- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz CptAdamica #67298 üzenetére
Egy 25 éves színésznőnek?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tasunkó
senior tag
válasz VágniValó #67293 üzenetére
A kiscsaj hibátlan a GoT-ben 3x szólalt meg, 3x öröklét. Vele aztán tényleg nem vállalt a stúdió semmiféle kockázatot, túlzott biztonsági játék. A 3. szériáig alsóhangon oda fog baszni, ha minisorozat, akkor csak legenda lesz. Se Netflix, se Amazon, első körben nem kell számítani arra a tipikus fehér bevonatra amiről a bonbongyártók úgy vélekednek hogy nem befolyásolja a termék ízét. Ne féljünk a nagy szavaktól , kizárt hogy ez nem sikerült. Attól tartok csak, hogy majd a 7. sorozat táján már kicsit kifogy belőle a szusz.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Bad Pritt
félisten
válasz CptAdamica #67302 üzenetére
És viccet is csinálnak belőlük.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
thomeef
őstag
válasz CptAdamica #67298 üzenetére
Adjuk meg az esélyt a készítőknek hogy tudják mit csinálnak. A csernobil sorozat szerintem elég referencia hozzá
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
k-adi
nagyúr
válasz negyven2 #65978 üzenetére
Blockbuster (2022)
season 1 finaleMegnéztem 2 nap alatt, simán letolható a 10x20perces részek. Egy gyenge comedy ez, semmi több sajnos, egyedül Melissa Fumero ügyes benne, de ez várható is volt.
*szerk.
a filmes utalások, roastok viszont jók benne[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sárga kő S05E05
Jó volt ez is, szuper hétfő esti kikapcsolódás.
⭐ Stella
-
RetepNyaraB
veterán
A Riget a maga idején annyira durván légüres térben volt, konkurencia nélkül (Dogma rendező, ráadásul LvT-nek hívják, sorozatot készít; wtf?!, plusz még ilyen misztikus bullshitet is), hogy bizonyos körökben a siker borítékolható volt. De közben ráadásul rém szórakoztató is, ami LvT munkásságának fényében elég meglepő. Ja és télleg ocsmány képileg. Nem tudom mi volt vele a célja, de a pasas nem nagyon bízza véletlenre a dolgokat
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Mik76
senior tag
válasz Bad Pritt #67310 üzenetére
Hmm.. oke. Ez meg barmit jelenthet. A Chernobyl ereje szerintem leginkabb abban rejlett hogy a tortenet java reszet az elet irta, nem valami luzer csokos hulyegyerek a studioban.
Amugy az hogy ki van "kivalasztva" egy szerepre, az ugyan nagyon meno duma, de sokszor inkabb arrol szol hogy ki volt hajlando elvallalni.
Ez nem egy hollywoodi sztarparade film amit az oscarra gyurnak, hanem egy ps jatekon alapulo zombie sorozat. Nem egy kategoria. Ez olyasmi mint a premier league-ben focizni, vagy az amerikai elso osztalyban.
Szoval nyilvan nem azt fogjak a keszitok promozni hogy kik kosaraztak ki a produkciot, hanem hogy "ok kit valasztottak ki".http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Louro
őstag
válasz CptAdamica #67292 üzenetére
A
nélkül sokkal jobb is lehetett volna. Igaz nem vett el, de nem is adott a történethez. Tényleg ennyire kötelező már a Netflixnek ez?meleg vonal Mess with the best / Die like the rest
-
pècsimunkás
addikt
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
negyven2
veterán
Én a téma miatt vártam, de sajnos 3 rész után abbahagytam. Pedig lett volna benne potenciál, de nekem nem jött be az, hogy a sorozat olyan mintha egy az egyben a 90-es években készült komédia lett volna. Ezeken már régen túllépett a sorozatos világ.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
la_cc
addikt
Megnéztem az 1899 első két részét. Jól sejtem, hogy az egész évad ilyen lehangoló lesz? Már az imdb értékelést is kicsit alacsonynak találtam, de adtam neki egy esélyt...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #67311 üzenetére
Igen, valami cél volt biztosan, csak gyanítom, hogy politika / frankómondás terén mozgott, és nem a film értékét szolgálta. Majdnem azt írtam, hogy művészi értékét, de miután a dogmások még azt is letagadták, hogy művészek, inkább nem fokozom a képzavart
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tag
válasz VágniValó #67293 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon érdekel a sorozat. Pont annyira, amennyire a játék is.
Anno kipróbáltam PSnow-on, de akkor még a játék streaming nem volt éppen kiforrott technológia. Most elvileg jön PC-re, úgyhogy be tudom pótolni
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyiknek álljak hamarabb neki
(ha a könyv-film vonatkozásban közelítem meg a témát, mert ugyebár még jó játékfeldolgozással nem tudok példálózni.. akkor a játék először)Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Tasunkó
senior tag
válasz Kergeboci #67320 üzenetére
A Telltale Walking Dead alapján egy jól összehozott történet megfelelően elmesélve játékban, rendkívüli élmény. Mindenképpen erősebbet üt mint a film, szokatlanabb is, sokkal bizonytalanabb vizekre evez, mint a filmformában elmesélt történet. Ugyanebben a dilemmában vagyok, de a WD miatt egyértelmű hogy inkább spolierezzen majd a játék, mivel utána a színészi játék meg a sorozat által választott narratíva stb. mindenképp ad majd egy pluszt.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Mik76
senior tag
Ez az 1899 elegge jol kezdodik! Kivancsian varom a folytatast.
Tetszik a jelenetek alulvilagitottsaga, ami a kort ismerve tulajdonkeppen elegge hiteles. A masik ami szinten elegge bejon azok a zenek es hangok. Jellegzetesen nemetes ipari elekromos szinti hangokkal operalnak. Faja.
A napokban vettem en is egy szintit magamnak, inspiracionak ez nem is rossz.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
bobalazs
nagyúr
Yellowstone 5.05
Ez eddig a legsemmilyenebb rész, lapos és unalmas. Beindulhatna már. -
k-adi
nagyúr
Reginald the Vampire (2022)
season 1A pókfilmekből ismert buddy, Jacob Batalon önálló vámpíros comedy-je. Kezdő színészként nyilván nem várható el oscar díjas alakítás, ezért sokat nem kell várni, de van benne 1-2 jó vámpíros poén és a laza hangulat szerencsére végig megmarad.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma útnak indult Doom Patrol 4. évada.
⭐ Stella
-
k-adi
nagyúr
Látta valaki a "A Spy Among Friends" kémdrámát? (thriller?)
-
nagyúr
Riget / The Kingdom / A Birodalom S02 (1997)
Lars von Trier kórházas ámokfutása a 2. szezonra jelentős változásokon ment keresztül. Egyrészt emberi dráma és misztikum terén jelentősen komolyabb dolgok történnek, érezhetően magasabb a tét. Másrészt az első szezon folyamatos, szinte háttér-jelleggel jelenlévő szarkasztikus humora helyett néhány igazán emlékezetesen szemkimeresztős, székrőlleborulvaröhögős jelenettel szerencséltet minket, az epizódokban teljesen random módon elrejtve ( jeleneten még utólag is párszor hangosan felröhögtem).a Philip Marco vs Bondo
Ez így nagyon szépen hangzik, csak éppen a fentiek a játékidő talán ha felét töltik ki, a többi pedig olyan... üres. Érdektelen események, kínos polemizálások ( pl. súlyosan arckaparós szint), ill. a karakterek "erkölcsi" legyilkolása néhány extra poén kedvéért - ezeket mind nem várta volna az ember a kitűnő első évad után.az újságban is meg a halál kapujában is látott kép szimbolikájának hosszas fejtegetése
És akkor ott van az utolsó 20 perc. Gondolkodtam a dolgon, szerintem LvT valamiféle cliffhanger-világcsúcsot akarhatott felállítani, mert szinte az összes fő szálat közepes vagy durva cliffhangerre futtatta - ráadásul azzal a meglehetősen pofátlan módszerrel, hogy egy érdekes pillanatban szimplán félbehagyta a mesélést. Megszámoltam, a sorozat végére 8 ponton várhattuk izgulva a folytatást. Dafuq?????? Némi vigaszt nyújt, hogy az egyik cliffhanger valami zseniális ( )...amikor Drusse asszony démonkergetés közben elindul lefelé a lifttel, és a kijelző csak számolja lefelé az emeleteket, -1, -2, -7, -40, -50, stb. - vajon hová mehet?
... és erre a vigaszra nagy szükség is volt, mert a 3. évad mintegy 25 évet váratott magára. Egyrészt a két legfontosabb szerepet (Dr. Helmert és Drusse asszonyt) játszó színész 1998-ban, ill. 2000-ben elhunyt, másrészt egy interjú során azt is elejtette valaki az írói stábból, hogy kissé sarokba szorították magukat a 8. epizód befejezésével, és elég nehéz lenne folytatni. De úgy fest, 2022-ben sikerült, úgyhogy most lehet várakozni, hogy kijöjjön az összes epizód, és hogy vajon lesz-e újabb orbitális cliffhanger a végén.Szóval ez a 2-es szezon nem elhanyagolható értékei mellett számos hibával is bír. Szebb pedig nem lett, mint az elődje, úgyhogy 6.5/10.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
gyuromoj
veterán
Esetleg próbáld be ezt:
What We Do in the Shadows
Eredetije egy film, ugyanezzel a címmel.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Janaboy
Topikgazda
A törvénytelen fiú és az ördög s01
Érdekes Netflixes sorozat, egynek elmegy.
Némi szokásos Netflixes érzékenyitessel.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Ellia
addikt
Nézem a Dragon Age: Absolution-t, de 3 résznél (féltáv) nem igazán tudom ez miért készült el. Karakterek vannak, nagyon nem érdekesek, az animáció gyenge és nem is szép, humor is se az igazi + az első 5 percben megkaptuk a kötelező melegszálat (ez még nem is zavarna, ha lenne funkciója, de ezt nem igazán látom).
Ami tök jól működött a Vox Machinában az itt abszolút nem működik. Egyelőre csalódás. -
radi8tor
MODERÁTOR
Szerda 2024-ben folytatódik
Az új évadban hangsúlyosabb szerepet kap az Addams család többi tagja, valamit a színészekhez csatlakozik Anjelica Huston és Joan Cusack is.
Néhány spoiler a várható tartalommal:
Úgy tudni, hogy Huston karaktere veszi át a Nevermore Akadémia igazgatójának helyét, Cusack pedig egy titokzatos figurát fog alakítani az évadban, akinek köze lesz Galpin seriffhez. ⭐ Stella
-
negyven2
veterán
válasz radi8tor #67341 üzenetére
Hivatalosan még nem kapott második évados berendelést, vagy ez az index cikk nem igaz. Bár igaz, hogy van a neten season 2 trailer is fent, de az kb. anyira valós, mint a Firefly 20. évadának az előzetese, vagy a Titanic vs. Batman 2 előzetese
De azért elég valószínű, hogy megkapja a folytatást, mert jelenleg ez a Netflix 3. legnézett angol nyelvű sorozata az első 28 nap alapján. És ugye még csak két hete érhető el, de ezen két hét alatt ezt nézték a letöbben eddig a legtöbben. Vagyis mire elérjük a 28. napot lehet megveri mind a Stranger Things: Season 4-et, mind a Dahmer-et.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
addikt
Enyhe optimizmust véltem felfedezni magamban a trailer láttán:
White House Plumbers | Official Teaser | HBO
(2023 Március)https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
V.Stryker
nagyúr
A Nagy Fehér Főnök
Nekem 4 rész után nagyon tetszik. Mondjuk Lengyel Tamás elég garancia volt, hogy nem lesz ez rossz. Érdekes magyar humorral, de a valóságtól nem elrugaszkodott sorozat. Sőt, nagyon sok esetben a magyar Black Mirror-t éreztem benne.Humoros, de komolyabb hangvételű (pl. a Mi kis falunkhoz képest).
8/10 minimum jár neki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest