- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #4051 üzenetére
Pár sor: frankó, viszont valszeg a kölcsön procim antituningos, ramot meg nem komálja a lap az biztos, 800-on már behal..volt már egy cmos clear hála ennek Tetszik, és valszeg ez volt az utsó AMD-s deszkám egy jó ideig, találtam egy occsó abit ip35 lapot, belévágok egy kóró cerkát, osztán ha az AMD megembereli magát, majd lesz újra éemdím, ha nem, akkor nem lesz...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Balinov #4054 üzenetére
Sztem normális ez is, csak a ramomat nem komálja, nem ez az első lap C-mos clearhez még hozzásegítettem a proci fesz csökkentésével, az az asrock lapban is 1ből összejött A q-fan nagyon frankó, a chip sem meleg, az a belépő BIOS picture cool Igazi zöldes AMD feeeling Gameval teszteltem, ami a 6150-es vga-n beszaggatott, ezen nem. 1ébként melyik catalistot érdemes hozzá feltenni?
-
Chaser
legenda
Újabb észrevételek: billről indítás is műxik, ami nekem azért lényeges, mert nem házban van a gép, hanem íróasztalban Mikrokapcsolós madzagom meg nincs, a 2 nőnek meg elég rizikód így bekapcsolni a gépet ha én nem vagyok itthon Qrva gyorsan bootol, nem fagyizik, viszont ez a kölcsön sempi teljesen antituning lehet, 230-as FSB-nél már hibázott a tömörítés..
Sztem összességében ez egy igen jó lap,mit nem adtam volna egy ilyenért fél éve.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #4057 üzenetére
KM 2x512/667 a ram.
GB 20k körül van, és nincs mATX-es, legalábbis én nem találtam. De 20k sok érte..Abit p35 E-t kapok 22k-ért, GB-t talán 18-19-ért, egy d420 cerka kb 7k, és az odavág egy sempronnak, meg egy a64-nek is, intel összekapta magát, AMD is lassan elkezdhetné.
A 3600-os birsalmát elvileg elcseréltem egy 3000-es athlonra, meg egy x1300-ra, gyakorlatban viszont én elküldtem a procit, viszont nem kaptam még semmit, azt mondja a gyerek, lassú a posta, az én procim odaért, de szerinte 4 lába el volt hajoplva és nem műxik..itt nekem valami büdös..az ő érdekében remélem, hogy tényleg csak a posta lassú, bár azért 2 hét az már enyhén gyanús.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
igen elfelejtettem neked matx lap kell. Az abit p35 az?
Most az i-ben 18,5 (nekünk) Igaz a d420 9k a 3600+ 14k. [link] de mint látod a 3600+ alapból veri a e2140-t. Tehát ....
Tudom neked ilyen megoldások kellenek, viszont lehet a birsalmát lasabban is hajtani.
Embernek szakiljad szét a száját.
A posta ettől függetlenül szar.
A kingmaxra meg nem mondok semmit.
Nekünk halandóknak ez a ram mennyi lenne?Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #4059 üzenetére
Az abit lap ATX-es, intelre váltással 1úttal váltanék mATX-ről is Ez a teszt amit linkeltél érdekes, sztem nem feltétlenül fedi a valóságot. A héten ha tudok szerezni egy 35W TSD-s 3400-es sempit, akkor maradok AMD-nél, ha nem akkor veszek intelt/ az 1 hétre kölcsönkért sempit így 3 hét után már vissza kéne adnia bótnak /
Emberrel egyelőre nem tudom mi lesz, ha nem mutat egy hiteles feladóvevényt, nem lennék a helyében..
KM-ra ne mondjál semmit, a másik választás samu volt, akkor inkább KM. 1ébként az 512/800-asat veszettül lehetett húzni, 1000 fölé mentem vele cl5-ben alapfeszen.
Az én mostani ramomra gondolsz? Én 5.5kért vettem darabját, még az árzuhi előtt. azt szorozd meg 1.2-vel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
diablo1984
veterán
egy d420 cerka kb 7k, és az odavág egy sempronnak, meg egy a64-nek is
hát persze-persze!
a core2duo-kat he nem lehetne olyan brutálisan húzni, akkor alapon az x2-es amd-k megennék! nemhogy egy cerka procos! te sem gondolhatod komolyan!
más: a srác aki baszik postázni a cuccod, nyugodtan szedd szét a száját, mert nekem a postai csomagok szinte perc pontosan jönnek-mennek, és az max 2 nap! nem 2 hét!
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
[link]
rs780 -
Chaser
legenda
válasz Boci_83 #4063 üzenetére
Most azért ragaszkodnék hozz, mert egy 3600-os brisbaneom eltűnt a süllyesztőben úgy néz ki, és nem kívánok 10k fölött megint x2-re fordítani pénzt..1ébként meg volt bőven sempronom, meg a64-em is, egy 3200-es semi és egy 3000-es a64 között sebességben én nem vettem észre igazából különbséget, sőt, mintha a sempron fürgébb lett volna Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
#4061 diablo1984 : egy celeron tényleg ratyi, csakhogy az újak nevükben cerkák csak, conoe magjuk van, ugyanaz az utasításkészlet, aki már vett ilyet rosszat még nem mondott róla, és alapból max 35W TDP-s. Alapon nemtom mit mennek, 2.5G fölött nagyon húzós a teljesítményük az biztos, akinek volt x2-je vagy és átállt c2d-re, azt mondják, átlag 40%-kal gyorsabb azonos órajelen, csak normális lap kell alá, mert ugye intelnél nincs IMC.
Valszeg a vége az lesz, hogy lesz AMD meg intel gépem is
Postára visszatérve, nekem 1x fordult elő, hogy harmadnapra ért ide valami, egyéb esetekben másnapra itt volt, úh stikli lesz valszeg, a srác elvileg jövőhéten jön haza, majd kiderül..több hsz-e vvan mint nekem, ezért nem is fordult meg a fejemben, hogy esetleg átb@szás lesz, persze még mindig ott a lehetőség, hogy a posta a hunyó, hallottam már róla rémtörténeteket Felbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..
#4065 Gyuri27 : amikor én vettem, még nem ilyen árban volt a ram Legolcsóbb 1GB/800-as KM lett volna, 7.5kért, csak osztán addig vártam, amíg újra felment_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
katt777
félisten
Hi!
Tudjátok, hogyan lehetne a 4200+ procimat stabilan 2600 MHz fölé húzni? 2700-nál elszáll a tudományom, és rendszer néha akad. 2600-on viszont nem kell visszavenni sem RAM-ból, sem HT-ből, és + fesz is alig kell a RAM-nak (+0,5 V, procinak azért kell 1,4 V), szóval lehet hogy összességében így szalad a legjobban.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Gyuri27 #4074 üzenetére
Kösz a linket, folytatom a tájékozódást. Az a tuning-dolog azért érdekes.
Szívem szerint maradnék az AMD-nél. De ha lesz 4 magos, belemegy-e az AM2-es foglalatba, ahogy az Intelnél kompatibilisek a 2 és 4 magos procik?
Amint látom a linkeden, nem lehet annyira tuningolható a 4300, hogy utolérje a 4x gyorsabb 6000+-t.
[Szerkesztve]Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Most olvastam, hogy a 6000+ az utolsó AM2-es proci. Hát ez szívás, a 4 magoshoz eszerint az AMD-seknek lapot is kell cserélniük. Ez nem túl felhasználóbarát dolog, ilyenkor gondolkozik el igazán az ember a platformváltáson. No de a 6000+-szal egy ideig még biztos nem lesz gond, ennyi a vigasz.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Probiker
aktív tag
válasz katt777 #4078 üzenetére
Istenem, ''mindenki'' azért rinyál, mert AMDnél ''új'' procihoz új foglalatu lap kell.
Namármost, intel durvábban csinálja ugyanezt, mindössze a foglalat marad ugyanaz. Ott chipkészletekel szivatják a jónépet.
Pl: minden egyes AM2-es lapban megy minden AM2es proci. Viszont LGA 775nél ez nem így van, sőőőőrt!! (új proci új chipkészlet.....)Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
katt777
félisten
Azt olvastam, hogy az AM2 kifut az A64 X2-esekkel.
Az azt azért jó lenne tudni, mikor lesznek végre K10-esek, és hogy tényleg ok lesz-e AM2-be, mert akkor nem kell lapot cserélnem.
Intelt úgy értettem, hogy most a 6000+osra váltás áráért vehetek egy P35-ös lapot E4300-as procival, amely 3GHz-re húzható, és így messze lehagyja az előbbit, később pedig ugyanebbe a lapba tehetek egy quad-ot, és még a chipkészlet is támogatni fogja.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
ftc
nagyúr
péntektől passziv lesz az X2-m Kap egy Infinityt
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Arra vigyázz, hogy az Infinity aktív üzemre lett tervezve, a Ninja Passzívra.
Ha nem akarsz rá ventit, akkor a ház hátuljába érdemes egy 12-est berakni.
Bővebben Scythe tulajok topikja 1-hsz, valamint érdemes a topikba is beleolvasni a tapasztalatok végett.
Remélem segíthettem! -
ftc
nagyúr
olvasnivalo:
[link] -
BiTR@ider
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. 100.000 év után gépet ujjítottam. Amivel tudtam próbálkoztam de nem jutottam semmire. Témában említett alaplappal kapcsolatban: DDRII 800 Mhz van benne, Kingmax. Felismeri, de CPU-Z ben csak 400 Mhz ketyeg. Szintén itt a HT Link csak 1000 Mhz vagy ez épp elegendő? CPU az egy Athlon X2 3800+. A CPU Core 2000 Mhz. Everestnél lemértem a memória sebességét. DDR I közeli. Valahol a közép mezőnyben. Próbálkoztam a CTRL+F1 kombinációval BIOS-ban. De nem tudom, hogy mi az amit még át tudok állítani. Az AMD Cool & Quit!? nevű motyót nem tettem fel. Mert akkor asszem mindig leszabályozta a procit 1000 Mhz-re. Bevallom őszintén nem szeretném elrontani a gépet. Ezért fordultam hozzátok. Kihozni belőle a megfelelő teljesítményt. Tehát, hogy félreértés ne essék nem akarom tuningolni a vasat.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
BiTR@iderBiTR@ider
-
oszili
csendes tag
Lapvásárlás elõtt állok. A proci már megvan egy AMD Athlon 64 X2 4000+ Brisbane 2.1GHz Socket AM2. Szerintetek milyen lapot vegyek alá az nforce 5xx szériából, ami jól tuningolható is? A keret max. 25K.
-
Chaser
legenda
válasz BiTR@ider #4094 üzenetére
No para, úgy megy a vasad ahogy kell Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.
-
Chaser
legenda
Én TF 550-et vennék a biostartól, ha nagyon tuningolni akarnék, bruttó 20 alatt van. Vagy AMD 690 chipes GB lapot, az is 20k körül van.
szerk: vannak még, akik az abit kn9s-re esküsznek, remélem jól mondtam, ha nem, a többiek úgyis kijavítanak
[Szerkesztve]_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
diablo1984
veterán
-
BiTR@ider
csendes tag
Tényleg, a lap típusát nem írtam oda. Sorry.... Gigabyte GA-M61SME-S2. Sajna nem volt épp pénzem jobbra és inkább a kényszer vitt rá. Előző Asus lap lehalt. Aztán később szereztem egy Inno3D GeForce 8600 GT kártyát. DDR3, 256 RAM. 3DMark 2005-ben 8336 pontot ért el a gép. Szerintetek ez mennyire jó eredmény?
Amit még nem írtam le a gépről, hogy Maxtor SATAII 160 GB illetve Chieftech 400 Wattos táp.
Mondjuk arra gondoltam, hogy később szerzek egy ilyet: Gigabyte GA-M59SLI-S4 aztán még egy 8600GT-t SLIben.BiTR@ider
-
Chaser
legenda
válasz diablo1984 #4098 üzenetére
A bruttó 15k-s asus m2n lapomban, nf430-as chippel, lazán megvolt 280 FSB, tovább nem néztem A GB lapot nem ismerem, tesztek nem rosszak róla, az abit lapot se ismerem, arról is jókat írnak.
#4099) BiTR@ider: azzal a lappal nem is tudnál tuningolni, ha benne is van a menüjében, nem nagyon műxik, majdnem ilyen lapom volt, csak nf430 chippel, nálam se ment a tuning, lehet a ramok miatt. 8600 gt-t én igazából nem ajánlom, sli mégúgyse, sztem lazán elveri egy 8800 gts 1edül, és fogyasztásban sincs akkora talán, ha meg a dx10 miatt veszel 86gt-t felesleges, valódi dx10-es teszt még a gtx-et is megizzasztja, gts alatt meg élvezhető dx10-es game nem lesz sztem._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest