- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Havi limitet kap a GeForce Now
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz mikrofon #17778 üzenetére
Szeretem a batisokat, bár nem használtam még egyet sem, de határozottan bejön a dizájn és a minőség is (külső szemlélőként). Egyébként eléggé elszoktam a fixektől, aps-c -n mindig fixekre hajtottam, mert a zoom minősége vhogy nem adta. Aztán 70200f4 és 1635f4 meggyőzött, h zoom is lehet király. Azóta nem érzem az igényt annyira a fixre talán. Max kipróbálás szinten. Kivéve az 55f18z, az mindig
GM szintén nagy kedvenc, kár, hogy árban kicsit magasak. Hobbi szinten gm sor nagyon drága.
Megnéztem amit később linkeltél taron tesztet. Az is lóf***. Várom a normális teszteket, amiben benne vannak a teljes méretű mintaképek, akár raw-ok is.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest