Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsák

    tag

    emre33:
    Igen a réz ninja, elfelejtettem beleírni bocsi. :U

    Speed(R):
    1. Bocsi, nem az volt sok idő, hogy ki be vettem, hanem az hogy nem ment rá, nem akadt be a kis fogasokba a hűtő . Kellett volna még fél centi, ezért az egészet meg kellett lazítani, hogy rámenjen. Ugyhogy erre rácáfolnék, hogy én vagyok az oka.
    Inkább az alaplap volt a hibás nem tudom, de semmihez nem ért hozzá csak egyszerüen a proci volt magasan es nem akadt be. És hogy ne hogy azt mond nem volt bennem erő, az alaplap is meghajlott. :DDD

    2."Wazze ez a kamu duma, passzív meg minden"
    Bocs de én úgy tudom a réz ninja azért réz mert,simán elmegy passzívan /tuningrol most szó sincs/, namost nehogy azt hidd, hogy a gyártó elvárja hogy mindenkinek legyen jó háza meg hűtése csak ajánlja. Azért ad hozzá ventit hogy akinek nincs, az rakja rá, vagy a házba valahova mellé, hogy legyen keringés. Namost én azt mondtam hogy kell új venti mindenképp, mert amit adnak hozzá az mindent csinál csak nem hűt.
    Meg elég sok helyen lehet látni, hogy így passzív, úgy passzív, hidd el sokat láttam marhaságokat, csak a további marhaságok elkerülése érdekében írtam ilyen cinikusan.
    Nem kötekedésnek írtam, nem is fenhangon, bocsánat, ha valakit ez zavarna. :R

    [CM]Crusher:
    Odavág a géped, amugy tőlletek vettem a ninjat, és nem is volt vele bajom, csak az alaplap nem akarta benyelni.
    Tervezek még vásárlást, a teljes zajtalanítás érdekébe, és lenne is kérdésem, de a többi PM-be majd.

Új hozzászólás Aktív témák