- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mobilefan #8550 üzenetére
30 napig teljes értékűen működik, addig kipróbálhatod, hogy tetszik-e. Ha igen, 50 euróért megveheted. Ha nem veszed meg, akkor használható marad, de a hangos navi része nem fog működni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mobilefan
aktív tag
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Ejj de rég jártam itt, de azért mindig olvaslak titeket. Tudom nem a hirdetés helye, de majd eladó lesz a párom gyári független Wave2-je. Note-ot szeretne
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
leslieke
Jómunkásember
Ha lesz még akkor bada és Route66, akkor vélhetően lehet majd használni, de van már androidra is, így talán arra is át lehet tenni a licence-t.
Ebben persze bőven van ha és talán is.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
Nem mindenki cseréli le a telefonját 1-2 évente. Sokan használják, amíg működőképes. Pl. apám is így van vele. Neki egy jó fényképezős telefon kellett. A Wave I-ben megtalálta ezt és már két éve használja teljes megelégedéssel és gond nélkül. Valószínűnek tartom, hogy nincs egyedül és többen is használni fogják még öt éves korukban a Waveket. (ha üzemképesek maradnak)
-
duvi
nagyúr
válasz osztraksajt #8561 üzenetére
Igen. Mint írtam: "Neki egy jó fényképezős telefon kellett" Mellette viszont kihasználja a többi hasznos funkcióját is, de nem azok voltak az elsődleges szempontjai. Csak válaszoltam F-ECT$ kommentjére, miszerint: "azért megnézem, hogy ki fogja tudni használni akár csak 5 év múlva..."
Szerintem nem az itteni fórumlakók képviselik a mobilfelhasználók nagyobb táborát. Nekünk az átlagnál magasabb elvárásaink és igényeink vannak egy mobiltelefonnal/okostelefonnal szemben. A többség nem hiszem, hogy két évente cserélgeti a készülékét -
Silenzio
addikt
válasz osztraksajt #8561 üzenetére
Nézzünk szembe a tényekkel. A legtöbb embernek, akár fiatal, akár öreg, akár geek, akár hót hülye a számtech-hez, elég a Wave. GPS-ben gyengécske, de használható, böngészőben se a legjobb, de az is használható. A legtöbb embernek egyszerűen nincs igénye jobb app kínálatra, funkcionalitásra, csak a parasztvakítás húz a droid meg az IOS felé. Nekem csak egy stabilabb oprendszer kellene, amúgy minden oké.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
osztraksajt
őstag
válasz Silenzio #8563 üzenetére
Nekem alapfunkciókkal is komoly problémáim vannak éspedig:
Wifin gyakorlatilag nem lehet netezni, folyamatosan le kell lépjek és vissza mert beragad az adatforgalom, sokszor ha futja még az adatforgalmi keretemből 3G-n netezek. Otthon tplink, irodában dlink router van, de linksysel is ugyanaez, nagyon ritkán botlok bele olyan routerbe amin relatíve normálisan használható jellemzően ezek nem titkosított wifik, de csak ne hagyjam már nyitva az otthoni meg a céges hálózatomat emiatt. Természetesen a widgetek is csak wifire frissen fellépve frissülnek. Firmwarfüggetlen hiba nálam.
Néha minden különösebb előjel nélkül 60 fokosra melegszik és fél órán belül csutkára merül, bár az utóbbi 1 hónapban nem csinálta, de régebben rendszeresen onnan vettem észre hogy reggel nem ébresztett, mert éjszaka magától kikapcsolt 0-ra merülve.
A GPS-em pedig totál szar, eddig a 1,5 év alatt 5x talált műholdat, ebből 3x fél óra után, igaz ezek után már annyira nem foglalkoztam vele. Szervizben volt, szerintük jó a GPS, igaz a bolt előtt fél óráig nem talált jelet hiába mutattam a szervizes embernek, de a GPS modul a belső tesztben válaszol és ez a hivatalos állásfoglalásuk szerint azt jelenti hogy működik, a környezeti jelszintre nem vonatkozik a garancia. Szerinted legközelebb mikor veszek Samsung terméket?
Nézzünk szembe a tényekkel, az én példányom egy darab veszélyeshulladék.
A szoftveres problémákat hagyjuk, ezek masszívan alapfunkciós hibák, amikért pedig kőkemény pénzt fizettem.
-
s4tch
veterán
válasz osztraksajt #8565 üzenetére
Ez azért inkább fogyasztóvédelmi kategória. Kb. 10-15 ROM-ot próbáltam már ki a telefonon, egyikkel sem voltak ilyen súlyos problémák, sőt, az általad felsoroltak közül egyedül a GPS, ami egyáltalán részben jelentkezik: néha kegyetlen lassan talál műholdat, ilyenkor egy restart után egy percen belül pozíciót fog.
-
TomWexX
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz Silenzio #8563 üzenetére
elég a Wave ... böngészőben se a legjobb, de az is használható
Vagy annyira elmegy tőle a kedve, hogy már meg se próbálja használni. Páromnak egy régebbi BB-je van (csak, hogy ne mindig a Wave-et szidjuk), és hiába van rajta net, gyakori memóriaelfogyás hiba miatt már semmit sem néz meg rajta. Nem tervez telefon cserét, de csak azért, mert ha otthon/munkahelyen van, akkor van asztali gép, amikor meg utazunk, akkor az sgs2-met nyomkodja...
Dive ever, work never.
-
gzbotii
nagyúr
amugy, mik a hirek wave fronton?
Ahogy itt beleolvastam, semmi jo. Jott ra hivatalos 2.0?
Nagy gondolkodasban vagyok, hogy valtsak e Trophyrol erre. Jelenleg nem sok erv szolna mellete.
De azert igyekszem meggyozni magamWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
anrab
addikt
válasz Kicsimix #8556 üzenetére
nekem még SH sincs. azt mondja egyszer a hotmailra hogy érvénytelen, egyszer meg azt hogy ilyen már van. nem enged csinálni ilyen accunt-ot.
melyiket kell feltenni hogy legyen PSH?
melyiket rakjam fel? az elsőt vagy a másodikat?
köszi!
vagy esetleg ha más tudja a választ ne tartsa magába. -
gelbelex
őstag
válasz osztraksajt #8565 üzenetére
Tegnap én is belefutottam a melegedős problémába a Wave II-vel. Eddig sose volt ilyen, pedig a 7 hónap (hű, már annyi?) 5-6 firmware is volt rajta, az első kivételével 2.0-k (pl. KK5, KL6, LA1), most Nexus-LA1 a gyári XEZ-es LA1 csc-jével.
(Control Tower kevesellte az aktuális memóriát, ezért) frissen újraindított telefonon újra fut a Control Tower, majd kilépés nélkül zsebreraktam. Bejövő hívás cseng, hű, de meleg a telefon, a hívást lerakva már nem fut a Control Tower...
Persze újraindítás, azóta normális.[ Szerkesztve ]
-
collstock
csendes tag
válasz gelbelex #8579 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a folyton bekapcsoló kijelző miatt van, de kiderült, hogy nem, mert attól sem melegszik fel annyira. A baj az, hogy nekem pl mindenféle futó program nélkül is csinálja néha. Lehet, hogy gyárilag kicsit hibás az akksikezelése a wavenek, és néha kap egy kis zárlatot?
-
David3
őstag
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz collstock #8580 üzenetére
Van rá esély.
A zsebemben volt a telefon, de csak a hívás csengésekor, hirtelen éreztem melegnek, még a zsebemben... Tehát a nagy áramfelvétel pár másodperc lehetett. Jó tíz perc játék (Control Tower), ~félórát volt a háttérben, felmelegedés és kétperces hívás; az egész végére ~85%-ról 52%-ra merült az akksi. Remélem többet nem csinálja... -
atoka1
tag
válasz gelbelex #8585 üzenetére
Ma én is tapasztaltam ilyent, délelőtt 94% on volt, kimenetem füvet nyírni és mikor hívtak néztem hogy 48%, kb 2 óra telte el azóta. Közben nem csináltam vele semmit, visított pár email-nél és ennyi. Viszont nálam a lapozás is akadt a főképernyőn, meg a belépkedés menüből menübe és nem futott semmilyen alkalmazás aháttérben, lehet a téma amit felraktam bekavart, pedig még csak nem is "mozgó hátteres", vagy volt egy beragadt folyamat, ha ilyen lehetséges, visszaraktam a gyári témát, újraindítottam azóta hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz Dhampir #8586 üzenetére
Cserélni kellene? 8 hónap (kábé naponta töltve,tehát ~250 kisebb-nagyobb töltés) után...?
Jópár Li-ion akkus telefonom volt, egyik se csinált ilyet, pedig ennél többet kaptak.
A Treómat öt évig használtam, igaz, azt csak 3-4 naponta kellett tölteni, de az is jó 450 töltést jelent, ám az se melegedett sose...
Hol érdemes gyári akkut venni?[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Most ingyen letölthető a Picsel Smart Office
-
spider80
őstag
válasz leslieke #8590 üzenetére
Azt a nem jóját neki! Véééégre (jó egy hete a páromtól is elkerült már a wave,így kipróbálni nem tudom már)
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
gzbotii
nagyúr
Akinek ilyen telefonja van, ajanlan pl, nekem? (atlag usernel magassabak az elvrasaim)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
spider80
őstag
válasz gzbotii #8597 üzenetére
wp7-ről akarsz váltani? én erről váltottam wp7-re,azóta arany életem van. Ne tedd szerintem. Egyedül a wave 3-on működik normálisan a rendszer,de programok arra is alig vannak,mivel a samsung apps ugyan az.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs