Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz peugeotmate #5650 üzenetére
Ha leveszed a gumit róla akkor eléggé egyértelműen megállapítható.
-
p_adam
addikt
válasz peugeotmate #5652 üzenetére
Ha a hangszóró úgy néz ki, akkor eredeti, valószínűleg a jack közötti különbség későbbi szériát jelent.
Sennheiser-éknél nem ritka hogy egyszer csak elkezdik piacra dobni valaminek a kicsit módosított változatát. -
themebuilder
senior tag
-
hatred
tag
válasz peugeotmate #5650 üzenetére
sztem nem lesz gond, a jack dugasz at lett designolva, hogy az elbaszott melyesztett jack-ju iphone-ba is belemenjen (hogy tornem a kezet szilankosra akinek ilyen az eszebe jutott), neked valoszinuleg meg az atdesignolas elotti valtozatbol van.
-
peugeotmate
őstag
válasz themebuilder #5654 üzenetére
Készítettem képeket, remélem ezek alapján biztosra be tudjátok azonosítani!KÉPEK
[ Szerkesztve ]
meg
-
themebuilder
senior tag
válasz peugeotmate #5656 üzenetére
Nem elég jók a képek, pont a gumi alatti lényeges rész nem elég éles.
Így nehéz megmondani, ezek a képek alapján[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
peugeotmate
őstag
válasz themebuilder #5657 üzenetére
Készítek akkor még élesebb képeket, valóban nem lettek a legjobbak.
meg
-
themebuilder
senior tag
válasz peugeotmate #5658 üzenetére
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
peugeotmate
őstag
válasz themebuilder #5659 üzenetére
Igen, ezeket a képeket néztem korábban is és ezekből kiindulva az enyém is eredeti kell, hogy legyen. De azért minden ami biztos majd csinálok a tükörreflexes géppel otthon képeket! Tatyója nincs, mivel ez a sima cx300-as nem II precision.
meg
-
themebuilder
senior tag
-
peugeotmate
őstag
válasz themebuilder #5661 üzenetére
Például ebben a tesztben tök ugyanolyan füles van, mint az enyém!
meg
-
themebuilder
senior tag
válasz peugeotmate #5662 üzenetére
Ez eléggé régi egy teszt ráadásul itt nincs Fake or Geniune teszt
Amiket én látok itt valós képeket (2db) azok rossz minőségűek.♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Locutus
veterán
Ilyenje nincs valakinek eladó?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz themebuilder #5667 üzenetére
Pff Remélem még 5-en belinkeltek egy-egy oldalt ahol kapható, meg hogy mi a neve...
Bár az én kérdésem az volt, hogy kinek lenne eladó...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Dualon
tag
Sziasztok!
Pár ezer forintos kategóriában keresek fülhallgatót utcai használatra zenéhez (főlek rock-metal, némi elektronikus, klasszikus, jazz, szóval van szórás a stílusban).
A Sennheiser MX 371, MX 51 került idáig képbe, ezeknél árban csak akkor mennék feljebb, ha 1-2 ezer forintos különbség mellett lényegi javulás várható.
Mit gondoltok a fentiekről? Melyiket tartjátok jobb választásnak? Előre is kösz!
e-Arc.hu
-
themebuilder
senior tag
válasz dudika10 #5671 üzenetére
Én CX300-II-t ajánlom neki. Gyönyörű hangja van és szinte bármilyen zenét lehet rajta hallgatni, természetesen jó hangminőségben.
Egyébként ezt a cikket is érdemes elolvasni:
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
tariattila
veterán
válasz themebuilder #5672 üzenetére
jó a cikk... köszönet érte...
eddig csak sennheisereim voltak... maradok ennél továbbra is... -
Dualon
tag
Köszönöm a válaszokat, ill. a cikket is!
A CX szériáról elég sok helyen olvastam, hogy hamar elfáradt a kábel... erről valami tapasztalat?
e-Arc.hu
-
Allien
veterán
Kérdésem lenne. Bár valszeg valami nagykert kellene zaklatni. De hátha. Tehát, az új termékek mennyi idő alatt érnek be hozzánk? Adott pl két füles, PC 163D, és PC 333 D. Vajh, mikor lehet ezeket majd kapni (az árról nem is beszélve, de ez külön téma).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
themebuilder
senior tag
Ha nagyon fontos és gyorsan be akarod szerezni akkor a hivatalos importőr-nek írj egy levelet vagy külföldről próbáld megrendelni. Magyarországon az argep.hu-t figyeld hátha megjelenik a termék valamelyik webshopban.
Német társoldalon már kapni 40eFt körüli összegért legolcsóbban[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Allien
veterán
válasz themebuilder #5678 üzenetére
Köszi! Árban nincsen olyan nagy eltérés a két füles között, de, melyik szól jobban? Természetesen game alatt.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz themebuilder #5680 üzenetére
Annyira nagy különbség árban nincsen. De, mivel az olcsóbbik nyitott, a drágábbik meg zárt, ergo, "sajnos" a drágábbikat kellene beszereznem, már, ha össze jön rá a keretem majd.
-
themebuilder
senior tag
Bepróbáltam egy AKG-t, de nem nyerte el a tetszésemet különösen.
Huzamosabb használat után, megfájdul tőle a fülem, mert kényelmetlen. CX400-II Precision-nél nem nagyon tapasztaltam ilyet. Így én is maradok a Sennheiser-nél.♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
apollo12
veterán
heló azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire hangos és mennyire mély hangokat tud leadni egy SENNHEISER HD 201.
Leginkább majd játékokra szeretném használni és inkább a Counter Strike Source játékhoz, mert már meguntam hogy 2-3 ezer forintos fejhallgatók nagyon silány minőségük. -
dudika10
veterán
válasz apollo12 #5683 üzenetére
A HD201 nem fogja hozni azt, amit elvárnál a Sennheiser névtől.
Érdemes lenne 10k körül nézelődni, ott már nagyon jó kis fejhallgatók vannak játékra is.
Ha ennyi a keret akkor inkább egy használd HD202 csak az meg supraaural és nem biztos, hogy kényelmes lesz hosszútávon esetleg ha atalálsz AKG K512-t 514-et használtan azok is jók és még kényelmesek is. Szóval én azt ajánlom, hogy gyűjtögess még egy kicsit.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz apollo12 #5685 üzenetére
Csak vigyázz vele, próbáld fel előtte, mert hosszútávon lehet, hogy kényelmetlen lesz. A hosszútáv egyénfüggő, lehet, hogy fél óra, lehet hogy 3 óra de lehet az is, hogy egyáltalán nem nyomja a füled. A füledtől függ. Ha belefér a keretbe akkor egy AKG K512 lehet, hogy jobb választás lenne, azt is nézd meg.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
apollo12
veterán
válasz themebuilder #5690 üzenetére
majd kiderül hogy mennyiből fogok kijönni
-
szoti27
tag
Sziasztok sennheiser hd415 nél tudnátok jobbat ajánlani ebben a kategoráiban ? köszönöm tiszteletem
-
themebuilder
senior tag
válasz bigmasterg #5693 üzenetére
Óvatosan a MediaMarkt-al valószínűleg agyonhasznált bemutató példány lehetett
Inkább 16eFt körül mozog a valós ára:
[link][ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
bigmasterg
addikt
válasz themebuilder #5694 üzenetére
Akcióban volt, bontatlan, láttam én is.
Már nem tudom, hogy van-e, de többen is vettek a fórumról (Milyen Fejhallgatót... topicban). -
themebuilder
senior tag
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
zeorsdfd
senior tag
válasz themebuilder #5696 üzenetére
Ezek szerint rájöttek a Sennheiseréknél, hogy nem voltak strapabíróak a füleseik?
Őrület, hogy olcsóbb, mint a CX 870 és mégis sokkal több extra van hozzá. Biztos, mert szégyellik a sárga gumikat[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
sennheisernek van valami olyan CX szériás fülese, aminek a csatlakozója nem pipában végződik, hanem egyenes szárú?
illetve van egy kb 2 éves sima cx300-am, tökéletesen működik, megéri vajon lecserélni újabbra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest