Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 4264adam

veterán

válasz kodoboy #14765 üzenetére

Q akkor lesz előny ha van olyan TV is hozzá na meg hátsó hangszóró. Szerintem maradj A vagy B vonalon .

• Sys85

veterán

válasz kodoboy #14765 üzenetére

Saját szubjetív véleményem:
    Egyik cimborám vett ilyet,igaz én a Q800-at ajánlottam (hátsókkal együtt),de a felesége ott a boltban nem egyezett bele mert ott tudatosult benne,hogy a hátsók még plusz felárat jelentenek és úgy más sokallta a végösszeget,szóval vettek egy Q600-at + netről hátsó szettet.
    Nála tesztelgettem.Hangra kicsit jobb mint a T650/A650/B650,kicsit tisztábbak a magasak (nem annyira fémesen éles még kiemeléssel sem),mélyben hasonló.
    Olvastam már máshol hogy keveselték a mélyet,volt aki a túltolt/hatásvadász JBL-ekhez hasonlította…
    Ahol én hallottam,ott igencsak rendben volt a mély.
    Igazából pár extra feature-ben jobb csak mint az egy kategóriával olcsóbb kistesók,látszik és érződik hogy ez az Atmosos belépőszint a Samsungnál.A center külön állíthatósága viszont igencsak hasznos,ami viszont csak a Q600-tól van,alatta nincs.
    Atmostól nem dobtam hátast,érződik hogy ott van,hozzá is tesz a hanghoz,de szimplán lehet hogy csak cimborám nappalija miatt nem volt az igazi.
    Amúgy szerintem jól szól,persze nem mindegy mekkora szobába kell.
    Saccra azt mondanám hogy olyan 20-22nm-ig lehet ideális,főleg a sub mérete miatt.
    Viszont mivel más mindenkinek az ízlése,na meg más mindenkinél a szoba akusztikája ahova kerül,így azt ajánlom hogy ha csak annyi a kereted mint a Q600 ára,akkor neten vedd,nézd meg neked elég-e,ha nem akkor ott a 14 nap.
    Ha mélyebben zsebbe tudnál nyúlni akkor viszont Q800-nál kezdődik az “igazi élet”,azzal elégedettek az emberek,azzal nem nagyon lehet mellélőni.

Új hozzászólás Aktív témák