- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
-
laden
tag
válasz gyulank #8900 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Wifi működik. Viszont ha a telefon sokáig van készenléti módban akkor újraindul. Az, hogy nem működik a modem az azt jelenti, hogy nincs hívás, GPS,sőt még talán nem is tölt a telefon. Nem tudok arról, hogy lenne alternatíva más szerkesztő alkalmazást illetően. Az újabb Wave-ekre van a Polaris Office. De az erre nem jelent meg. Nem hiszem, hogy csak úgy gépre le lehetne szedni. De javítsatok ki ha tébednék.
Wave II ( Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 ICZen)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyulank #8900 üzenetére
Letöltheted és később is telepítheted. Először is szedd le a Kiest innen: [link], telepítés, regisztráció, megfelelő telefon kiválasztása, majd a program letöltése. Ha meglesz a telefon, a regisztrációnál megadott adatokkal bejelentkezel és telepítheted a telefonra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Goldmen75
őstag
Hú bazz....a legördülő menű eddig a hivatalosban a leggyorsabb! Királyság
-
mobilefan
aktív tag
hy all !
van zenefelismerő progi benne?
-
-
consono
nagyúr
válasz mobilefan #8906 üzenetére
Van Csak macerás elérni... Kell egy progi amivel fel tudsz venni AAC-be vagy MP3-ba (a beépített voice recorder nem jó, mert az beleír hülyeséget a file-ba). Majd ezt a filet meg kell nyitnod a zenelejátszóban, ahol a bal felső sarokban levő kis i betűt megnyomva előjönnek a zene metaadatai. Itt a lenti "Cimkék keresése" gombot megnyomva megcsinálja a felismerést.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz TomWexX #8910 üzenetére
Persze! Én valami ringtone szerkesztőt töltöttem le, de bármi jó, ami hajlandó AAC-be vagy MP3-ba menteni, csak a Voicerecoreder beleteszi a file-ba, hogy "recorded voice" és ezekre nem hajlandó megcsinálni a keresést...
leslieke: tény, hogy nem az...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
janes1976
őstag
Valaki nem tudna szerezni (lóvéért) egy HM3200 szürke headsetet?
Jóáron.
Ez direkt wavehez van. Extreme digitalnal a legolcsóbb, de ott csak fekete van.
Volt egy örültem is neki mint majom a farkának, csak elhagytam valahogy.
Vagy honnan tudnék rendelni a legolcsóbban ilyet?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Annyira megtetszett a Bada 2.0 hogy nem adom el, pedig el akartam.
Az a baj hogy úgy lement a sima wave ára, hogy ezt a telefont csak elkótyavetyélni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Sziasztok!
Látom van Kiesen telepíthető 2.0 is. Én eddig csak multival frissítettem, de most a Kiessel akarom. Kérdésem hogy Kieses frissítéskor mi vesződik el? Pl jegyzeteim, telefonszámaim megmaradnak vagy oda lesz mind? Ezek a teló memóriájában vannak.
A biztonsági mentés a jelenlegi 1.2-ről (és tartalmáról pl. jegyzetek) csinál egy filet amit utána (ha mondjuk nem tetszik a 2.0) Kiessel vissza tudok állítani?
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
-
Attelah
tag
válasz leslieke #8924 üzenetére
Köszi! Nem láttam még ilyet, de akkor úgy kell elképzelni hogy lesz egy lista amit szeretnék hogy rajta legyen az új verzión is és akkor azokat bepipálom?
Szerk: telefonszámok, sms-ek, jegyzetek benne vannak ebben a listában? SafeSecrets is megmarad illetve az abban elmentett adatok?
[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyulank #8926 üzenetére
Ezt keresd: Picsel Smart Office
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Attelah #8927 üzenetére
telefonszámok, sms-ek, jegyzetek benne vannak ebben a listában?
Ezek biztosan benne vannak, továbbá lehet menteni a programokat és a beállításokat és egyeb mást is.
SafeSecrets is megmarad illetve az abban elmentett adatok?
Ezt a programot sose használtam, nem tudom megmondani, hogy mi lesz a sorsa.
-
gelbelex
őstag
válasz Silenzio #8896 üzenetére
Figyelmetlenség... Mit mást lehet várni olyan szellemóriásoktól, akik a hangprofilokat, és a hangosodó csngőhangokat ki bírták venni a badából..?
#8897 consono: Filozófia? Nekem háttértár módban a Kies nem csatlakozik a telefonhoz, így hogyan is telepíthetnék (nem manuálisan)? Meg kellene őriznie a megelőző beállítást, nem?
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
válasz leslieke #8928 üzenetére
Megoldódott. Valamiért a keresésből nem adta ki, de a Samsung Apps közt is megtaláltam, és ott ingyenes volt. Viszont a legtöbb alkalmazás Bada 2.0-tól működik. Ezzel a programmal lehet majd frissíteni is 2.0-ra? Ja, és ezeket amiket letöltöttem, elmenthetem valahogy? Ha esetleg újratelepíteném a gépet, vagy valami, akkor is megmaradjon. Na meg akkor több telefonra is lekérhetném.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
leslieke
Jómunkásember
-
laden
tag
válasz gelbelex #8934 üzenetére
Viszont ha háttértár módban van a telefon úgy érzékeli mintha nem is lenne benne memóriakártya. Szóval a telefon részéről logikus, hogy visszateszi a telepítés helyét telefon-ra. Bár valami módon mégis érzékelhetné, hogy van kártya csak nem tudja jelenleg elérni. De ez a Samu hibája.
Wave II ( Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 ICZen)
-
potyi23
senior tag
hi.gyors valasz kellen ,mivel tudom a badat elinditani bootban ? melyik billentyu ?
nem emlexek ra !Megvan !
Help : egyik haver hozott samsung Wave II telt,valami olyan videot kapott ami lefagyassza 10 masodpercen belul ha rendszerbe van.Mit tudok vele csinalni ? boot menube felsem ismeri !
[ Szerkesztve ]
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz leslieke #8933 üzenetére
Az enyém Vodás de a Kies nem hajlandó frissíteni 2.0-ra. Azt írja, hogy az eszköz nem fríssíthető a Kies-el. Ezt azóta csinálja mióta a Kies frissített. Előtte szépen írta, hogy nincs új verzió. Már újra telepítettem a Kiest, újra indítottam a telefont de nem megy. Tudsz valami megoldást erre a gondra? Más vodásnak ment a frissítés? Előre is köszi.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Wheelbarrow #8938 üzenetére
Töltsd le innen a patchet: [link] Ez többeknek segített már.
-
EAndrew
aktív tag
válasz EAndrew #8890 üzenetére
Én kérdéseimre senki?
Igaz a biztonsági mentést már közben Leslike megválaszolta másnak, de a többi kérdésre még mindig várok válaszokat ha lehet.
Ja és nem a hivatalos 2.0 Kies-re ("de itt a hivatalos (KIES) 2.0") gondoltam, hanem természetesen a Bada 2.0-ra KIES frissítéssel.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Wheelbarrow #8941 üzenetére
Kamera szoftot nem néztem, hogy kell-e/lehet-e frissíteni.
-
becenevem
aktív tag
Egy érdekesség. Volt egy T-s 8500-m, amit most anyum használ 1.2-vel. Rajta vannak a kedvenc játékaim.
Beléptem a KIES-ben a fiókomban és ott van minden előzmény a játékokról, amiket megvettem.
A gyári független 8500-mra felraktam a 2.0-t és engedi a régi dolgokat visszapakolni erre a másik telefonra.
EzzzAzzz!Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Wheelbarrow
aktív tag
Nálam is beköszöntött a Bada2 korszak, a frissítés sikeres..
-
janes1976
őstag
Jó is az a 2.0.
Ezeket a podcastokat eszik vagy isszák?
Ezekkel mit kell csinálni, le kell játszani, egyáltalán mik ezek?
Bocs a tudatlanságomért.
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
leslieke: Köszi az Operás linket! Feltettem, f@sza.
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. feltettem multival a 2.0-t , és bármit másolok az other mappába (a kártyára) , utána semmi sincs benne. leglább is a teló szerint . mi lehet ez ?
[ Szerkesztve ]
S8500 Wave Nexus XXLA'(Bada2.0), Samsung note 2 LTE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest