- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Hi!
HT3-at tud egy 6000+-os CPU vagy csak a hamarosan megjelenő Phenom fogja tudni? -
ftc
nagyúr
ATi renames 690G as ATI Radeon 2100
IN our previous report, we mentioned about the new driver. Our moderator found something unusual in the driver file.
He discovered :
"ATI Radeon HD 3850" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9505
"ATI Radeon HD 3870" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9501
"ATI Radeon 2100" = ati2mtag_RS690, PCI\VEN_1002&DEV_796E
What does that mean ? RV630 chipsets will be known as Radeon HD 3850 and Radeon HD 3870 ? What happens to RV670 then? upgrade as 3950/3970 ?
Another new discovery is that the RS690 chipset, formerly known as AMD 690G is now known as ATI RADEON 2100.
Looks like ATi has some explaination to do.[ Szerkesztve ]
-
-
-
bnss
veterán
válasz Balinov #5959 üzenetére
Nem szeretem a felesleges dolgokat. Inkább dobnák már piacra az új lapokat.
(#5963) Gyuri27: én nyugodt vagyok, de ilyen felesleges sallangok helyett inkább azzal foglalkoznának, hogy piaci részesedést szerezzenek. Őszintén, ez most ki a frászt érdekel?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Gyuri27
félisten
-
ftc
nagyúr
Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 with Phenom GP 9600 Review
benen phenom review
[ Szerkesztve ]
-
Warbeast
tag
Hejhó!
Bedobok egy kérdést a közösbe, kíváncsi vagyok...
Szerintetek egy AM2-es lap mekkora FSB-t bírhat köbö?
Nah?
Nah?
Lehet tippelgetni...a sikeres megfejtőnek pedig küldeném eme szivélyességet:
[link]Aki nem tudná a választ, annak itt van az csodálatos megfejtés:
[link]Kíváncsi lennék, van-e kedve valakinek ellátni pár jótanáccsal, hova lehet ezt még feltornászni Csak poén szinten Kíváncsi vok mi rejlik még ebben a chipsetben
Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
Warbeast
tag
Áhh.... a terézanyára gondolsz? Sztem istencsászár...jobb mint az csodálatos eredeti
Ezen a frekin annyira volt stabil, hogy nemtom, mert 300tól indítva elmeltem felfelé 10esével, és annyira felbuzdultam, hogy egyből nyomtam a 390et, arra meg megnyekkent, mert nem adtam neki feszt...
De lehet meg kellene ismételni megint csak, de kicsit óvatosabban meg körültekintőbben
Kellene tanács a RAMommal kapcsban, mert igen furán viselkedik a kicsike....
Pölö ha visszaveszem 667-ről 533-ra, vagy 400-ra CL1 vagy CL4 hibával beáll, és el sem indul...csak 667en, de onnan meg bírja vagy 900ig...:S
Ha van ötlet, szívesen fogadom, és leírom akkor a teljes sztorit is...Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
Warbeast
tag
Na már....akkor az nem aktuális, sorry....szal Veritech 667es 1GB-s modulok.
Mikor beraktam, már defaulton csak nemtomhanyadjára sikerült beindítani...:S
Aztán szívtam vele vagy 3 napot, mire rájöttem, hogy mit hova kell, bár még mindig nem vok benne 100%-ig biztos, hogy mit miért kell odarakni, de most megy, és fesszel emelhető 900ig...vagy fölé...vagy addig sem....
Mittomén
Kellene valami kis ihlet, hogy Why? Why? Why?Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
serito
senior tag
Nagyon szép! Ez a lap már a gépházamban "ketyeg" és szerenélek kérni benneteket nézzétek meg a bios-át mert nekem vannak részek amiket nem ismerek, mert a korábbi lapokban ilyen nem volt.
Szóval a [link]!Ha ti tudjátok mi mire használható, igazából az Advanced (Ctrl+F1) menüben található dolgok érdekelnek akkor kérlek benneteket írjátok meg nekem!
THX -
AtHoS
nagyúr
-
serito
senior tag
válasz Gyuri27 #5973 üzenetére
A CPU szorzó miért csak 14.5 .ig van? A 6000+ 3.0Ghz ét úgy kellene szorozni, hogy
200x15=3000Mhz, de ha csak 14.5 el szoroz akkor csak 2900 lesz. ?
Viszont mikor auto-n hagyom akkor kiszorozza valahogy és 3Ghz-en megy a proci.
Talán emeli az alapórajelet magától: 207x14.5=3001,5 ?? -
Warbeast
tag
-
krystman
őstag
Üdv!
Azt lehet tudni, hogy melyik alaplapok támogatják az új procikat?(AM2+) Úgy értem, hogy a jelenlegi sima AM2-es lapok közül.ASUS meg MSI lapokat nagyjából tudom, viszont a két gyártón kívül van még ami esetleg BIOS frissítéssel tudja támogatni?
Kösz előre is. -
Chaser
legenda
válasz #65675776 #5989 üzenetére
Gondolom az újabb HT meglétére gondolt.
Jól tudom, hogy k10-nél az IMC 2x128 bit lesz, vagy 1x128? És ezt ugye nem kell a lapnak támogatni, vagyis mind1, hogy AM2 v AM2+ a lap, mert működik chiptől függetlenül?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
krystman
őstag
válasz VaniliásRönk #5988 üzenetére
Milyet javasolná akkor olcsón ami viszi majd az új procikat is? Nem akarok 20-nál többet adni egy lapért. Ezzal a M2N alaplappal mi a bibi?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz krystman #5994 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit, vagy ha biztosra akarsz menni, az ASUS M2N árában van Asrock ALiveXFire-eSATA2, az sem egy rossz lap, és már van hozzá AM2+ BIOS.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
nándika
aktív tag
válasz Gyuri27 #5996 üzenetére
Eztett láttátok már?
[DFI LANPARTY UT 790FX-M2R]!
DFI már megint alkot minima 200euro lesz az eladási árA bárányok hallgatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest