- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
-
laden
tag
Hát consono már beszámolt róla, hisz ő is a fejlesztők közt van. A srác elég gyorsan halad szerintem. Pár nap leforgása alatt képes volt bebootoltatni a rendszert szeretett vasunkon. Remélhetőleg a modemmel is tudnak valamit kezdeni. Igaz épp ma olvastam, hogy lesz egy pár hét kihagyás, mivel mike gépe elfüstölt. Remélem sikerül nekik összehozni.
Wave II ( Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 ICZen)
-
TomWexX
addikt
Ez a gyári 2.0-s livepanelbe épített widget, amit nem lehet cserélni. Egyébként most már holdat mutat, este 20 órakor van a váltás.
(#8406) David3 Ha sikerül összehozni egy teljesen stabil (legalább annyira mint egy alapból androidos telefonon) androidot, akkor én biztosan fel fogom rá hegeszteni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
ABal
őstag
Az Androidra a Wave-en én is nagyon kíváncsi lennék... de mi lenne a memória elfogyással? Ez nem jön majd elő Android alatt? Az Androidnak nem kell több memória alapból mint amivel a Wave rendelkezik?
Consono?[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Nimda
addikt
Én inkább arra lennék kiváncsi,hogy ha sikerül valami véletlen folytán a portolás,hogy oldják meg az android market használhatóságát...S8500 a kompatibilitási listában?
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #8415 üzenetére
Így van. A 2.2 is Galaxy S-nek hazudta magát Azt majd meglátjuk, hogy a RAM mire lesz elég, legfeljebb nem 6-8 progi fog párhuzamosan futni, hanem csak 2-3. Az LG Optimus 540-ben csak 256 mega van, mégis van rá ICS...
Most viszont kicsit rosszindulatú leszek: Mike-nak elfüstölt a gépe, egyelőre nem tudja folytatni a portolást. De persze semmilyen forráskódot nem osztott még meg, viszont az XDA-n elindult már a dobjunk össze neki pénzt gépre projekt... Remélem csak én vagyok rosszindulatú nem pedig egy újabb lenyúlás beindítása volt csak a pár screenshot...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
leslieke
Jómunkásember
Friss hír: Tizen információmorzsák
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dhampir
félisten
válasz consono #8416 üzenetére
Nekünk meg a HUF füstölt el. Gyűjtsünk kínai szódabikarbónára és elektromosságot fejlesztő biciklire, ami fagylaltgépet működtet a 2013-ban megrendezendő Költészet napján induló 24 órás versfolyamon, és dohos pincékben megrendezett progresszív filmklubokra, ahol csak dobozos sör tompíthatja a penész nyers illatát. Elnyüstöltem a karalábépucoló faragógépemet, de kakukkos órából átalakított dugóhúzóval megmentem a Földet.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Dhampir #8419 üzenetére
Dhampir: like
osztraksajt: az tuti, hogy ő ismert, elismert fejlesztő, pl az Optimus 540-re is ő csinált ICS-t, meg SE telókra is. Csak már nem merek őszintén örülni a múltbéli tapasztalatok miatt... Mindegy, majd meglátjuk!Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
osztraksajt
őstag
válasz consono #8420 üzenetére
Ez azért jó hír hogy nem egy noname Joe a srác.
Ennyit már csak kibírunk. Ha működni fog akkor az a pár hét nem oszt nem szoroz ha már 1 évet vártam egy T-s 1.2 frissítésre. Ha meg semmi nem lesz belőle akkor semmilyen időt enm vesztettünk, de legalább megvan a lottószelvény feeling, hogy hátha nyerünk.
-
szebev
senior tag
-
Silenzio
addikt
Az éjjel kipróbáltam ezt a gyöngyszemet Badán. Herótom van a felszínes, árkád mobilos vackoktól. Ezeket kell nyomatni. Szépen vitte, lenyűgöző volt.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
consono
nagyúr
válasz peter_k #8424 üzenetére
De, sokkal egyszerübbé teszi. Bár igazából a Wavehez is talán csak a RIL meg a GPS driver hiányzik, a szenzorok és az aksi töltés/kijelzés is megy talán...
Silenzio: a szívem csücske ez a játék, nekem is fent van
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Silenzio
addikt
válasz consono #8425 üzenetére
Az hagyján, most kipróbáltam a Monkey Island 3-at is. Az már nagy felbontású. Istentelen szép és simán fut. Aztán a Discworldöt, gond egy szál se. Imádom ezt a telót, sokkal jobb, mint 320*480-as kijelzőn bámulni ezeket. Még repedt üvegen át is. Egyrészt a sok tapizástól szépen összesimult, betonstabil benyomást kelt, másrészt hozzászokott a szemem a repedésekhez. Viszont már szereztem embert a javításra, 5 és 10 közti összeg lesz a Samsung 30-as ajánlata ellenében.
Ráadásul azt is sikerült elérnem, hogy a háttérben stabilan fusson a Live. Eddig mindig kidobált az msn. Most már csak arra kéne megoldást találni, miért dob ki a FB ha betöltöm a chatet.[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
S8500-hoz, az örök élet navigációt át lehet íratni más készülékre ugye? Angol nyelvű ügyfélszolgálatukon kell jelezni igaz?
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #8428 üzenetére
Igen, át lehet tenni másik készülékre: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Silenzio
addikt
Szerintetek ha egy órányi HD ready videofelvételtől 50%-ot merül az aksi, soknak számít? Felvettem egy naplementét és 66-ról 16-ra mentem le. Már berendeltem a telefonhoz egy speckó aksit videózáshoz, az érdekel, vegyek-e egy másik gyárit is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #8431 üzenetére
A licence a telefonhoz van kötve, azaz eladható.
-
Silenzio
addikt
válasz vidékiürge #8431 üzenetére
Nem látom akadályát. Csak a cég ne tudja meg.
-
Silenzio
addikt
válasz leslieke #8434 üzenetére
Kösz. Nekem is. Sajnos nem emlékszem, új korában mennyit merült, mikor az unokaöcsém ballagását vettem.
Asszem kinéz egy új aksi, már a biztonság kedvéért is. 4000-ért megéri egy eredeti.
Persze csak a javítás után, így is bírja 1-másfél napig.
Amúgy a ChatON mire való? Össze lehet kapcsolni más fiókokkal, vagy csak saját magán belül kommunikál? És miért kéri a telszámom?[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #8436 üzenetére
A badablog.hu-n van róla egy írás: Még szövegelsz? Nézd meg a Ch@t On-t!
Telefonszám a regisztrációhoz kell.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
@matthew@
őstag
Üdv.
Valaki tudna nekem egy jó és működő Kies telepítőt linkelni?Matthew 24:42
-
leslieke
Jómunkásember
válasz @matthew@ #8438 üzenetére
Ez a legújabb: Kies_2.3.0.12035_16_4
-
Silenzio
addikt
No, feltettem egy batterylife progit meg még egy hasonlòt. Mindkettő szerint 60%-on az aksi, holott a rendszer szerint 80-on. Eszerint ha az alapbòl indul ki 25%-ot degradálódott az aksi. Reálisnak tűnik.
-
consono
nagyúr
hupsz...
ICS a Wave-en nagyon kezdetleges állapotban.
Tudja valaki hogyan lehet beágyazni YouTube-os videót?
[ Szerkesztve ]
-
lacus46
csendes tag
sziasztok . bocsi h nem olvasom végig . van olyan h gondol 1-t a vawe 1 és magátol ujraindul ? 2 x csinálta . nem lehet h vki külsö forrásbol ráül a telora ? köszi , lehet tudatlan vagyok .
-
-
Silenzio
addikt
válasz SlyChocolate #8448 üzenetére
Sima Kies alkalmazások. Battery-re keresve jöttek ki. De ha Lesliekének igaza van, nem mész velük semmire. Szerintem szar az aksim, de ha ez sem mérvadó, csak úgy tudom felmérni, mennyire, ha valakivel csinálok egy összehasonlítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest