- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz logarithm #19186 üzenetére
Na ezt, úgy tudod megcsinálni, hogy edit icon-ra mész mind1, hogy melyiknél.
Látod a screen és az icon paramétereket. Legyen 0;0 akkor ez azt jelenti 0-as oldalon vagy, és a 0dik ikon, ha csinálsz még egyet akkor mondjuk legyen a screen 1 az ikon meg 0. s akkor csak sorba kell őket raknod ahogy szimpi. A lényeg a screennel tudsz több oldalt csinálni.Tudom, nagyon láma kérdés, de hogyan "lapozol" az ikonok/oldalak között?
Abban tudtok segíteni, hogy lehet elérni, hogy a feltelepített Resco CM legyen az alapértelmezett telkönyv és SMS kezelő, pl hogy tudom az iphone today-en elérni, hogy az SMS ikonra kattintva a Resco féle SMS menüt hívjam elő és ne a Winmobilost? (huh, remélem érthető)
OCK Eclipse."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
djxp01
senior tag
Két dolog érdekelne:
1: Olyan program , lehetőleg free amivel blokkolhatom automatikusan a magánhívásokat . (olyasmi program mint a Steelsoft BlackList 4.3, csak ingyenes kellene)
2: Flash 9? installálható verziót Omniára esetleg tud valaki ? Mert feltettem a flashlite-ot , mennek a youtube-os videók vele, de sok oldalon flash hibát ír ki a telefon, hogy Flash 9 required
Köszi
regisztrált: 2005-07-05
-
tomkac
csendes tag
sziasztok! Nagyon láma vagyok WM témába, eddig tulnyomo részt androidot használtam, de most ugy alakult, hogy omniám is lett.
Nem tudok WM 6.5 alá létezik e olyan program amelyet widget formájában ki lehet tenni a föképernyőre a nem fogadott hivások, sms-ek, emailek kijelzésére.Valamint olyan program amivel widgetként lehet a föképernyőről bekapcsolni a wifit, bluetoothot és egyébb beállításokat.
Ha létezik ilyen megköszönném ha nevüket megosztanátok velem. -
Ice!?
őstag
sziasztok.
hangszóró kapható külön a telefonhoz, vagy nem cserélhető?
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Ha kezd besz@rni a kijelzőm, de csak egyik részén, azzal mit lehet kezdeni, szervíz? .. és ennek mennyi a költsége? ..vagy egyéb alternatívák?
-
senior tag
válasz csaresz002 #19410 üzenetére
Hangszórót most hirtelen nem találtam, de Mikrofon van külön... lehet találsz olcsóbban is! Ez csak egy keresés volt. (mobilnettről vagyok)
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Omnia készüléket és sajna vannak még sötét foltok.
Első körben szeretném a telefont teljesen gyári állapotra visszaállítani.
Na most ezt meg is találtam, hogy hol kell (Hardveres újraindítás/Memória törlése).
Itt viszont kér egy kódot - ezzel nincs is semmi bajom, megadnám neki.
De hogy a fittyfe...be tudok oda billentyűzetet varázsolni, hogy be is tudjam írni a kódot?"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
somnia
őstag
válasz lizakattila #19413 üzenetére
-
Ice!?
őstag
hogy érted, hogy kezd beszarni? a digitalizálóra gondolsz [egyre nehezebben érint..], vagy maga a kijelző?
ha garis még, akk egyértelmű, ha nem, otthon is ki tudod cserélni a cuccokat. digitalizáló 4k körül van asszem.
nekem most volt cserés, 3700pénz volt postával.más: milyen alkalmazásokat [programok, játékok stb..] használtok? ilyen s2u2 -hoz hasonló "minőségi" appokat honnan tudnék még szerezni?
nézegettem fórumokat, meg ilyesmik, de értelmes dolgot nem nagyon találtam.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Hello
Mitől lehet az hogy ha bökünk a kijelzőre a ceruzával, mellékattint, mintha el lenne csúszva. Találkozott már valaki ezzel? Egyébként alig volt használva a teló. Ebből vannak hamisítványok? bár ez nem hiszem hogy az.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok.
Tegnap megnéztem a telefonon a net sebességemet. A http://speedtest.datanet.hu/datanet.html oldalt használtam,mert itt nincs flash, és 5,2 Mbps sebességet írt ki, opera minit használok. De , ha összekötöm USB kábellel a géppel, és az internet megosztás menüpontban csatlakoztatom, jó ha 40 Kbit/s-ot, de inkább 29-34Kbit/s -ot mérek.
Miért van ekkora különbség?Kipróbálná valaki a saját I900-ján, ha van rajt net kapcsolat, hogy neki mennyi lett. És milyen beállításokkal tudott esetleg Mb-eket mérni?
Előre is közszönöm.
Xiaomi Redmi note 7
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok tudom valamivel szabályozni hogy fix legyen az omnia procijának a sebessége?
tcpmp-ben vettem észre hogy néha 200mhz, máskor 400, és volt hogy 600 is volt a sebessége és van hogy elfelejt fentebb kapcsolni és akadozik minden. van valami progi ami kezeli ezt a processort? xcpu scalart probáltam de eléggé bugos vele -
fradi81
veterán
válasz csaresz002 #19419 üzenetére
A rendszer menüben megcsináltam, nem lett jobb, szervíz?
moto g72, Ninebot d28e
-
enginev3.0
félisten
Helló
Telefont szeretnék venni, és jó lenne ha androidos lenne, erre az I900-ra lehet androidot varázsolni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
logarithm
őstag
válasz grafikus17 #19420 üzenetére
Lemértem Wifin keresztül 5584Kbps a Le és 9180Kbps a Fel.
Usbn keresztül (windows mobile centeren át) 8375Kbps a Le és 7591Kbps a FelEbben az egészben az a szép, hogy 15/1-es netem van. ( tehát Le 15424Kbps Fel 1128Kbps ez a valódi netem.)
Amúgy számít valamit is, hogy mennyit ír? nem tudsz netezni, torrentezel a telefonnal?
A tesztet ezzel hajtottam végre [link]
Operában nem volt flash-em. Szerintem meg ne a minit használd, ha nem a rendeset. -
grafikus17
senior tag
válasz logarithm #19424 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megmérted.
Igazából a mobil internet megrendelése előtt szerettem volna megnézni, hogy ha a telefonra megrendelem az 5GB-os csomagot, mennyivel is menne?
Igen, nem tudtam rajta netezni, mert mint írtam GPRS sebességgel tudtam felcsatlakozni a Balatonparton, utószezonban a toronytól légvonalban kb 1 klm-re. Alíg tölti be az oldalakat, ami nem is csoda ilyen sebességnél.
Már minden lehetséges beállítással próbálkoztam, de az istenér nem megy feljebb.
Most már azon vagyok hogy átrakom egy SE telefonba, ami 3,6 -ot tud csak, de arról a telefonról tudom hogy működött már 2Mbit/s körül 1 éve. Ha azon is ilyen lassú lesz, akkor nem a telefon a hibás.
Egyébként voda vitamax kártyára egy 50Mb-os net van megrendelve.Xiaomi Redmi note 7
-
logarithm
őstag
válasz enginev3.0 #19423 üzenetére
-
logarithm
őstag
válasz grafikus17 #19426 üzenetére
Bocsi, nem mobil netem van, otthonin toltam. Így ezt nem tudom tesztelni.
-
csaresz002
senior tag
azt mondja meg nekem valaki,hogy miért nem tudok csatlakozni az itthoni wifi-mhez
csatlakozás.....csatlakozás....aztán semmi. ezt azóta csinálja,mióta routerként használtam az Omniát (cm internet sharing)valami ötlet?
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
félisten
Sziasztok.
Van nálam egy Omnia, amivel a következő történt: lemerült hard reset közben.
A vodafone-os logó bejött, utána a zöld WM indítókép, majd elhallgatott.
USB-n gépre dugva semmi jelét nem adja, hogy venné a töltést, és egyik gombra sem reagál, nem lehet bekapcsolni.Mi a teendő?
-
somnia
őstag
válasz FoxiestFox #19430 üzenetére
Töltsd a hálózati töltővel!
Ahhoz , hogy USB-n tudd tölteni el kellene indulni a masinának , hogy lássa a PC. -
félisten
-
Teng
aktív tag
Valaki leírná, hogy milyen verziójú IGO8al működik neki az Omnia, úgy hogy holdat is talál meg miegyéb.. mert vagy holdat se talál vagy el se indul nekem amit eddig találtam..
-
linux-fan
csendes tag
Helló mindenkinek!!
Olyan kérdésem lenne hogy a 6.5-ös romnál hogyan tudom beállítani a facebookot??
Letöltöttem a programot meg minden az sms-s is megvolt de folyton kidobja hogy dismis!
Ha valaki betudta állítani az kérem segítsen!
Előre is köszi! -
linux-fan
csendes tag
válasz DeltaPower #19435 üzenetére
Ahhoz hogy holdat találjon ahoz kell internet a gépeden és szinkronizálni kell active sync-el ilyenkor letölti hogy a műholdak mikor és hol lesznek egy hétre előre és így könnyen fog találni!!
-
Letsgo
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy normálisan működő msnt?
WM6.5 van rajta! Ezt az egyet nem tudom szóra bírni rajta! -
grafikus17
senior tag
válasz grafikus17 #19425 üzenetére
A sebesség méréssel kapcsolatban kérdeznék tőletek. Már nem tudok másra godnolni, mint hogy a telefonom rossz. Pld ha operával böngésztek a telefonon, nektek milyen ikon jelenik meg fenn a hálózatnál? G,vagy 3G ? Mert nekem mindig csak G látható, bárhol is használom.
HSDPA be van jelölve a kapcsolatoknálXiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz grafikus17 #19442 üzenetére
Közel egy hónapos szenvedéssel sikerült rá jönnöm, miért csak G ikon látszódott. A beállítások-egyéb-sávválasztásnál a 900/1800 volt beállítva. Próbaképp átváltottam automatikusra, hátha, és láss csodát, hasít 3G-vel, mint álllat.
Xiaomi Redmi note 7
-
csaresz002
senior tag
válasz grafikus17 #19442 üzenetére
a G, 3G, 3G+, H, E mind,mind függ a halozati lefedetsegtol. na meg persze hogy milyen savszelesseg van engedelyezve
-
félisten
Sziasztok.
Hard reset megvolt, de az "align screen"-nél nem megy tovább. Akárhányszor érintem is meg a megfelelő pontokon, újra és újra kéri. Mi lehet a gond? -
csaresz002
senior tag
válasz FoxiestFox #19446 üzenetére
tartsd a pálcát addig a közepén,amíg magától nem lép a következő sarokba.nem lehet hogy hamar vetted el vagy nagyon messze volt a kereszttől??
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csaresz002 #19447 üzenetére
Igen, próbáltam úgy is. Hajszálpontosan érintettem, nyomva is tartottam.
-
csaresz002
senior tag
válasz FoxiestFox #19448 üzenetére
gondolom nem volt gondod a digitalizálóval előtte.... soft reset esetleg?próbáltad?
-
félisten
válasz csaresz002 #19449 üzenetére
Hard reset után vagyok.
Előtte nem tudom volt-e vele gond (vagy hogy mi az egyáltalán), nem az enyém a készülék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat