Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xabee

    tag

    válasz settenkex #6677 üzenetére

    Köszi szépen a véleményetek! Jogos is lenne a felvetés, h ez nem az adócsalás topik, de haj rá, akkor gazdagítsátok a kedves parlamentünk képviselőit a fizetett adótokkal, majd vesznek belőle maguknak benzint, meg ingyen használják érte az autópályáinkat!!! A kérdés nem az volt, h eredeti-e, amit kinéztem, hanem a piros, ami UK-ban van, h az eredeti-e??? De ne fáradjatok, megoldom magam is :U
    Am gyakran rendelek kisebb dolgokat ebay-ről, haverok és postás ismerősök is, a tapasztalat az, h egy töltő nélküli dolgot kevésbé fogják ki, lásd okosóra töltő nélkül, xbox wireless kar, mint egy összecsomagolt, töltős dobozt! Nem tudom, h viselkedik az aksi RTG alatt, de egy töltő is jócskán szemet szúr. Pl, rendeltem már csak telefon aksit/aksikat és nem vacakoltak vele!
    A csomagvizsgálatról pedig tényleg nincs fogalmam ünnepekkor, ebben segítettetek, szóval ezért (és csak ezért!!!) köszönet!
    Én függetlenül tőletek kintről rendelem, mert az előzőket is külső beszállítótól rendeltem és lekopogom, nem volt velük baj!
    Köszi mindent, majd visszajelzek, hh sikerült a taktika!!! :DD

    Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.

Új hozzászólás Aktív témák