- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
iGo primot aki használ i900on, tudna segíteni, hogy hogyan rakta fel ? Vagy esetleg data.zip-et adna a kijelző felbontás miatt.
Vagy még mi a trükkje.köszi
-
S3RIOUS
tag
valaki tudna segíteni? Ma lett egy samsung i900 omniám, és szeretném felrakni rá az spb-ét, a sense felülettel.
-
pjen
félisten
Sziasztok.Tegnap óta van i900as om.Ha tudtok segítsetek:tel számhoz képet rendelnék,de mikor oda érek,hogy megnyitás szerkesztés hibaüzenetet dob,hogy küldjem el a ms.nek.Valami egyéb módszer,előre is köszi.pjen.
-
pjen
félisten
szia köszi.melyik phone ex rakjam rá ?a gugli egy csomó hoz?köszi pjen.mégvalami,tul képpen az a gondom,hogy nem tudom hozzárendelni a képet a számhoz.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
szia.nagyon kezdő vagyok s2u2 az micsoda?köszi.pjen.
-
Poonkie
tag
válasz TheSaurus62 #19762 üzenetére
Az OCK ROM-k többségében az S2U2 látja el a hívókép megjelenítés feladatát Valóban remek kis program
-
pjen
félisten
sziasztok.mondtam,hogy nagyon kezdő vagyok,felraktam s2u2 nem változott,egy egész pici kép van.mit kell csinálni?köszi.
-
TheSaurus62
tag
A S2U2 beállításaiban van valahol, hogy a hívó képe thumbnail legyen vagy fullscreen. Aztán persze azt is meg kéne nézned, hogy maga a kép mekkora, mert ha mondjuk 50x70-es méretű izé, akkor nem jó kifeszíteni teljes képernyőre.
S2U2 Settings: Phone --> Caller ID: Off/Fullscreen/Thumbnail/Framed.Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
pjen
félisten
köszönöm.
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két éve vettem az Omniám és mostanra már úgy lelassult, hogy néha be se kapcsol meg sokszor lefagy, vittem már szervizbe de azt mondták ha nem kapcsol be akkor nem tudnak szoftver frissíteni. És azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy hogy lehetne a legegyszerűbb módon frissíteni a telefonomat egy gyári szoftverra?
Telefon verzió: PDA :i900XXHHC/CJHHC
TEL.: i900XXHH9
Előre is köszönöm a segítségetek! Gábor -
Kekesk
csendes tag
válasz TheSaurus62 #19769 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen sikerült de csak a 3 gombos lenyomással már csak az a baj, hogy mindig azt írja ki, hogy megtelt a memória. Lehet kéne rá azért egy szoftverfrissítés csak nem tudom, hogy hogy kell itthon megcsinálni. -
Kekesk
csendes tag
válasz TheSaurus62 #19771 üzenetére
HR után rajtamaradt kb az összes adat (2 GB amire az omnia azt írta ki, hogy tele van a memória) de miután mindent letöröltem megint semmi sem volt rajta.De ha megint rátennék egy kis adatot akkor megint azt írná ki, hogy tele van .És azt szeretném még kérdezni, hogy itthon lehet-e hivatalos szoftverfrissítést csinálni?
-
pjen
félisten
válasz TheSaurus62 #19766 üzenetére
szia.felrakom a phonex 1,1 et müködik,kikapcsolásig,bekapcsolás után ujra kell rakni.mi a baj.köszi.
-
logarithm
őstag
Sziasztok,
az történt velem máma, hogy meg változtattam a routeremen a wifi kódot, s nem tudom törölni vagy módosítani az omnián a beállításait, hogy meg adjam neki az új kódot.
ocknak az új romját használom tippek ötletek
köszi
-
senior tag
Az hogy kikapcsolod a telefonod! am: passz :S Vannak progik, amik nem férnek össze bizonyos romokkal... a sokaknak frankón működű SU2S vagy mi.. nekem pl. érdekes dolgokat produkál.. másnak meg megy rendesen.. (pl. nem tudok tallozni benne. amikor mondjuk emlékeztető hangot akarok kiválasztani stb.
-
-Nemtom-
őstag
helló! most akarok frissíteni winmo 6.5-re. Magyar vagy magyarított romok közül melyik lenne a legjobb/ legkevésbé bugos?
-
-Nemtom-
őstag
Angol tudásom sajnos nem az igazi
Eddig Anzo féle 28227_PFC_HUN tűnik a legjobbnak. -
-
TheSaurus62
tag
válasz logarithm #19786 üzenetére
Tényleg nem kell hozzá anyanyelvi szintű angoltudás, sőt. Én szinte csak a szakmai (IT) angolt értem meg, azt is csak leírva, de ezzel együtt egyik telefonom angolságával se volt bajom. Aztán meg hiába magyarítod, mert előbb-utóbb elkezdesz majd leszedni a Netről mindenféle segédprogramot, amik 99%-ban úgyis angolul szólnak.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
senior tag
Aaaaannyira mondjátok ezt az OCK romot, hogy elöbb vagy utóbb neki kell,hogy essek a romfrissítésnek. Max. ha meghal, "kénytelen" leszek új telefont venni
Bár azért nem örülnék neki...Csak hááát.. itthun Win7, bent van egy ezer éves Gericom noti, xp-vel, de nem nagyon bízok benne... öreg vas..
No meg nem is csináltam még... de egyszer mindent el kell kezdeni valahol.. valamikor.
Meg le kellene menteni ami rajta van azt is, biztos ami biztos alapon.. (romovics, ha minden igaz..)Viszont ami kicsit OFF: olvasgattam ock fórumot. próbálok letölteni, megnyitni ezt azt, erre ezt dobja:
Nem értem mi baja van... regisztráltam, látszik is a fejlécen... nem tudom mi baja..valaki nem találkozott ilyennel?
Am: OCK-ra, ugyanúgy fel lehet dobni pl. az SPB Mobilshelt? (vagy felesleges lesz? )
-
-Nemtom-
őstag
Egyelőre felrakom amit írtam, fórumok alapján az a legjobb magyarított rom. Perpill gyári T-s rom van rajta annál csak jobb.
Ha mégse jönne be, rápróbálok az ock-ra. Azok közül melyik lenne jó? A linkelt oldalon van egy pár.
Infókat/tanácsokat pedig köszi!
-
peeti03
csendes tag
Sziasztok! Van elfekvőben egy ilyen telefonom, az lenne a kérdésem, hogy sikerült már valakinek androidot feltenni rá? Vagy nem is lesz erre android? Gar már nincs rá tehát nem baj ha buhera. Esetleg melyik a legjobb rom ami létezik hozzá? Kicsit zanzán írtam bocsi csakmár késő van...
Adott esetben őőő nyílván...
-
Tufako
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani valamilyen használható (puff.. jól beszűkítettem a kört) programot Win7-hez? Telefonkönyv, meg ilyesmi szinkronizálásához.MyPhone explorer nem akar az usb-re csatlakozni.
Windows mobile eszközközpontban meg nem engedi kijelölni pl. a névjegyzéket. (szürke)Magyarításról annyit, hogy én elég kezdő vagyok WM-ben, de hirtelen azt sem tudom, magyarul, vagy angolul van, de használni tudom, ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
-
Tufako
tag
válasz csaresz002 #19799 üzenetére
Gáz. Outlook express win7 alá nem érhető el.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik