- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
naviextras.com -ról próbáltam frissíteni az IGO-t. 12MB-ot leszedett, meg elméletileg frissítte is az IGO-t, de a verziószám mégsem változott, illetve a térképek mellett csak a Buy Now gomb található. Szóval akkor térképeket hogy tudok frissíteni?
-
mackosajt
addikt
válasz szasza_1 #3003 üzenetére
ugyanezt tapasztalom.
Vagy lehet, hogy a térképeink a frissebbek? Csak a progi volt régebbi?
ui: ROM nincs még új?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
erdoke
titán
válasz elektro #2987 üzenetére
Kibújt a szög a zsákból, a 15 országos iGO8-nál az osztrák és német térképek csak fizetősen frissíthetők. Jó kérdés, hogy ezt eddig miért nem tudtuk. Nagy matrica a készülék dobozán, de érdemi infót nem tartalmaz, ahogy a Samsung reklámjai sem.
Frissítőknek:
Ha a térképeitek 2008_07-es számozásúak, akkor ti már azt kaptátok az Omniával. Novemberben már vegyesen adták a régebbi és az új verzióval.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
Japán Omnia video:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
alebo
tag
Hi!
Nem működik egy ébresztőm se!
"Az ébresztő nem fog szólni,amíg a Hangok &Emlékeztetők beállításokban a hangok ki vannak kapcsolva"-ezt írja folyamatosan , pedig Be van!!!
Segítséget kérnék.Köszönöm!
Blue is the colour!
-
fkorei
tag
Sziasztok!
Ki mit tapasztalt az internet megosztással kapcsolatban?
Én elinditom a megosztást, hogy tudjam modemként használni a telót...egy 5-10 percig müködik is, aztán vagy visszaáll 3G-röl mopdem G-re, ilyenkor szétkapcsolás, majd ujra össze, vagy egyszerüen disconnectál...ilyenkor ujra rányomok a connect gombra...egy kicsit idegesitő, hogy nem tudom miért nem müködik rendesen.
Esetleg még valami beállitást modositnai kell hozzá? Vagy miért kapcsolhat szét magátol netezés közben?Ráadásul max 110k-val jött a cucc....hol van ez a vodafone reklámozott 7 Mbps-éhez..
-
outsiders
aktív tag
szerintem a T a hunyó... Naviszoftver verziót nekem frissítette egy november 6.-aira, de térképet semmit, és olvastam a naviextras fórumot is...
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
blueye
veterán
válasz elektro #3014 üzenetére
Pont erről írnak az általam linkelt topic-ban: van akinek engedi ingyenesen a térkép frissítését ingyenesen van akinek nem.
Most jött ott a hivatalos válasz:
"A 7 országos verzió frissítésével kapcsolatos problémáról értesültünk, dolgozunk a megoldáson. Amint van fejlemény, megosztom veletek."[ Szerkesztve ]
-
3x3y
aktív tag
-
AS
félisten
Hogy egy picit még jobban mérlegeljem magamat és társaságot:
Legtöbb országnak már kijött a hivatalos I900 Rom! ( ugye írtam a magyar is készül de még idő kell hozzá...)RUSSIA
-> i900PUHJ2 Upgrade via XP | Vista <-- added Nov. 20; for OpenUNITED KINGDOM, added Nov. 19
-> i900ACHJ2 Upgrade via XP | Vista <-- for Vodafone
-> i900MSHJ1 Upgrade via XP | Vista <-- for Vodafone
-> i900BO... Coming soon
-> i900BC... Coming soonHogy érthető legyen a Magyar vodás i900 on augusztusi rom van...
tehát nem csodálom hogy vodás tulajok eladják.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
gabor977
csendes tag
Remélem a friss Vodás rom augusztusinál frissebb lesz.
-
alebo
tag
Hahó!
Segítene valaki?!
Blue is the colour!
-
gabor977
csendes tag
Új nap, új furcsaság...
Azt írja a kis drágaság, hogy megtelt a MyStorage... holott még csak 3 giga adat van a 8 gigás memórián.
PC-ről nézve is csak pár kbyte helyet ír a memórián, de összeszámolva az adatokat csak 3 gigát ír.
Hová vész el láthatatlanul 5 giga hely?
Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
aztamindenit, csak most néztem meg, hogy 7 térképes a Nav n go-m.
T-s a "telefon".
A térképek dátumai viszont szeptemberi.
Lesz esetleg lehetőség "akciósan" 15-ösre fejleszteni? Majd a samsung és a T megaszondja?Aztán rendeltem netről a zag-tól ámerikából invisible shieldet. 1 hét múlva talán meg is jön.
Nagyon remélem. Más is usából rendelte, vagy többnyire inkább a magyar oldalról 2ezerrel drágábban?
féltem a kicsikémet.Másik. spb-t próbálgattam, és pl. bármelyik "skint" használtam, a navi üres maradt. nem dobta bele az igo-t. Miért?
Lehet hülye kérdések?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz mackosajt #3033 üzenetére
Az utolsó kérdésedre (Miért?) nem tudom a választ, de van egy olyan menüpont a "beállítások" csoportban, hogy "Menü beállítás". No ott beteheted, amit és ahova csak akarsz.
Normál (original) SPB skinnel 6 könyvtárat tudsz megjeleníteni (az inménti beaáálításoknál több könyvtár van, de csak az első 6ot látod - de át lehet sorrendezni), vagy a CshangeSkinnel 9 menű lesz látható és a "home" fülre is kitesz egy 10-et, saját menü néven. (Ide lehet a kedvenceket behajigálni.)Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
polonic
félisten
Leszedték a frissitési oldalról azt a sok romot ami hétfőn került fel. Ez rosszat jelenthet?
-
-
Rocky10
csendes tag
T.Omnia tulajok!
Gondoltam ezt mindenképp megkell osztanom veletek
Ma leesett a készülékem olyan 160cm magasról a betonra Kőbánya Kispesten a buszmegállóban.Buzigyerek nagyon rohant a buszhoz azt majd fellökött..mind1....(a kezem kábé olyan magasan van miközbe nyomkodom a kütyüt).Lényeg hogy koppant egy hatalmasat a készülék a betonon ,vissza is pattant olyan jó 5 centit ,aztánmég piruettezett eggyet.
Nos ,nemhogy a kijelző sérülés és karcolásmentes ,hanem ez elmondható az egész készülékre Nyomtam neki egy hard resetet ,lefuttattam jópár progit ,gyorsan neteztem meg letöltöttem próbaképp pár progit szintén ,és az égeggyadta világon semmi baja.Mint új korába... Pedig enyhénszólva se kicsit csattant a betonon jó magasról....Szvsz a mai tapasztalatom alapján elmondhatom hogy a látszat ellenére egy nagyon-nagyon masszív stram kis készülék az Omnia
Azért vigyázzon rá mindenki ettől függetlenül -
scofield82
csendes tag
Srácok nem akarok láma kérdést feltenni de muszály
létezik h simán adatkábellel ha összedugom a telót a géppel és be van álítva megfelelően akkor tudok netezni? leirná nekem valaki h pontosan mit hogy kell beállitani hozzá? -
SonicVersus
tag
válasz scofield82 #3041 üzenetére
Én nem állítottam semmit, a kapcsolat létrejött és ment.
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! szeretnélek titeket megkérdezni, akkor mennyire felhasználóbarát,jo és legföképp mennyire gyors az omnia és az akksija mit bir? sokat wifizek, telefonozok,néha navi...? gondolkodom rajta erösen, de a gyorsaság fontos. köszi
I humbly and respectfully decline™
-
scofield82
csendes tag
ezzel nem segitettél tul sokat én meg azt se tudom mit kell csinálni pontosan h menjen
-
polonic
félisten
válasz scofield82 #3045 üzenetére
Google
Meg már annyiszor be volt linkelve [link]
Itt mindenre találsz választSaint_
A felhasználóbarátság szubjektív. Van akinek bejön van akinek nem. Amúgy meg úgy tudod alakítani programokkal szinte mindent ahogy akarod, mivel ez is windows. Gyorsaságról nemtok nyilatkozni én személy szerint, mert nincs összehasonlítási alapon. De egyébként gyors Wifi, GSM és a GPS része nálam jó, nagyon. Wifi-t jól tartja, telefon tiszta és szinte mindenhol van térereje, igo-t imádom. Az akku most már kb 1 hónap után 3-4 napot bír, az elején 1 nap után meghalt, kell neki ennyi idő, hogy elérje a kapacitását. Remélem így már ok lesz
[ Szerkesztve ]
-
scofield82
csendes tag
Na ott se volt ám minden pontosan leirva pedig elolvastam és nem lett egyértemü a dolog
-
polonic
félisten
válasz scofield82 #3047 üzenetére
A netes kérdés a gond? Írd le pontosan mit szeretnél. Telón netezni? Vagy gépen? Én amúgy úgy szoktam, ha a lapos nálam van és nincs net a közelben akkor a programokban elinditom az internetmegosztást bluetoothon keresztül és van net a pdan keresztül. Ehhez semmit nem kell állítani
-
polonic
félisten
válasz scofield82 #3049 üzenetére
Na várj, a router a nethez kell. Ez is egy megoldás. Veszel egy wifi routert, megosztod vele a netet és wifin tudsz az omniával netezni. A kábeles összekötésről nemtok nyilatkozni, mert én még soha nem kötöttem össze a géppel Bluetoothal is meg tudod oldani. Le van írva ide, hogy hogyan kell, beírod keresőbe, megtalálod. A kábeles is le van írva, azt is keresd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest