Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stephan89

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék notebookot vásárolni. Napok óta a netet böngészem, sok tesztet, tapasztalatot, véleményt olvastam. Már kifolyik a szemem, így most már inkább kérdezek is, mielőtt végleg megvakulok. :) Rá kellett jönnöm, hogy a Sony Vaio-tól olcsóbban ilyen jó laptopot nem találok. Néztem az Acer, MSI, Asus, stb. notikat, sok rosszat írnak róluk. A Toshiba Satellite sorozat nagyon megtetszett, de egy két teszt ezeket is lehúzta. A jobb minőségű Dell, Lenovo notebookok megfizethetetlenek számomra.
    Tehát a Sony Vaio mellett döntöttem, konkrétan ez a kiszemelt modell: [link] Bár ez még nem végleges.

    Véleményeket, tapasztalatokat várok, mivel a Google kb. két tesztet dobott ki rá. Ott egyedül a kijelzőjét szidták, meg néhol a műanyag házat. Tényleg annyira rossz a kijelzője, hogy élvezhetetlenek az éjszaka játszódó filmek? (Mivel állítólag fekete helyett szürke színt jelenít meg.)
    Milyen az anyagminőség, bírja a hosszantartó használatot és a sok szállítást?

    Igazából augusztustól lenne igazán szükségem a gépre, de ha nem fog addig lényegesen esni az ára, akár most is megvenném. Persze lehet, hogy akkor már kicsit elavult lesz majd, de az új Sony modellekre akkor sem lesz több pénzem, ennek meg a "belseje" úgy néz ki, még egy jó darabig bőven jó lesz mindenre, még akár játékra is.

    Szóval, mit ajánlotok? Érdemes ezzel augusztusig várnom, vagy vegyem meg most? Vagy felejtsem el, mert tudtok jobbat? Ennél drágábbat semmilyen módon nem tudok venni.

    Szerk. Még valami. A fehér szín hogy mutat? Élőben még nem láttam. Nem túl "férfiatlan"?

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák