- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
Ennyit erről...
beléptem, kértem a talit, beszálltam volna a liftbe és ki is lépett az egész szar...
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #35704 üzenetére
Ne szomorkodj, most swarmoljak a szervereket, nem is varnek sokat En meg csak szedegetem lefele, megnezejem majd a Vanguardot, bejarkalom, aztan majd megnezem megy-e a PTU, lehet kelleni fog neki par nap mire stabil lesz.
Kis turelemmel sok idegeskedes megsporolhato, annyi minden van amit lehet csinalni meg Pl megyek bevasarolni a kov hetre
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #35705 üzenetére
Tegnapi "Verse-be mondták, hogy Gurmukh most esik neki a Carrack belsejének, úgyhogy arra se kell már olyan nagyon sokat várni. Ráadásul vele külön jól jársz a Vanguard alapján ítélve. Nagyon alapos, pepecselős ember, aki imád a részletekkel szöszölni.
(#35706) torz on borz: Mondták, hogy a szerverek nem bírják a dolgot Dolgoznak rajta. Aki stabilat akar, megvárja a live-ot, az is itt lesz decemberben.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #35707 üzenetére
Helyes, Vanguarddal nem tudom mit csinaljak, az alap hajo eleg mindenre, a Setinel mar 2-3 szemelyes legenyseg 2 elektronikai tiszttel, a Harbinger meg valami brutalis pofozogep nagyobb celpontok ellen.
Az upgrade kit-eken kivul meg nezek valamit a het folyaman, a Bounty Hunter hajot
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
pgabor26
tag
A legtöbb amit mentem, hogy beszálltam a hajómba és elmentem egy com-array-ig, ahol lődöztem egy kicsit (nem sok sikerrel, mert az Avengert teljesen átalakították) és crash. Ez kb. sztem. 6-7 perc lehetett. Ne sajnálja még senki!
-
KO2
aktív tag
válasz pgabor26 #35711 üzenetére
Sajnos most a lassabb laptopon tudtam csak kipróbálni, ezen elég sokáig tölti be a játékot.
Első alkalommal 6 lépést tudtam tenni a szobából kifele, aztán úgy kifagyott hogy bezárni se tudtam, újra kellett indítani a gépet. Második alkalommal a hajómig jutottam el, és kidobott code 0 val. Inkább majd holnap szórakozom ezzel a gyorsabb otthoni gépenHacsak addig meg nem javítják.
-
pgabor26
tag
-
veterán
Én úgy nézem már megint utolsóként kapok majd Pedig volt bejelentett hibám és upvote-oltam is másokat.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Mattyokar
tag
válasz Menthirist #35715 üzenetére
Legyél nyugodt, nem is fogsz kapni
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
PhilBrick
őstag
Ma már használhatók az Avenger variánsok is.
Kaptak szép új műszerfalat.A Titanról hiányzik a Police felirat és üres a raktere.
-
Diopapa
addikt
válasz PhilBrick #35717 üzenetére
Cutlass is kapott működő műszerfalat. (legalábbis előre) Igaz az én natív felbontásomon (1680x1050) nem lehet elolvasni...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
SkyS1gn
félisten
Asztali gépemen még mindíg orbitális az FPS lag a hangárban is...attól függ merre nézek ami azt eredményezi hogy a laptopon sokkal jobban fut jeelnleg, VICC!
Ha 2.0 nem javítja az gáz lesz.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Yllgrim
őstag
Vanguard bent van a hangarban Szep kis vas, most jarom be
(#35719) Cris99: tudom mi a gond nalad, nalam is van hasonlo, ha megvan megoldas mondom
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Nem tudok beszállni a Cutlassbe a landing paden, mert zárt futóval spawnolja le a rendszer...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
macy
addikt
Nálam megint végtelenített loading van, sima 1.3.
-
Diopapa
addikt
válasz SkyS1gn #35728 üzenetére
Meg van az, csak fel van húzva. Szolidan lebeg a landing pad felett..
@Szőrös: A CIG olvassa a topikot, képzeld megnövelték a Cutlass sebességét 210-re.. \o/
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz SkyS1gn #35728 üzenetére
Lebeg. Tegnap a streamben is sokszor volt ez.
Dio: Aurora is 190-nem ment. Régebben asszem 170 volt. Ja, akinek csak 50-nem megy a hajója, az nyomkodja a V-t
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
BOGO07
tag
válasz PhilBrick #35717 üzenetére
Hát ez az EMP kinézetre nem rossz viszont az hogy a hajó saját rendszereit s kiüti az nem szerencsés igazából ugyanúgy védtelenné teszi magát is nem csak az ellenfelet. Én elvárnám tőle hogy védve legyen a saját fegyverétől főleg ha ennyire közel kell menni hogy hasson is.
-
Diopapa
addikt
Nah, hát ez konkrétan használhatatlan. Szerintem ugyan az a bug van most itt, ami az 1.3-a jött vissza és az 1.2-vel már nem volt, vagyis a damage states váltásnál megáll a kép. Namost ha sokan vannak bent, akkor konkrétan 10mp-enként megáll 2-3 mp-re.. Eddig 1x tudtam felszállni repültem 30 métert és timeout.. Ez a hülye lila/piros fényes bug is random előjön.. Dolgozzanak csak vele, örülök, hogy nem jött így live-ra.
-
PoeDameron
aktív tag
Most akkor ezerféleképpen jelzi mindenki, hogy neki se szuperál az, ami a többieknek se.
-
Diopapa
addikt
Nem is 210, 220-al megy Cutlass, boostal 300...
-
-
PoeDameron
aktív tag
Most akkor el lehet képzelni, hogy a Citizencon előtt hónapokkal bemutatott retaliator vs constellation csatát ugyanebben a bébi PU-ban micsoda munka lehetett úgy összerakni, hogy élőben el tudják játszani összeomlás nélkül. Programozók szerintem öregedtek pár évet abban a néhány percben, amiben százezrek előtt tesztelték le a munkájukat.
-
Diopapa
addikt
Akinek már sikerült, hogyan lehet quantum travellel ugrani?
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Diopapa #35741 üzenetére
A "B"-vel előhozod a célpontokat, amire rámész, annál megjelenik egy nagyobb kör, ha piros, akkor szerintem nem tudsz ugrani, ha kék, akkor jó. Majd a középső egérgombbal ugrik a hajó. Joynál nem tudom, de le van írva az inves emailben.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #35742 üzenetére
Uhm, thnx...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Diopapa #35743 üzenetére
Lehet, hogy zöld, most így fogalmam sincs, hogy milyen színű a HUD alapból A rámész meg a ráfordulsz akart lenni, csak bele vagyok mélyedve valamibe és nem tudok koncentrálni
-
PhilBrick
őstag
Ma is nagyon fogy az olcsó Aurora.
Szerk: 10 percig sem tartott az 1000 db!
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #35747 üzenetére
Tegnap Aurorával 1000 m/s körüli sebességgel csapódtam bele egy űrállomásba Gondolom a Hornet is supercruise módban ment, az nagyon gyors lett. Talán túl gyors is
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #35749 üzenetére
Noh és az SC-t, hogy' kapcsoljuk be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest