- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Nekem,senki nemvágja,h miért van Meg Boostolva a mély?
20 éve a PH-n.
-
Newyorker
addikt
Full láma vagyok X-Fi ügyben!
Szval ez a kari jobb mint az Audigy?
Miben?
Mivel nagyrészt játszom, ezért erre kellene hangkártya.Melyiket ajánljátok?
X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series
X-Fi XtremeGamer
Ezt a kettőt néztem ki, bár az első nagyon drága, de mivel tud többet?
Ha nem X-Fi-ben gondolkozom, akkor milyet vegyek, ha csak gámára kell?
X-Fi miben tud többet a sima kártyáknál?
Köszönöm a válaszokat és bocsi, de láma vagyok ilyen téren!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Hikvision
senior tag
Minden alapon van ebbe a retek Driverbe,már Uninstalláltam az egészet Újrafelraktam,de a mély még mindig kib*szott sok rajta. ááááááááááááááá
20 éve a PH-n.
-
Raymond
félisten
-
Newyorker
addikt
Akkor ez lesz az én kártyám: X-Fi XtremeGamer
Remélem jó kártya és minden benne van, ami kell nekem★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Hikvision
senior tag
Nah, Újra raktam a win-t.de a mély problémám nem szünt meg. gondolom ez valamilyen Driver alaphangzáskép lehet,vagy nemtudom,de olvastam h itt valakinek lehetett választani 3mód közül,asszem Music1-2 Game/DvD. Namost én ilyennel sehol nemtalálkoztam,ha valaki megvilágosítana azt nagyon megköszönném
20 éve a PH-n.
-
kosaga
tag
Sziasztok! A következő a problémám.Van egy Asus M2N alaplapom integrált hangkártyával,illetve egy 5.1-es C-media 8738-as chipes hangkártyám.Erősítőre kötve mind a két típus zúg.Mi lehet a megoldás?Driver frissítés,esetleg kártya csere?
KöszönömPap leszek, az kurvaisten!
-
wassermann
addikt
Az alaplapi cuccok igazán nem tudnak minőségben versenyre kelni egy külön hangkártyával és sajnos a CMEDIA sem egy nagyágyú.
Ha a neten vadászol újabb drájvert talán javít valamennyit, de sokat ne várj tőle ...
Gondot okozhat még az úgynevezett földhurok: próbáld az erősítőt és a PC-t ugyanabba a hálózati elosztóba dugni és variáld az egyik hálózati dugó két bedugási lehetőségét is próbálgatni, hátha segít
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Az EAX console-nál folyton hibát ír ki.
Már újratelepítettem és ugyenez...
Van vkinek vmi ötlete?
(YoupPax 3.5 driver + moddedA4Pro.ISO)https://tinyurl.com/phnas
-
Hikvision
senior tag
Nekem meg Pattog a hang,játékoknál és mp3-nál egyaránt olyan mintha bakelitet hallgatnék
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
wan valakinek valami tapasztalata a Creative Youp-Pax 3.33.03 Driverével Audigy1-hez? Ugyanis Felraktam az Audigy4 Iso-t sikerült is a moddolás,de Pl.San-Andreas ban pattog a hang.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Az Egész Rohadt Neten nem tudom letölteni az Audigy-hez való 33.3.03-as Youp-Pax Drivert. Amikor rákeresek csak egy csomó rohadt kis sárga kinai oldal jön be,halott linkekkel.Dc++-on se találtam,egyedül valami ótvar oldalon volt de egykis lóf*sz 36.1MB file 1-2K/sec el jön és azis akadozik sőt volt olyan h teljesen le is állt és kezdhetttem elölről.Ezért ha valakinek megvan az a retkes Driver lehetne olyan szives és elküldhetné nekem,mert már kezd bennem kihalnia remény,h végre normálisan birjam,használni ezt a retkes Audigy-kártyát. Köszönöm.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
LEszedtem Minden Rohadt Creativ Cuccot a gépről, Felraktam az Audigy4 ISO-t Driver nélkül. Utána feltelepítettem ezt a 33.3.03-as Drivert De ujrainditás után sem volt hang.MEgnéztem az eszközkezelőben,Sárgafelkiáltójel,az illesztőprogram nincs rendesen telepitve.Ok Telepitse magátol,Felrakta a Drivert Volt hang.Ujrainditom és Semmijen Audigy4 Alkalmazás nem indul el,mert mert nem találja azt a kártyát a gépben az alkalmazás ami megfelne neki. Komolyan mondom,nemgondoltam volna,h egy Retkes Hangkártyával ennyi baj van.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Mostmár az a legjobb,hogy hiába szedek le minden Creativos Cuccot a gépről,ha újra felrakom az Audigy4 Iso-t akkorse indul el egy panel sem mert nem támogatja a hardver a.... Mert az a Szájbabaszott Youp-paxos Kinai Ótvarnak a Retkes Driverei Fentmaradtak és a Driver Cleaner is csak a Creativ-os Cuccokat tudja leszedni. Én Meg Kurvabiztos,h nemfogom újrarakni a win-t egy szaros kis hangkártya miatt még1x.Inkább Kettétöröm a picsába és jó lesz az asztal lába alá.
20 éve a PH-n.
-
Raymond
félisten
válasz Hikvision #778 üzenetére
Azt arra irtam hogy ''de Pl.San-Andreas ban pattog a hang.''. A moddolasi kiserleteket rad hagyom. Egyebkent ott a sikertelenseghez es gondokhoz a kartyanak nem sok koze volt, egyszeruen osszeb*sztad a rendszer a telepitgetesekkel.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Hikvision
senior tag
Nembasztam össze semmit tudatosan.Direkt Újraraktam a Wint-t.hogy tiszta lappal indulhassak. Tehát,Szűz Rendszerre Felpakoltam a Youp-Pax Iso-t Media Source-el együtt.Amivel az volt a gondom,h túlvezérelte a mélyet.Letöltöttem a Creative honlapjáról a legújabb Audigy Drivert.Uninstalláltam a Régi Full packot,Driver Cleanerrel Letisztitottam mindent,a Registrivel együtt. Full pack Újra fel Driver nélkül. Utána Felküldtem az új Drivert,De nem lehetett használni a Graphic EQ-t. Ezért Fogtam ismét letöröltem mindent,és letöltöttem a 33.3.03-as Audigy You-Pax ot. Full PAct megint le,szokásos Tisztogatás,Full pAck fel,Driver nélkül Utána fel a You-paxot. Eredmény az Audigy4-es Cuccok nem indultak mert nem ismerte fel a kártyát a 4-es Driver.Utána hiába Uninstalláltam le midnent a Youpaxos WDM-rajtamardt és nem fogadta el a gyári WDM-drivert. És ezt sikerült nagynehezen Megoldani,és most megint használom az alap ISO-drivert.
20 éve a PH-n.
-
N_A_S
veterán
Nem javult meg ez a szar. [link]
Phass kivan... Egy hete a FireFox is dobált ilyen hibákat, aztán valahogy magától megoldódott.https://tinyurl.com/phnas
-
dref
csendes tag
Hello
Kiszemeltem egy SB AUDIGY SE -t a mostani alaplapi Realtek ALC883 helyet .
Mit gondoltok erről az SB ASE-ről ? Inkább csak játékokra használnám, és az fps-t tartom szem ellőt . Meik terheli jobban a procit ? És az új sb -al esetleg lenne több fps -em ?
Mert ismerősömtől hallotam hogy lecseréltek az alaplapi Soundcardot egy ugyan hasonló SB re és FPS növekedést okozott neki !
Config: MSI K9N AM2, AMD a64 3800+ @ 2700mhz, 2 x 512 Mb Kingmax 667, ATI 1950XT256 -
-
Hikvision
senior tag
válasz V.Stryker #796 üzenetére
Nos,Tehát A Pattogásos gondom még mindig Aktív. Úgy tudom generálni a hinát,h San-Andreasba beülök egy autóba és ha lenyomom az előre(gáz) gombot akkor pattog,vagyis pattan. Pont olyat mint amikor mondjuk Speaker Settingsbe Átváltod a 2.1 módot 5.1-re. És nemtudom,h ez mitől van.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nos,Lefutattam az RMAA 5.5--öt és a következő eredményt kaptam.
[link]
Mondjuk azt hozzá kell tenni,h a Volume Controlba kb csak félig lehet feltolva a Master Volume mert ha feljebb tolom akkor már kirja a progi,h [link]
és ha elkezdi a tesztet akkor általában [link]
Tudom,h én vagyok a láma,de megpróbáltam átrakni másik pci slotba,és akkoris ugyanaz. MItől ilyen szarok az eredmények? Csak a Full Audigy4 Pack van fent. Jah és Persze az RMAA-oldalán van egykis pdf-h hogykell tesztelni az Audigy Karikat és mindent aszerint csináltam.
[Szerkesztve]20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest