- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz janes1976 #8844 üzenetére
Tkpen rengeteg van, a hasznosság szubjektív, de például:
Picsel Smart Office, iuReader, transl8, Diodict szótárak (pl. Eng-German, Adv. engl.), SkyView, WifiDiscover, Flashlight Plus, Power Calculator, First Aid, Magnifier.
Játékok ízlés/igény szerint, két klasszikus: Plants vs Zombies és a ScummVM. -
janes1976
őstag
válasz leslieke #8852 üzenetére
És azt hol lehet megnézni milyen térképet használok?
Mert a telón letöltöttem a hungary térképet, de nem lehet rányomni, mert akkor törli. Gépen meg azt nyomatja hogy 2010 q2
Honnan lehet tudni hogy frisebb és mennyivel?
Mer telón több, tartalom, térképek letöltése, európa, hungary térképnél semmi infó nincs, ott csak letörölni tudod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
consono
nagyúr
válasz janes1976 #8847 üzenetére
Tényleg nem tudok mással jönni, mint az ízlések és pofonokkal... Nekem gyakorlatilag nincs már olyan progi ami kellene és hiányzik, az én felhasználói szokásaimat teljesen lefedi a Bada is: a 2.0-van nekem már elég jó a böngésző a napi netezéshez (max a user agentet kell átírni), ebookra ott az iuReader, navira az NDrive-ot használom, LED Flashlight, Aggregator, egy halom játék....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok, mivel mostanában sokat belassult a teló, gondoltam csinálok egy szoftverfrissítést, szóval lett valami újdonság romok terén? Vagy még mindig LA1?
-
ABal
őstag
válasz csibusz0314 #8859 üzenetére
Semmi igazán érdekes, csak kijött s8500-ra a hivatalos 2.0.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz csibusz0314 #8859 üzenetére
Már LC1 van, ami hivatalos. Kies-zel is telepíthető független és vodás telefonokra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Frissítést kapott a Facebook for bada Lényegi változást nem vettem észre.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
David3
őstag
A hétvégén úgy néz ki érkezni fog a NAMI által módosított LC1-es bada 2.0.
-
janes1976
őstag
Az mér van, hogy beállítom neki hogy memóriakártya és utána meg magától átrakja telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Kezdem belakni a 2.0-át, de akadt némi gondom!
- A névnap widget nem működik ezen? Csak azt írja, hogy telepítés, de nem csinál semmit.
- A kezdőképernyőket, hogyan lehet törölni?
- Az kezdőképernyő előtti oldalra, csak a kijelölt dolgokat lehet tenni?
- A különböző kezdőképernyők alá nem lehet más-más hátteret tenni?
Így hirtelen ennyi! Köszönöm!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz csibusz0314 #8867 üzenetére
Samsung Wave S8500: megérkezett a hivatalos bada 2.0
Mutliloaderrel felrakod, és XEH-re állítod.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz AlesszaMusic #8869 üzenetére
- A névnap widget nem működik ezen? Csak azt írja, hogy telepítés, de nem csinál semmit.
Működik, de memóriakártyára nem lehet telepíteni, csak a telefon saját memóriájába.
- A kezdőképernyőket, hogyan lehet törölni?
Csippentsd össze az ujjad a kijelzőn és törölhető a felesleges.
- Az kezdőképernyő előtti oldalra, csak a kijelölt dolgokat lehet tenni?
Igen, csak azokat lehet kitenni oda.
- A különböző kezdőképernyők alá nem lehet más-más hátteret tenni?
Nem lehet. De a lezáró képernyő tehetsz ki másik képet.
-
janes1976
őstag
Valaki nem tud valami fasza rádiós programot? Mondjuk a leghasznosabbat?
Amelyik a legtöbb rádót találja meg.
Ja és az ingyenesből.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz janes1976 #8874 üzenetére
TuneIn Radio a legfaszább!
(poén: a google a tunein bada-ra tuning ladát talált )(#8872) csibusz0314: Nem lesz semmi bibi, az enyém is T-s.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy melyikkel járnék jobban (i7500; i8500), ha szinte csak a telefonálásra, és SMS-re használnám a mobil sávot, és WiFi-n keresztül neteznék.
Az se baj, ha lehet használni a videócsevegőt(tudom az i7500-on csak egy kamera van, de azért kérdéses, mert nem tudom, hogy i8500-on hogy működik). És szeretnék megnyitni, és szerkeszteni hálózat nélkül is LibreOffice, MSOffice dokumentumokat, táblázatokat, pdf-eket várakozás nélkül(pl. gépelésnél).Szóval a kijelzője gondolom jobban látható a SAMOLEDnek, mint az AMOLEDnek, és a 2 kamera sem hátrány, de nem tudom, hogy Bada alatt meg tudnám-e ezeket csinálni ingyenes programokkal. Illetve ha lehet rá Androidot tenni, azon működnének-e az ilyen Androidos programok? Nem lassítja a telefont ha 2 oprendszer foglalja a helyet?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
janes1976
őstag
Köszi! Így már érthető.
Akkor csinálja ha csatlakoztatva van, ez igaz. Ott a pont.
Csak azt nem értem hogyha a júzer megadja hogy memóriakártya, akkor a teló hogy jön ahhoz, hogy ezt megváltoztassa. Ja tudom, mesterséges intelligencia.
[ Szerkesztve ]
-
laden
tag
válasz janes1976 #8886 üzenetére
Gondolom azért mert háttértár módban nem elérhető a teló számára a memóriakártya. Szóval számára olyankor olyan, mintha nem is lenne benne kártya. Így valamennyire érthető a dolog. Csak azt nem értem miért nem oldotta ezt meg a Samsung.
Wave II ( Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 ICZen)
-
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Régen jártam erre, de örömmel látom hogy "némi" késéssel bár, de itt a hivatalos (KIES) 2.0.
Ennek hatására valószínű én is felteszem az új szoftvert. A vélemények elég vegyesek, ezért frissítés előtt lenne pár "láma" kérdésem.
1. Régebben sokaknak gondja volt, hogy a 2.0 alatt rosszabb minőségű videók és képek készíthetőek. Az LC1 szofttal mi a helyzet ilyen téren, tesztelte már valaki?
2. Hogyan boldogul a tömörített videó fájlok visszajátszásával? Régebben ez is sokaknak gondja volt (pl.:avi)
3. Sebesség terén milyen lett? Mondjuk egy JL2-es 1.2 után érezhető a különbség, vagy fel sem tűnik majd (tetézném ezt egy live témával)?
4. Úgy értelmeztem az előzőekben leírtakat, hogy frissítésnél elvileg lehet bizt. mentést csinálni (kiindulás: gyári független 8500, egy xxjl2-es hivatalosan frissített szofttal). Ez alatt érthetem a névjegyeket, sms-ket, progikat? Vagy a régi progikról mondhatok le egy az egyben?Köszi a válaszokat előre is !
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Goldmen75
őstag
Ez jó
-
laden
tag
válasz gyulank #8889 üzenetére
s8500-ra jelenleg egy félkésznek mondható android van (2.2). Ebben nem működik a modem rész(hívás, GPS, töltés). Dolgoznak a portoláson (ICS), de ezt nálam okosabb emberek jobban el tudják itt magyarázni. Doksikat szerkeszteni az április 30-ig ingyenesen letölthető Picsel Smart Office-al lehet. Ha videócsevegés alatt videotelefonálást értesz az van wave-en. Voip ( Skype, Viber ) nincs. Ennek tükrében döntsd el melyiket szeretnéd. Remélem tudtam segíteni valamiben.
Wave II ( Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 ICZen)
-
atala
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e valamilyen alkalmazás badára lottó fogadásra? Régebben volt egy javás alkalmazás nem csak badára, de nem találom.
-
Silenzio
addikt
válasz leslieke #8882 üzenetére
Szoftverhiba. Vagy inkább figyelmetlenség. Mivel háttértár módban nincs memóriakártya, mert a teló nem látja, MINDEN EGYES alkalommal visszaáll alapértelmezettre. Ki lehetne küszöbölni azért... Wave 3-mal is ilyen?
(#8894)atala:van, üzenetküldésnek hívják. A 1756-ra kell sms-t írnod.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
-
gyulank
addikt
Ma találtam ezt, úgyhogy próbálkozások vannak.
De mit jelent, hogy nem működik a modem? A WiFi sem? Az Androidos részen sem működne a Skype WiFi-n? Van valami más alternatíva is a dokumentum szerkesztésre? Mert egyenlőre azt sem tudom, ilyet vegyek-e, így ha veszek, akkor valószínűleg nem akarok egyből kísérletezni vele, mert félek, hogy tönkremegy. Akkor marad egy ideig a Bada. De amíg csak az lesz rajta, addig is szeretném használni ezeket a funkciókat. Ez a 30.-a viszont mindjárt eljön. Vagy letölthetem valahogy gépre, és arról is telepíthetem később?ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Túra és kirándulás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest