Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    Azok a 90-es évek show

    Nem is tudtam róla, hogy tervbe van, erre valamelyik nap a Netflix betolta elém a reklámját. Az előző sorozat, az Azok a 70-es évek show folytatása, főszerepben pedig az első sori főhősének Eric Foremannek (Topher Grace) a lánya, Leia.
    Az alapsztori annyi, hogy Leia az apja szüleinek házába érkezik látogatóba a nyár elején és úgy dönt, ott marad végig velük.

    Kellemes volt visszatérni ebbe a poros kisvárosba, ahol lényegében semmi nem változott, legalábbis Eric szülei biztosan nem :D (Kurtwood Smith és Debra Jo Rupp most is hatalmasak!). Leia elfoglalja az új barátival a régi pincét, és innentől kezdve hasonló hülyeségeken mennek keresztül, ahogy az előző szériában is - időnként behozva a régi bandából egy-egy tagot.
    A főszereplő csajszi (Callie Haverda) abszolút telitalálat, viszont a barátihoz már kellett pár rész míg megszoktam őket, de egész megkedveltem a bandát az évad végére.

    Kicsit talán gyorsan peregnek az események, de jók a kikacsintások a múltra, és a 90-es évek dolgaira. Remélem folytatják, kevés volt ez a 10 rész.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák