Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • littlemamba

    aktív tag

    Sziasztok,
    december közepe óta egy sb2l1e/w-n pötyögök (előtte FW szériám volt). Nagyon szerem, de az FW után a hang elég gyenge minőségű volt rajta, de kishangszóróval ez az egyetlen kis gond is megoldva. Gyors és könnyű. Szerencsére nekem sem a wifi gomb, sem videókártyás gomb nem lötyög (korábban láttam, hogy voltak vele gondok a nagyobb gépen).

    Az eredeti oprendszerrel használom (február elején csináltam egy rendszer visszaállítást), jó néhány progit letakarítottam, de van amit megtartottam (pl vaiocare) mindenesetre a kezdeti ram használatot így siker visszaszorítani, így 30-ról indulok és átlagos használat mellett (böngészés - opera-, tv-nézés- media center-, skype együttes használta) sem kúszik 50% fölé, de inkább alatta marad (pedig néhány százalékot elvisz a luxus is: van némi felesleges csicsamicsa, dock, rainmeter stb). Viszont így jut PS-re és játékra is bőven ha úgy alakul, és a túlmelegedés sem jellemző. Amikor már jó néhány órája terhelem, akkor azért a jobb alsó rész már langyosodik, ami igazából csak a baloldalhoz képest kontrasztos, mert az mindig kellemesen "fémesen" hűs (kíváncsi leszek, milyen lesz nyáron....)

    Nagyon szeretem a billentyűzetvilágítást (no more sima). Igazi csajos kis gép szerintem (nyilván a nagyobb tesó és a fekete kimondottan csajos, de ez a kicsi ezüst nagyon is). Sokáig agyaltam, hogy i5-ös procira gyúrjak, de végül beértem ezzel is, tökéletes hű "szolgám" (és még női szemmel is érezhetően gyorsabb az i3,mint a core2duo, nem sokkal, de határozottan érezhetően)
    Ami hiányzik, az az fw-n megszokott médiabillentyűk. Eleinte a tetőborítójával nem voltam kibékülve, de már megtanultam rá nagyon vigyázni, tudniillik nagyon kényes a felülete (nem olyan, mint a nagy tesónak).

    Női szemmel ilyen a tapasztalatom 3 hónap alatt, ha bárkinek kérdése van szívesen válaszolok :-) (bocsánat, ha untátok, tudom nem egy komoly teszt, viszont sokat és sok mindenre használom, szóval mégsem, egy sima csajos juzer post- szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro

Új hozzászólás Aktív témák