- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Windows7 x64 op.redszer alatt az X-Fi Xtreme Gamer Fatality Pro kártyám szeretném beállítani a Vezérlőpult\Hardver és hang menüben a "Hangezköz kezelése" menü használatával, de mikor rákattintok erre a menüre hibaüzenetet kapok: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával..."
A legfrisebb nem béta win7 x64 driver van fent, a hangkártya működik is, de mivel a creative féle Console Launcher nem kompatibilis a win7 x64-el, így nem tudok váltani a game és az entertrainment módok között.
Mit lehet ezzel a problémával kezdeni? A creative már nem támogatja a kártyát win7 alatt? Vagy ez a hibaüzenet csak nálam jön elő?[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
Nem kompatibilis? Ne nevettess már
Ha kicsit visszaolvastál volna, pár hsz-al feljebb láthatod is, hogy még screenshot is van róla, tökéletesen működik. Ez a hibaüzenet csak nálad jön elő. Javasolnék egy drivercsomag+Console Launcher újratelepítést, Driver Sweeper használat mellett. És feltételezem hogy végleges, 7600.16385-ös build Win 7-ed van, nem pedig 7100-as béta.[ Szerkesztve ]
-
rabata
csendes tag
segítségeteket kérném!nemrég telepítettem fel megint w7 RTM 64 bit 7600-at és van 1 Creative Audigy SE (SB0570) hkártyám,de egyszerűen nem találok hozzá rendes drivert.a helyzet az,h 5.1-es hangfalam van és a basszus nem szól.vagyis teszt alatt szól,de ha bármit hallgatok pl.zenét,filmet vagy a neten akkor képtelen megszólalni letöltöttem a gyártó honlapjáról már mindenféle drivert de egyikkel sem ment...a beállításokkal is bénáztam már,de nem ment. nem tudom h mi lehet a gond és megöl az ideg.érdekesség,h előtte ugyanez a rendszer volt fent és volt hozzá 1 béta driver és azzal ment faszán és most meg nem.előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
rabata
csendes tag
igen, be van kapcsolva a CMSS.ezt a drivert is próbáltam már meg még párat ezen kívül.felraktam 1 másik w7-et,de a probléma ugyanez ez már a 3. nap,h ezzel foglalkozom és kész vagyok csak azt nem értem h a teszten mért megy rendesen,de a zene,film stb. meg nem.néztem hozzá console launcher-t hátha azon belül kell állítani a basszust mert a legfrissebb driver telepítésénél nem adja hozzá (valószínűleg nincs benne).telepítettem is,de a program nem indul.
-
rabata
csendes tag
-
Csorbi
addikt
Winamp meg a bsplayer is régóta felejtős nálam, a jetaudio mindent kenterbe ver minőségben (mégiscsak a Cowon lejátszója, ami az egyik legnagyobb név mp3-ban), és film-dvd nézésben is ő nyert sok mindennel szemben. (EVR, feliratok, stb. szempontjából)
Takaríts le a gépedről minden kodekcsomagot, ha van, majd a http://www.ffdshow.info/ oldalról dobd fel a legutolsó x64-es verziót. Másra nemnagyon lesz szükséged.
-
-
rabata
csendes tag
válasz dudika10 #7415 üzenetére
nem feltétlen a driverben keresem a hibát csak nem szeretem a fél megoldásokat szeretném,ha tökéletesen menne rajta minden.pláne azért gondolom,hogy lehetne így mert az előző w7 rc-én és rtm-en tökéletesen működött a hangzás és nem volt vele gond.ezért érdeklődtem itt,h hátha vki tud vmi megoldást erre a rendkívüli problémámra
-
TgH
csendes tag
Hali.
Valaki aki nagyon benne van a hangkartyak vilagaban az pls ram tudna irni? Elore is koszonom. -
rabata
csendes tag
na 5 nap után véletlenül megoldottam a problémát azt csináltam,h felraktam a creative honlapjáról a legfrissebb drivert w7 64bitest majd töröltem a audo consolt amit a driverrel együtt felnyomott rá.utána feltoltam egy régi vistás drivert vista kompatibilitással ami viszont már console launchert is rakott fel és azon beállítottam a basszust.de így még nem lett jó a beállítások után sem ezért elindítottam egy zenét és közben állítottam be 5.1-re.és lám csoda azóta tökéletes szól minden.összegzés:friss driver van és van hozzá 1 szoftver amin a basszust is belehet állítani.csak azért írtam le,hogyha vkinek hasonló problémája van az talán ezzel a módszerrel orvosolhatja a dolgot...
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Olyan fórumozó segítségére lenne szükségem, aki X-Fi kártyával rendelkezik, és házimozi erősítőt kötött a gépéhez.
A problémám, hogy van itt nekem egy Yamaha RXV361-es erősítőm, és hozzá egy 5.1-es Heco szettem. Karácsonyra beszereztem végre egy valódi centert, ami azt hittem orvosolja a problémám, de nem.HD filmeket szoktam nézni DolbyDigitalban, és mindnél rettenetesen halk a center.
Így néznek ki a beállítások: [link]
Ha átnyomom 5.1-be, akkor a tesztnél csak a két front szólal meg. Ez nem tudom mennyire nomális, nem értek hozzá. Ezzel kapcsolatban már lehet érdeklődtem itt nagyon régen.MediaPlayerClassic-ot használok, és filmlejátszásnál megjelenik a DTS illetve a DolbyDigital felirat, ettől függetlenül fennáll a "hiba", ha az.
Előre köszönöm a segítőkész hozzászólásokat
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
partymaci
aktív tag
válasz jolti05 #7424 üzenetére
szia
Nekem x-fi musikom van + yamaha 361-em egy szál koaxal osszekotve digitálisan. Nem olyan regen vettem meg a DTS licenszt, hogy kitudjam hasznalni a DTS-t, mert anelkul csak a frontokra keverte rá az 5.1-et a x-fi.
Nekem normalisan megy az 5.1. Próbáld meg a SVM-et ON-ra rakni. ("Működésének fő profilja a hangok egyenletes dinamikájának biztosítása. A leghalkabb és leghangosabb hangok nem lesznek olyan durván elkülönítve, mint normálisan, hanem átmenet képződik belőlük és egységes hangerőn szólal meg mind a beszéd, mint a zene.Zenehallgatásnál nem célszerű használni, mert sokszor többet árt mintsem használna, de a törekvés díjazandó. ")Első kerdes milyen kabellel van osszekotve? Valamint milyen pontosan a hangkarid tipusa?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Köszönöm a válaszokat.Mint ahogy a képen láthatjátok, digitális bemenetet használok, konkrétabban Coax-ot. Egy -számomra- piszokdrága aranyozott jack-rca kábellel kötöttem össze a hangkártyát (ami nevén nevezve -sajnos- egy Xtreme Audio) és az erölködőt.
Nézegettem a beállításokat, nem találtam SVM-et. Nem tudom pontosan ez micsoda. (Hirtelen felindulás volt, természetesen az idézet tökéletes magyarázatot ad )
Mivel google a barátunk, rá is kerestem, hátha okosabb leszek, de ugyanezt a magyarázatot találtam meg: "Gyakran megesik, hogy AC3-mas filmek lejátszása közben a beszéd túl halk, a zene pedig túl hangos. Részben ennek a kiküszöbölésére hivatott a Smart Volume Management, más néven SVM. Működésének..."
Pontosan ez a gondom, amit leírtál, így máris közelebb érzem magam a problémához
Ezt hol tudnám beállítani?Aztán amit még nem világos, hogy a következő képen mit takar a pirossal bekarikázott rész: [link]
Nálatok ide mi van írva?[ Szerkesztve ]
-
kandi88
tag
válasz jolti05 #7427 üzenetére
SVM a komolyabb X-fi karikon található... volt nekem is X-fi Audio-m, de azon még nincs ilyen funkció Most egy X-fi Music-om van azon már van ilyen és nagyon jó dolognak tartom!
Mint írtad ez a Smart Volume Management! Ha bekapcsoljuk sokkal halkabb az egész rendszer, de nálam marha nagy mélyet nyom ha felhangosítom
Az általad bekarikázott résszel viszont még nem találkoztam Ha átváltok Entertainment mod-ba nekem ezt ki se írja... mondjuk lehet azért mert én analog-on használom a rendszert!
Szerintem ha teheted akkor válts egyel komolyabb X-fi karira mert sokkal több beállítási lehetőséggel lehet már találkozni és ezeket egyénre szabni, másrészt meg már nem annyira drágák. Egy jófajtát már 15-20K körül lehet kapni[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Az SVM-et valoban nem tamogatja az audió, talan akkor az erolködőben probald meg átállítani a dolgokat. Ha jólemléxem az éjszakai üzemmód felel meg a yamahanal a bass redirectionnek, azaz a mélyebb hangok, robbanasok, hangerejének csökkentesere. Vagy ha teheted vegyel legalabb egy hasznalt music-ot + liscenszt. Egyébként a belinkelt resznel nekem sincs pipa, és jelen esetben nem is tudom mi célt szolgál... de google a barátod biztos megmondja.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
JaniACE
tag
Bár nekem XtremeGamerem van, de ha rácsatlakoztatom az spdif_io tüskesoron lévő 5/6 tüskékre [link] az alaplapi hangkártyám digitális kimenetét, akkor a karikázott rész helyén kiírja a jelforma tulajdonságait és dekódolja azt. (Ehhez fel kellett tennem egy patchet, ami engedélyezi a hw-es digitális dekódolást és az audio control panelben az spdif i/o fül teljes (spdif input setting állítható) megjelenítését). A bitmatched fülnél látszik ugyanaz ami nálad be van karikázva.
[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
kandi88
tag
válasz partymaci #7429 üzenetére
partymaci fórumtárs jól mondja El is felejtettem írni, de az én erőlködőmön is van éjszakai üzemmód ami egy hangszintre hozza a zajokat. Általában ez már minden korszerű erősítőbe be van építve! A licensz se hülyeség csak azért fizetni kell... de aki megvette itt a fórumon az nem panaszkodott Szinte mindenkinek bevállt
-
jolti05
őstag
Köszönöm.
Ki fogom próbálni az éjszakai módot, mert tudom, hogy van, plusz utánanézek, amiket írtatok, aztán mindenre reagálok, csak most az suli kicsit beleszólt a szabadidőmbe
-
brumi1024
veterán
Hali!
Nézegettem egy creative sound blaster x-fi 5.1 usb hangkártyát. Laptophoz kellene, ezért nem jó a pci-e-s. Az lenne a kérdésem, hogy ez zenében hogy teljesít egy realtek alc268-as integrált hangkarihoz képest? Egy jó minőségű wharfedale házimoziszettre lenne rákötve. Filmre is használnám de fontos a jó zenei hangminőség is, és nem tudom, hogy megvegyem-e. -
Kr/\toS
senior tag
Asszem lehet örülni, kijött a win7-es ALchemy.
-
Kr/\toS
senior tag
Hát ez fura. Nálam semmi gond. Felraktad e mellé a 2009es openal-t?
-
Kr/\toS
senior tag
Guru3d-ék letesztelték az XFi Hometheather HD-t, nemtudom olvastátok e. Elég ütős, főleg a 8 csatornás 192Khz-pcm.
-
mordus
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a Sound Blaster X-Fi Xtreme audio pci express (optikai) Hangkártyáról. Kérdésem a következő lenne optikai bemenetről tud-e 7.1, vagy 5.1-es hangot analogon keresztül kiküldeni?
Előre is köszi a segitségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest