-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
#metrokupon
Kerdezzetek rá mindenképp, de nekem a Pata Negra most azt válaszolta, hogy a kuponok bevaltasi határideje most vasárnap, és ezt a Metro írta nekik. -
perempe
addikt
mai vásárlások:
SPAR szupermarket Eger (802)
Svéda zsíros kenyér 789Ft - ez a péknél 720Ft, Kalifa datolya 200g 399Ft, Tolle rögös túró 450g 849Ft, Gazda félzs. túró 450g 899FtEgertej mintabolt
3*kefir 205Ft, Hírös füstölt kolbász 0.13kg*3599Ft/kg, egerbocsi füstölt szalonna 0.2kg*2299Ft/kg, erdélyi szalonna 0.26kg*4999Ft/kga Tolle túró és a Gazda nagyon hasonló minőség. csak szerintem?
lexívesebben picsánrúgnám, aki 450g-os kiszereléseket alkalmaz. nem kéne engedni!!!
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Soulfly842
addikt
Én pénteken a Master good mintaboltjába ugrok át Kisvárdára (ott van a székhelyük). Ugyebár ők már a Ságát is felvásrolták.
MINTABOLT AKCIÓ
10.03-10.16-ig
Csirkecomb egész : 899 Ft/Kg
Csirke combfilé: 1299 Ft/Kg
Csirkecomb nyesedék: 599 Ft/Kg
Sága selyemsonka több féle ízben 100g: 299 Ft/csomag
Sága párizsi szeletelt több féle ízben 90g: 249 Ft/csomag
Mirelit akció:Sága dinoszaurusz 800g: 1299 Ft/csomag
Natúr paníros csirkeszárny Limson 2kg: 3399 Ft/csomag
Fagyasztott Tanyasi csirke mellfilé 1kg: 1999 Ft/Kg
Új termék bevezető áron!Gluténmentes panírozott csirke falatkák 1kg: 2199 Ft/csomagFőleg csirkecomb és combilé lesz szerintem, meg megnézem, hogy szimpatikus-e a nyesedék. + talán selyemsonka.
-
bul07
nagyúr
válasz raven12 #16573 üzenetére
Nálam meg nincs meg a hely ahova kértem
Google szerint ott van de telefonba meg azt mondták nem ők azokTesco
5L 3196Ft
Ahogy kerestem a neten a 4.5l találtam 3000Ft +futárEz meg mi lehet hogy még a trapista szót se merik ráírni
Tesco 200pont kezdésnek
Tesco vásárlói vélemények( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
válasz DrBubo77 #16579 üzenetére
Még szerintem is az, pedig a trappistát is megeszem
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
st6969
őstag
válasz SyMbioTe #16580 üzenetére
A legrosszabb trappista ehhez a kőrösi
sajtkoronghoz képest egy igazi gourmet különlegesség. Pedig nekem aztán szinte mindegy, milyen sajtot eszek, csak ehető legyen...Ez nem az.
És van képük 3741Ft-ot elkérni érte kg-ként Ezt nem is értem. Még az akciós 2713Ft-os ára is nevetséges.#16543 és #16573 között mi történt???
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
A Clubcard app-pal van némi kis problémám.
Ma reggel jelentek meg heti kuponok. A kezdőoldalon látszanak a heti és a havi kuponok is. De ha rákattintok, akkor csak a heti kuponok látszanak, a havi kuponok nem érem el.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Soulfly842
addikt
Na, úgy látom, hogy kapkodták el ma az OMO-t. Színes folyékonyból utánam vitték el 8:40-kor az utolsót... Szerencsére nekem is jutott 15l. Olyan időkben, amikor már a saját márkás is esetenkén közel 5k ez kincs és ez már csak drágább lesz
-
abdulka1
őstag
Ha mától vasárnapig rendel legalább 10.000 Ft értékben, akkor a szállítást mi álljuk!
A kedvezmény érvényesítéséhez nincs más dolga, mint vásárlásnál használni az INGYEN10 kupont.
Az ajánlat 2022.10.16. (vasárnap) 23:59-ig érvényes.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #16585 üzenetére
Remélem beválik, olyan mértékben rabolták le nálunk is, hogy egyet én is felkaptam sebtiben, impulzusvásárlás jeligével
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #16587 üzenetére
Fentebb írtam róla, nálam már régen az állandó Szerintem be fog válni
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #16588 üzenetére
Köszi, igen, emlékeztem rá, hogy írtad, írtátok a minap
-
erdey_a
addikt
válasz Soulfly842 #16585 üzenetére
Most jövök egy győri Lidlből. Hegyekben van az OMO.
Arielhez, Persilhez képest olcsóbb, nyilván. De egy hete vettem Biopont 3490-ért az eco familiyben. Noch dazu, a Lidlben van Formil 3590-ért, meg Maxi Trat ugyanennyiért. (ez is mind 100 mosásos). Szóval a világvége felvásárlási lázat semmi nem indokolja.Vérboci
-
bul07
nagyúr
válasz erdey_a #16591 üzenetére
Berettyóújfaluban se kapkodták el (én nem vettem)
Mondjuk volt egy olyan két órás kényszerszünet mert nem volt áram (dél és majd kettő között)De a Penny-be sikerült venni rendes Balaton szeletett , relatíve jó áron
Tesco-ba a kicsi volt majd ennyi
139Ft/db és XXL verzió( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
válasz erdey_a #16591 üzenetére
Legutóbb a lidl-s formil színes címkével valójában csak fehér ruhához volt annyiért! Majdnem bele estem.
Szerintem kiváló minőséget képvisel, a fentiekkel szemben is, egyelőre köszönöm betáraztam Biopont talán egyszer használtam (ez már régebben volt), de annyira engem nem győzött meg.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Big Bopper #16594 üzenetére
Off
Honnan származol?
Eddig csak az anyósomtól hallottam az "acskó" kifejezést."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
csondes
tag
mar nem tudom mi szamit jo arnak.... Zewa Deluxe Camomile Comfort toalettpapír 3 rétegű 16 tekercs 2099 ft
-
bul07
nagyúr
Ma(tegnap 13-án) voltam a Berettyóújfalusi Tesco-ban és nézelődtem a leértékelt polcnál
És a szívem szakadt meg a Heinz majonéz miatt (Ez)
Nem hogy ingyen kiosztanák mondjuk akik 4-5e Ft felett vásárolnak, hanem simán ki fogják dobni
Volt a polcon vagy 4-5dobozzal(Tippre volt vagy 50-60db)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Nem dobják ki, az élelmiszerbank megkapja (épp tegnap hoztam el a helyi családok átmeneti otthonába Pápán két rekesszel az élelmiszerbank és a baptista gyülekezet együttműködésében)
Már egy ideje ezek nem a szemétbe mennek."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
bul07
nagyúr
válasz fateless #16599 üzenetére
Lejárt szavatosságú terméket?
Úgy hogy már átadás pitymallatába le van járvaLegalábbis a nagy vállalatok kötelezően csinálják a magyar nyerészkedők meg simán kidobják mert nekik nem kötelező
Nyáron én is voltam cuccért a Lokátor utcában, de a kapott cuccok bőven jó szavatossági idővel bírtak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest