkapja a köztes hajóit miután a szuper-specializált ipari gépek elkészültek. Ennek pedig az az oka, hogy meglegyen a fokozatosság. Szóval aki pl utasokat akar szállítani, annak ne egy Airbus A380 kaliberű gépet kelljen már kitermelnie, hanem legyenek köztes lépcsőfokok is. Mint ahogy ott a Hull széria.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #39945 üzenetére
Na igen, a többi is lesz (bár roncsmentőből az utolsó infóm az, hogy modul lesz a Reclaimernél kisebb hajókra) de most csak a bányászat merült fel
-
Volfram42
senior tag
Ma végre bejártam a Starfarert. Nagyon tetszetős a kicsike. A Khartu-al meg nagyon érdekes ahogy izeg mozog. Fülke nézetből is nagyon jól néz ki. Kíváncsi vagyok a végleges fülkéjére. Meg nem venném, mert nem vágyom idegen hajóra, de feldobja a játékot az biztos. A kis rovar lábai piszkosul tetszenek.
Azért remélem a live verzió kap még valamit, mert az, hogy egy hajó repülhető egy meg bekerül számomra nem valami sok. Persze ha csak ez lett kész a hónapban akkor ez van. Majd a következőben csak lesz még valami jóság.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
PhilBrick
őstag
JumpPoint - fókuszban a Sabre.
Múlt héten jelent meg, de itt nem láttam nyomát. -
Coyote05
tag
Az üzemanyag fogyasztásról tudtok valamit? Azt látom már most, hogy minden ugrásképes hajónál van egy quantumfuel szám, ami elfogyhat. A sima utazás során is fog fogyni az üzemanyag vagy egy kiegészítő üzemanyagos hajó csak több ugrásra (vagy hosszabbra) lesz képes? Feltölteni jól gondolom, hogy a Cyro-knál lehet majd játékpénzért?
-
kraven54
aktív tag
Arról már van valami info, hogy a SQ42 az full singleplayer vagy lehet majd coop-ban tolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App