- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Meg legyen mellé akkor egy másik tanulság is, december elején kértem ajánlatot egy nagyobb ismert forgalmazótól legyen a neve "csííííz+", január 2-án megrendeltem, mert Sony cashback-el jó volt az ára a kapott egyedi árral kombinálva. (másik nagy forgalmazótól is ugyanezt az árat megkaptam megnevezve "három.", de ők kevésbé szimpatikusak így nem onnan rendeltem) 135mm GM 599k (-80 cashback)
Majd tegnap kaptam a levelet 9 nappal a rendelés után, hogy hát az objektív megjött, de sajnos már csak 70e Ft-al drágábban tudjuk adni... mert izé meg hozé... (nem volt érvényességi határidő az ajánlatban most visszakerestem a teljes pontosság kedvéért, mert azt is megkaptam, hogy 1 hónapon túl már nem érvényes, 27 napra rendeltem)
Kértem magyarázatot, még is az a 70e Ft pontosan 11% többlet pénz, az kinek a zsebében marad most? - mert az objektív listaára az nagyon nem ment sehova... mondjuk az árfolyam kedvezőbb lett mint decemberben volt, de azt hagyjuk is...
Az összes utolsó hivatalos német/osztrák/szlovák Sony boltban kb 1500 EUR -200 EUR cashback, azaz 1300 EUR durván + mondjuk 10 EUR szállítás.
Szóval én nem először vásárolok kint, de szerintem többet itthon nem vásárolok, mert annyira béna az értékesítési csatorna, hogy alkalmatlanok versenyben maradni, bárkivel is.
Persze válasz még nem jött a levelemre, de igazából meg se várom... megrendelem ezt is külföldről, csak egyszerűen dühít, hogy nem hazai cégnél marad a pénz és azt gyarapítja, hanem külföldi cég profitál ebből.
Azt is melléteszem, hogy van több forgalmazó ahol 0 EUR-óért jár mellé összesen 5 év garancia, itthon is van nulla Ft-os garancia nővelő akció de csak +1 év... ennyit erről a gépezetről, megint eltűnt 1 év extra.
Listaáron meg 710e Ft-ért adják jelenleg... na ne szórakozzunk már, tényleg miért kell hülyének nézni a vásárlókat? Szóval itthon nem csak a rendszerrel van baj, de ezekkel a vállalkozásokkal, meg a gyártói képviseletekkel is. Canon Magyarország már lejáratta magát nálam az 5D4-es mizériámmal, most írjak a Sony-ra is, hogy még is ez mi a pék, nem kellene esetleg rendet tenni? Igen dühös vagyok, mert ez minden csak nem korrekt, lehet csomagolni bármibe és az embernek elmegy a kedve, bármit is venni idehaza.
Az áfa különbözetet még be is nyelném, csak hazai forgalomból legyen... de most épp ott áll a helyzet, hogy kb 505e Ft-ből van egy új 5 év garanciás objektív kintről vagy egy 590e Ft-os 4 év garis itthonról... ez 17% különbség -1 év gari...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest