- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
sziasztok
olyan gondom lenne a music hangkartyammal hogy, nemtom beallitani
szoval 5.1-et beallitom, es tesztnél csak a két frontra kuldi ki a channelek hangját.
Hol kellene okoskodnom hogy normalisan legyen 5.1?Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Jsu
csendes tag
Sziasztok. Kaptam egy ilyen X-fi kartyat hasznaltan szoren, probaltam beinditani, de valami nem stimmel vele.
Nem ismerik fel a rendszerek, hol latjak, hol nem. (betettuk par kulonbozo alaplapba) gyari driver (friss, letoltheto) sem talalja meg, kilep a telepitesbol azzal, hogy "nem lat ilyen termeket". (XP alatt eddig)
Modelszama 0550-es (fejbol), X-fi Elite pro a kepekrol beazonositva, de nincs hozza meg semmi kulso egyseg.
Ma teszek egy probat vele win7 alatt, van tippetek milyen driverrel szolalna meg? (XP alatt?) Ezek mind ilyen kenyessek, vagy belefutottam egy levelnehezekbe?
(kek ram vilagit mint a bolond, lathatoan semmi gyanus rajta) -
partymaci
aktív tag
nekem ugyan music-om van de vista alatt se volt vele gond, win7 meg automatikusan felismerte az eszkozt, xp alatt tudomasom szerint jol mennek az x-fi-k. Szval sztem valami hardveres bibi lesz a karival. Hol látja hol nem az mit takar?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Jsu
csendes tag
válasz partymaci #7303 üzenetére
- 1db PCI-os Atom lap nem latta magaban.
- Masik "sima" lap valami I/O-nak latta csak
- Egy harmadik vegre neven nevezte.
Ma este kiprobalom egy negyedikben is az emlitett win7-el, hatha.
Gyari driverekkel ezek szerin mennie kene? Win7-hez van mar gyari nembeta driver, vagy mar az sem kell?
Egy elszallt alaplapos gepben volt benne, de minden mas ami kijott belole mukodik.
Xar lenne, ha pont ez nem. -
partymaci
aktív tag
na ha latt az mar fél siker, elmeletileg ez a hivatalos nem beta driver,
de akkor is mukodnie kellene ha felrakod a cd-rol + upgrade onlineHa nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
karnokd
tag
Üdv. Nekem Xtreme Audio kártyám van, amivel Windows XP alatt gyönyörűen tudtam használni a What-U-Hear funkciót. Amióta átálltam Windows 7-re, a legfrissebb drivereknél már valahogy nem tudom előcsalogatni (a Recording Devices > Show Disabled nem hozza fel). Tud valaki ötletet adni, vagy kénytelen leszek a hangokat ezentúl is Windows XP alatt felvenni?
Cf550W + E6600 @ 2,4 + 4GB 800MHz Kingston 5-5-5-18 + Asus P5B Deluxe + 2 x 320GB + 1TB +SB Xtreme +Nec18x + GF250GTS 1 GB Twint Frozr
-
JaniACE
tag
válasz partymaci #7311 üzenetére
Itt:
Audio mode
Entertainment mode
Game modeEzután pedig:
Assignment[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
JaniACE
tag
válasz JaniACE #7312 üzenetére
Vagy ha az előző helyen nem sikerül, itt is megpróbálhatod. A lényeg, hogy mindegyik csatornánál azonos legyen a hangerő.
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
partymaci
aktív tag
válasz Oliverda #7320 üzenetére
nekem az 5.1 hianyzik és fent emlitett helyen keresgéltem(akartam)?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Oliverda
félisten
-
Mozso26
senior tag
Játékok alatt nincs EAX Win 7-en a gyári driverrel + Alchemyvel, ez tény. Ti esetleg nem tudtok valami alternativ drivert vagy megoldást hogy rendesen szoljon az 5.1 ?
-
JaniACE
tag
válasz partymaci #7331 üzenetére
Ha gonoszkodni akarunk, akkor creative "szopatás". Bővebb infóért vissza kell olvasni a topicban, ki van részletezve az indok.
Amúgy minden más nem gyárilag DDL licensszel (vagy képességgel) kiadott kártyára igaz.Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
Mozso26
senior tag
válasz Oliverda #7330 üzenetére
A fear játék topikban azt irták hogy még egyenlöre egyáltalán nem müködik az eax win7 alatt és erröl mindenki hallgat . Nem tudom igaz -e , de van realitás alapja , ugyanis nyár ota nem jött uj driver, ezért kérdeztem nincs e valami alternativ driver. A jatekhez nincs patch.
-
Oliverda
félisten
válasz partymaci #7331 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést de ha arra gondolsz hogy fizetni kell a liszenszért akkor igen, csak a Creative régebbi kártyáinál van ilyen. Ennek az az oka hogy ezeknek a 2005 környékén gyártott és útnak indított kártyáknak az árába nem volt belekalkulálva a Dolby/DTS enkóder liszenszének díja mivel ekkor mér nem volt bevett ezen szabványok használata. A 2007után megjelent kártyák már alapból tartalmazzák ezt mint ahogy sok egyéb más hangkártya és integrált megoldás is.
Mondjuk szerintem ha azt mondták volna hogy vegyetek egy új kártyát ha akartok ilyen funkciót/funkciókat az lett volna a szopatás.
Mozso26: Más kártyákkal mi a helyzet? Xonar, stb. A legtöbb integrált is támogatja az EAX-et 2.0-ig. Ezekkel működik Win 7 alatt?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz partymaci #7335 üzenetére
Ha van felesleges több ezer forintod akkor cseréld. A liszensz kevesebb mint 1000 forintba kerül és nem creative hanem Dolby/DTS. Tehát nekik fizetsz csak nem közvetlenül.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Piet_
tag
Sziasztok! Olyan problámám lenne hogy win7 alatt az x-fi musicom filmnézés közben gondol egyet és ami eddig a centerből szólt az hátulról kezd szólni ami meg hátulról az a centerből. Ez mitől lehet? Sz@r a win7 driver? Pax-osat használok. Amúgy a "régi Audigy 2-vel is ezt csinálta
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!!
Egy elég hosszú és számomra bonyolult kérdéssel fordulnék hozzátok.
Először is van egy Creative Soundblaste X-Fi Titanium hangkártyám és egy Philips Fr 984 AV erősítőm.
Kérdésem a következő lenne, hogy összekötöttem analóg RCA kábellel a szettet és az erősítőn nem minden funkció érhető el. A másik meg amit inkább erőltetnék, mint megoldás az a SPDIF azaz optikai kábeles összekötés, csak a baj, hogy míg itt az erősítőn szinte minden funkció elérhető addig csak a jel 2.0 az 5.1 helyett.
Nem tudom, hol tudnék utána nézni, hogy az erősítő digitális bemenete nem tudja az 5.1 vagy a hangkártya digitális kimenete esetleg. Felmerült bennem, hogy nem-e a kábel a rossz.Mit tanácsoltok, hogy kössem össze a 2 dolgot, hogy a legtöbbet hozzam ki a dolgokból?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Oliverda
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest