- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Recon666 #7800 üzenetére
A gitár teljesen más tészta. Magas jelszintet ad le, torzítani fog, de akár ki is nyírhatja a kártyát. Léteznek direkt gitár rögzítésére használható kártyák változtatható, nagyon nagy bemeneti ellenállással.
pl
ez, ez, ez vagy ez[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
remus500
csendes tag
A gitár jelszintjét könnyen tudom korrigálni a bemeneten keresztül, mivel a line 6-pod xt -vel kapcsolódik a géphez. Így is gázos még a felvétel ezzel a kártyával ? Ha igen, akkor valaki ajánljon másik kártyát, asio 2.0 driverrel, olyan 25 ezer forint értékben, de azt ne lépje tú.
-
titán
válasz remus500 #7804 üzenetére
Amiket linkeltem, azok mind elköltöztek az elmúlt pár hónapban, azóta, amióta ezeket összeszedtem
Ha elé teszed a line6 preampot/kombót (bocsi, elkerülte a figyelmemet), és ügyelsz a beállításra, akkor hagyományos hangkari is rögzíti, de nem szokták jónak tartani a minőségét. Ettől függetlenül megteszi.
Ha mégis direktbe akarod, akkor megjelölt áron ez vagy ez van.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Pete87
tag
Szisztok!
Érdeklődnék, tud-e segíteni valaki abban, hogy az Audigy 2 és az XtremeMusic között milyen különbségek vannak. Nem kifejezetten számokra vagyok kíváncsi, hanem hangzásra, meg tapasztalatokra! Én nemrég váltottam egy C-Media-ról Audigy 2-re, és ott nagy különbséget tapasztaltam... Ha tovább állnék Musicra, akkor úgyszint hasonló hangkülönbséget hallanék???A válaszokat előre is köszönöm!
üdVW,
Pete87 -
Pete87
tag
Egy Logitech Z-5500 -am van!
Esetleg vki tud ajánlani egy ilyen kártyát eladásra olcsón? -
-
kandi88
tag
válasz Recon666 #7815 üzenetére
Nekem egy olyan rendszerem van ami dupla annyiba kerül mint egy Logitech Z 5500-as
Nevezetesen: Sony SS FCR 5000B típusú hangfalrendszer, Sony SA-WMSP501 típusú mélyláda (amit Magyarországon nem nagyon találsz), és egy Kenwood 5.1-es erősítő
Nem akarok felvágni de ezt a cuccot szerintem nem múlja felül a Z 5500-as -
Pete87
tag
válasz kandi88 #7816 üzenetére
Ez, már egy kissé OFF témába kezd átvágni!
Azt azért nem szabad elfeledni, h egy PC-s hangfalrendszerről beszélünk! Nem lehet összehasonlítani (mármint lehet, de miértelme lenne) egy dupla annyiba kerülő külön összeszerelt komplett hangrendszerrel!!!
Amúgy semmi gond nincs a Logival... Szép hangot lehet belőle kicsiholni, csak most kérdéses, h megéri-e beújítani egy XtremeMusic-ra, vagy sem...
Szerencsémre megadatik, h az egyik barátom nemsoká vesz egy Musicot (ha minen összejön) és letesztelhetem vele az Audigy 2-vel szemben!
Természetesen megírom a várt/nemvárt eredményt, ha igényli vki... -
Kleroo
veterán
Azzal ugye tisztában vagy,hogy koax/optikainál szinte teljesen mindegy,hogy milyen hangkártyád van?
Analógon mindenképp,hisz a musicnak azért csak fejlettebb elektronikája van mint a loginak
Nekem tökéletesen szól így ez a kombó. Csak sokkal drágább külön összevásárolt szettett hallottam eddig ténylegesen jobbnak(300+k)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz kandi88 #7816 üzenetére
Nem is az volt a kérdés hogy mit múl vagy mit nem múl felül a z5500-as (meg hogy kinek milyen überbrutál házimozija van) hanem az , hogy nem egy rossz rendszer, azonfelül a pc rendszerek közt az egyik legjobb 5.1-es hangfalrendszer és megérdemel egy x-fi -t ! Megérteném, hogyha valami 20-30eft rendszerről lenne szó , de ez nem olyan mások sokkal szerényebb rendszer mellé vesznek X-fi t audigy után és megis hallanak különbséget. Nem hiném hogy olyan nagy összeg lenne egy Xteme music, hogy ne érné meg!
[ Szerkesztve ]
-
kandi88
tag
válasz Recon666 #7821 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek
Tudtommal az volt a kérdésed, hogy milyen rendszeren próbáltam? Én erre válaszoltam. Nem akartam senkit se felháborítani evvel, mondjuk ez tényleg OFF lett volna csak már későn reagáltam PC rendszerek között tényleg a legjobb 5.1-es rendszer ezt nem is tagadom és egy ilyen cuccnak azért kijár már egy jó hangkártya. Az Xtreme Music-ot meg már szinte potom pénzért dobálják alig 12K körül. Nagyon lement az ára... -
D@ni88
addikt
Hol lehet beállítani azt hogy a 2.0-s hangfalam, jobb oldala ne legyen hangosabb? Érdekes mert valamelyik gépen rendesen szól, valamelyiken nem.
És nem a mixerben a balance-os részre gondolok, mert ott 100-100on van... -
HeroGod
csendes tag
Sziasztok!
Elég sok hozzászólást visszaolvastam de nem igazán találtam megoldást a problémámra.
Vettem egy gépet, amiben X-Fi Extrem Music hangkártya van. A srácnak Win7 volt fent, tökéletesen működött a hangkártya. Nekem 32 bit-es Xp-m van, és egyszerűen nem bírok hangot kicsikarni belőle.
Az összes slotban kipróbáltam, volt Windows reinstall is + amit találtam összes driver-t kipróbáltam. SP2 fent van, de próbáltam már csak SP1-el is.
Nagy betűs SEMMI!!!
Valakinek van valami ötlete?
Köszi!
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Win7 alá milyen drivert ajánlotok ehhez:
SB X-Fi Fatality XtremeGamer
Egy a creative honlapjáról leszedettel használom, de néha sajnos pattog vele a fülesem (Senn HD555)... -
D@ni88
addikt
és azt mivel lehet kiküszöbölni hogy a 2.0 jobb oldala na szóljon jobban? Mert mixerben 100%-100%on van mind2. De mégis erősebb a jobb oldal.
Másik hangarival meg jó -
-
jani198407
csendes tag
Sziasztok. Most vettem egy sb x-fi surround 5.1 usb hangkártyát.Optikai kimeneten kötöttem ki házimozira ,de 5.1 helyett csak 2 csatornát enged.Esetleg van rá mód hogy tudja az 5.1-et.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz jani198407 #7837 üzenetére
Úgy tudom , hogy még a drágább kártyák sem képesek optikán az 5.1-re!
-
JaniACE
tag
válasz Recon666 #7838 üzenetére
De, képes ez is.
I chose this particular product because it has a digital optical output and that is the best input option for my home theater system that could allow 5.1 sound.
I was able to set it up and get sound easily, but the sound quality was garbled at times and was only coming out over 2 speakers. The supplied instructions gave no information on how to configure the system with digital optical output.
After a couple of hours spent fiddling with the control settings, downloading and installing beta drivers, and reading posts, I learned in a post that the sound output within the OS control panel needs to be changed to use the digital output as opposed to the analog output if it is configured the way I have it.
Just with that simple change, everything worked.
[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
saril
senior tag
hello
x-fi extreme music-hoz létezik egy olyan program amivel a sztereó kimenethez csak a subkimenetet aktiválja csak elfelejtettem a nevét :S valaki segítsen thx!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
sakal83
addikt
Lenne egy idegesítő problémám.
Vettem egy X-FI Xtreme Gamer, leszedtem a Realtek alaplapi drivereket cleanerrel is, a biosban a hangot letiltottam, azonban a creative driver telepítésnél kiírja, hogy nem talál megfelelő illesztőprogramot a hangkártya mellé.
le is töltöttem a Creativról drivert, a cd-n lévővel is próbáltam valamint daniel k félével is eredmény nélkül.
Van valakinek ötlete?
WIN7 64 Bit az Op-m.
-
goom
senior tag
Sziasztok, X-Fi XtremeGamer hangkártyám van. Korábban Vista, majd Win7 alatt használtam, és megfelelően működött.
Most HDD-csere miatt újra telepítettem a Win7-et, és nem találok drivert hozzá - pontosabban csak drivert találok, de a ConsoleLauncher-t és a MediaSource Go!-t nem. Ezek nélkül pedig nem működik az 5.1 rendszerem...
Tudtok segíteni? -
zitromz
tag
üdv
tényleg ezt a kódot kell megvenni a DTS illetve Dolby hangzásért?
http://buy.soundblaster.com/_creativelabsstore/cgi-bin/pd.cgi?page=product_detail&category=Software&pid=F2222DDN6Z2H2ADDEZD
csak evvel kapunk tiszta digitális hangokat?és mi az h XPnél nem támogatott a DTS?
erről én eddig miért nem tudtam?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest