Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Volfram42

    senior tag

    válasz Diopapa #21961 üzenetére

    Úgy van. Nálam ehez hangulat is kell.
    Nagyon off.: war thunderben is amikor behozták a kevert szimulátor csatákat ez volt a legnagyobb bajom. Ott egyszer repülővel és tankkal is be tudsz jönni a csatába, tetszőleges sorrendben. Én viszont amikor magam ellőtt van minden kütyü, fejkövető és egyebek nem fogok gyorsan félrehajítani mindent, hogy bejöhessek földi járművel is. Mint írtam nálam ez hangulat kérdése is. Ha repülni akarok akkor azt akarok. Illetve máshogy is hangolódok rá egy csatára. Szóval inkább kiléptem a fenébe. Ezzel viszont gyengítettem a csapatomat.
    Ha mondjuk egy boarding party-t szállítok akkor én szépen ülök a fülkében és várok, hátha ki kell menteni vagy indulok a következő körre, hogy még többen jöhessenek át a hajóra általam. Persze végszükség esetén megyek lőni, de nem lenne sok hasznom, mert ugye a rendes harci ruhák be sem férnek a fülkébe. CR-t kérdezték is, hogy milyen eszközökkel tudja egy pilóta segíteni az átszállt csapatot. Ő meg azt válaszolta, hogy ő úgy gondolta megy az is lőni, de a kérdés jó ötletet adott.
    Remélem is, mert én tuti nem fogok egy szál semmiben pisztollyal hadakozni a tengerészek között. nincs értelme számomra. Persze, ha direkt azért megyek akkor igen. Ez esetben viszont nemén fogok vezetni az is tuti.

    mrfire: Erre utaltam én is.

    [ Szerkesztve ]

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák