- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz legiaap #12003 üzenetére
lehet cska én bénáztam el valamit, de ha neked jól megy most akkor le ne töröld mert én beszoptam vele.. fura dolgokat művelt, pl letörlés után is ott maradt a bllentyáűzet és még használni is tudtam, de nem lehetett átállítani másra az alapértelmezett billt.. na mind1
Üdv: Csabee.
-
Attila04
tag
Sziasztok! SPB MobileShell 3 és PhoneSuite van az Omniámon. Vannak ugye a profilok, és kitettem az ikonját a főképernyőre.
Kérdésem annyi, hogy mit jelent, ha az ikon jobb felső sarkában egy kis sárga csillag jelenik meg? -
erdoke
titán
válasz Attila04 #12009 üzenetére
Valamilyen paraméter megváltozott a profilban megadotthoz képest. Ez lehet akár valamelyik hangerő, valamelyik rádió állapota, stb. Egy példa: A profilodban 60 % hangerő és bekapcsolt Bluetooth van beállítva, de ha a BT-t kikapcsoltad, vagy a hangerőt manuálisan átállítottad (vagy valami program), akkor odateszi a csillagot. Ha bemégy a profillistába, és újra kiválasztod azt a profilt, akkor megint a profil alapállapotába tér vissza (vagy ha visszaállítod a csillagot okozó paramétert).
Rövid, időzített profil (Select to time => X perc) esetén kis óra van a bal fölső sarkában, automatikus profil aktív állapotában pedig kis piros körben fehér A betű.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
temes69
aktív tag
T-s azu omniám, DXID1 rommal frissítve. ez a romfrissítés bekavarhat ha a készülékhez kapott igo8at akarom frissiteni a naviextras.comról? mert itt: [link] azt írja hogy azonosítja a készüléket, hogy csak a gyári cuccok vannak e rajta. valaki próbálta már így frissíteni az igot főzött rommal?
[ Szerkesztve ]
-
Wallandt
tag
Sziasztok! Van egy jelenség amit nem értek, csak sejtésem van. Az történt, hogy a kijelző felső felében az érintést jócskán (5 mm) elcsúszva vízszintes irányban (jobbra) érzékelte a panel. Többször próbálkoztam a kalibrálással, de pont ezért az sem sikerült. Elvittem garanciális szervízbe a TeleMax-hoz Budaörsre. Néhány nap múlva visszakaptm a készüléket egy olyan jegyzőkönyvvel amiben az szerepelt, hogy panelcsere történt és szoftverfrissítés. A verzószámot nézegetve pont ua. mint azelőtt, de a kijelző most pontos.
Mielőtt elvittem volna szervízbe volt még 1 esztétikai probléma, de azt nem említettem, gondoltam majd a cserével az is megszűnik. Ha fehér a háttér van (jegyzet) akkor a kijelző 2/3-nál fentről, volt egy elég világos folt. Ez megmaradt a panelcsere után is. Ez alap a kijelzőnél és egy nagy butaságot kérdezek vagy nem cseréltek kijelzőt csak újra rakták a rom-ot? Ha butaságot kérdeztem akkor bocsánat és -
temes69
aktív tag
válasz Attila04 #12013 üzenetére
hali! frissítettem az igot, kártyaolvasóval. szedett le új térképet, valami eastern europe 3d elevation mode.ot, meg egy patchet is. elvileg sikeresen telepítette is. nah elindítottam a programot és a névjegynél egy írja ki verziószámra: 8.8.8.88902. May 6 2009. ez most akkor a legújabb? én a navtoolsban valami 8.3as patchet láttam...
-
Murderer69
őstag
válasz Csabee. #12022 üzenetére
muhaha te csinálod rosszul mert haveré és az enyém is olyan és igen nagyjából a kijelző 2/3-ánál van egy világos folt valaki megmondhatná hogy mi is az ja és szolgáltató független a dolog mert az enyém független haveromé trés szóval nem vágom én sem
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Csabee.
nagyúr
válasz Murderer69 #12028 üzenetére
nekem frankón nincs ilyen fehér folt.. vagy tényleg vaksi vagyok és nem ott nézem ahol kell
-
Dare2Live
félisten
Nálam is ott a fehér folt.... de nem zavar....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Csabee.
nagyúr
Elindítottam ma a G-alarmot és rögtön lekapcsolta a készüléken a telefon részt.. nem vágom mér.. viszakapcsolva nem találta a hálózatot, reset után helyre állt.. valaki talákozott már ilyennel?
-
Csabee.
nagyúr
válasz blueye #12034 üzenetére
írjátok már le mit kéne látnom.. mert amit előzőekben leírtak én a jegyzetnél nem látom a foltot..!
erdoke: de nem én állítottam be hogy kapcsolja le a telefon részt, hanem mikor a programot elindítottma akkor offolta a phone részt! free verziót használom lehet az kavart be.
[ Szerkesztve ]
-
Attila04
tag
Sziasztok! Az SPB Wireless Monitort használom, és ma hirtelen a SYSTEM elkezdett négyszer annyi adatforgalmat generálni, mint tegnap és azelőtt. Valahogy tovább lehet azt boncolni, hogy melyik program használja a system nevében az internet kapcsolatot?
-
Wallandt
tag
válasz Csabee. #12035 üzenetére
Szia! Nem feltétlenül a jegyzetnél van ez a jelenség hanem amikor fehér a háttér akkor fentről a kijelző kb. 2/3 részénél és talán egy kicsit balra a közepétől van egy fehérebb folt. Mintha onnan kapna fényt a kijelző és ott lenne egy fényforrás. (Talán így is van) Még nem buheráltam szét egy mobil készüléket sem. Lehet, hogy ez teljesen normális dolog. Engem sem zavar nagyon csak feltünt.
-
Wallandt
tag
Sajnálom, ha ezzel a fényjelenséggel valakinél rossz érzéseket váltottam ki illetve, hogy felhívtam erre a figyelmet. Tehát UFO van a szerkezetben.
-
jtankers
csendes tag
válasz Murderer69 #12038 üzenetére
Most nézem hogy nekem is ott van az a fehér rész .
Szerintem nem zavaró. jtankers
-
borsodika
őstag
Ez a fehér folt kijelzőhiba, én ezért vittem a samuszervízbe a telót ahol kicserélték a kijelzőt és már nincs rajta semmilyen fehér folt.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Murderer69 #12038 üzenetére
köszi srácok! megnéztem a képek alapján, az enyémen nincs folt ilyen különleges készülékem lenne?
-
Styleboy
tag
Hát eddig még észre sem vettem.Azért most nem fogok megválni a készüléktől.Na meg nagyon probálkozni sincs kedvem,mert ahogy a vodafonhoz hozáálnak az ilyen jellegű problémákhoz.A multkor vettünk egy érintőkijelzős telefont a páromnak akkor is felhívták a figyelmünket hogy képernyőre garanciát is csak úgy tudnak vállalni ha semmi karc.Igy szerintem én hagyom.De azt nem tudom hogy itt Nyíregyen van egy samsungos szervíz (telefon,minden játszik),hogy oda be lehet e vinni a garanciával?
"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek