Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz F_Zolee #29503 üzenetére

    Közben megnéztem a táblázatomat, amely a honlapomon is megtalálható 4.6GHz-ig, a teszteléshez tényleg ki kellett kapcsolni a C3-at és a C6-ot is. Egyébként ott vannak az LLC és egyéb beállítások is, bizonyítékul, hogy konkrét VTT fesz állítási lehetőség nélkül is remekül lehet tuningolni, ha a lap támogatja, ráadásul a finombeállításokhoz nem is nagyon kellett hozzányúlni. Szóval amíg azt tapasztalom, hogy ASUS és ASRock lapban frankón megy a tuning (hibás bios-okról most jóindulatúan feledkezzünk meg, az egyik ASUS-sal én is szívtam, egyébként épp a hidegindítással, no de az nem laphiba), az MSI-nél meg a gondokat látom (de pl. GB-nűl és Biostrarnál is láttam párat), addig én előbbieket támogatom.
    Ha valamit tényleg föl lehet róni az ASUS-nak, az a biosok downgrade-elhetetlensége, amellyel kapcsolatban a supportjuk lényegében jóindulatúan elküldött anyámba (vegyek bios chipet a helyi kereskedőnél :Y ). Később szerencsére jött a jó bios. Sajna azonban eddig nem láttam ASUS-nál jobb lapot. VGA-ból viszont éppen ASUS-t nem vennék, hanem GB-ot, amiből meg lapot nem. Jó lenne, ha minden cég olyasmit gyártana, amihez igazán ért, de nem úgy van. :(((

    Ha "annyira", akkor igen. Én azért szeretek úgy tuningolni, hogy minden energiatakarékosság megmarad, mert pár száz Ft is pénz a számlában (nyilván kihasználtságtól függően), ráadásul az alkatrészek élettartama is nő.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák