-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz Remus389 #246 üzenetére
Nekem meg a gyári rom olyan volt, mint ha lett volna egy 30-35-ös fps limitem. Nem mindig, csak akkor/addig amíg, hozzáért az ujjam a kijelzőhöz. Kicsit nehéz leírni, de mintha meg lenne szabva, hogy hány ms-onként érzékelje az érintést, de 2 érintés között nem "animálta" arrébb a tartalmat, hanem pár pixelt kihagyva "ugrott a kép". + Appmegnyitás animáció is gyakran belaggolt. Ez volt a jw5-tel és minden szir-szart ráraktam - lagfix, journaling off stb.
No, nem flamelni akarok, csak mások az igények. ha valakinek ez tetszik, OK, ha valakinek az, az is.
Meizu MX3 32GB
-
-
Remus389
veterán
a jw5-tol a jw6 határozottan jobb
megoldas: laggfix, de ha az sem launcher pro, és az ics is laggosabb az én érzéseim szerint
de tegyük fel mondjuk valami ics slim gyorsabb egy picit, nekem akkor sem éri meg, mert instabil és takolt
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
kutkut
addikt
Ha nem lenne ember, aki kipróbálja az új dolgokat, nem tartana itt az emberiség. Azért, mert jönnek ki új dolgok, + optimalizációk, linaros okosságok, a miui-ba 1-2 új fícsör, átszabott, kézreállóbb app, attól még nem biztos, hogy rossz...
Egyébként meg, gyári rommal is volt már sod-om, fagyásom...Nem, de a szimpla használat közben is feltűnik. Engem ez jobban bosszant...
Remusz911: "de tegyük fel mondjuk valami ics slim gyorsabb egy picit, nekem akkor sem éri meg, mert instabil és takolt"
Szóval, akkor még lehet gyorsabb... És ha valakinek ez számít?! Meg a témázhatóság, testreszabhatóság?!
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
bok92
addikt
Miui v4 2.7.13 előzetes
MIUI focus on integrated Cloud synchronisation system features.1. New Xiaomi account sync options (Similar to Google Sync)
2. Contacts and SMS synchronisation with i.xiaomi.com cloud platform
3. New MiDrive network disk via File Explorer, allow copying of local files to MiDrive storage, alos accessible via pan.xiaomi.com
4. Desktop support to customise grid layout for 4x4 and 4x5 icon arrangement
5. New version of running apps task management
-
radicspeter1
őstag
Na ha valakinek van egy kis beégése ez segít!!!
Teszteltem...halványan látszódott kék képeknél a noti..most nem!!!
Pixel repair
Link pm-ben megy akinek kell...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
Remus389
veterán
én nem vitatkozom, azután nyilatkozz miután kiprobaltad.pont azt ami az alairasomban van
hosszútávon rájössz mennyivel kellemesebb ha megbízható, nem fagy stbstb
az enyém most nem is laggol, villámgyorsan nyílnak meg az appok, nem kell ettől több szvsz és legalább stabil, atomstabil mint egy iphone
a gyári ugyanúgy temazhato, nem vagy előrébb
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
"5. New version of running apps task management"
Remélem, előállnak egy fasza, a miui-hoz méltó ötlettel, mert ez az alap nekem egy kicsit átláthatatlan, és erőforrás zabáló.
Remusz911: Nézz meg egy miui-t vagy egy cunát, hogy mi is az a témázhatóság.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
assemble
addikt
válasz radicspeter1 #253 üzenetére
Na azért odáig én nem vetemednék magamtól. Csak annyit mondtam, hogy lenne az a pénz amiért megcsinálnám
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Aki JW 7 en van tegye már meg, hogy megnézi, milyen a videó közbeni fotózás.
A videóban látszik e ugrás, akadás, és mekkora képet ment olyankor?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
( V )
veterán
a SE K750i-m is jó telefon, mégis vettem SGS-t
(#250) Remusz911
elhiszem hogy a gyári romokhoz viszonyítva is a JW6, de ha mindösszesen 3 ICS-t használtál (amiből az egyik pre-alpha a másik meg közismerten és elismerten bugos) az nem ad szerintem rálátást a teljes palettára így az ítéleted sem lesz hiteles!
btw, GB-n is vannak remek nem samu romok, mint pl CM7 vagy MIUI. én az előbbit használtam 2 hónapig és tökéletes volt, gyors és minden működött!
atomstabil mint egy iphone
ahol nincs multitask opp stabilitási probléma se lesz, de talán ez mégse legyen mérvadó
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
tysonn198810
tag
jw7-hez jo a sema 2.7 kernel?
iPhone 16pro max
-
tysonn198810
tag
CSC-t odinnal ugyanugy teszek fel mint kernelt?
iPhone 16pro max
-
bok92
addikt
válasz tysonn198810 #267 üzenetére
Ja.csc-be betallózod, és annyi.
-
( V )
veterán
válasz tysonn198810 #266 üzenetére
jónak kell lennie, mert a JW5/6-hoz sem készült külön verzió!
igen, ha nem egyszerre kerülnek fel (3 fileos repartos) akkor pda hoz repart nélkül... stb.[ Szerkesztve ]
-
-
Tonyk
veterán
válasz tysonn198810 #275 üzenetére
CSC:
"CSC is the Country/Carrier Specific Code (not sure exactly which it is, both kinda make sense). It contains the files for customisation for specific networks, so will have the APN settings, maybe custom ringtones or backgrounds, and can have programs too. Some CSC files contain a lot more than others, hence the file size differences.
Mixing different PDA/PHONE/CSC files is certainly possible, although it might be best not to stray too far on the PDA and PHONE side. The CSC isn't really very important in most cases - at worst you'll probably just have to set up the APN manually. "
(#271) paxm
3 fájlos ROM-ok lelőhelye
3 fájlos JW7
(#276) ( V )
Értem. Az alma meg a körte esete.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
Hogy megelőzzük a JW7-et követelőket:
Ide meg majd szépen lassan csorognak be a mod-ok, mint a JW1 óta folyamatosan. (Mint a legutolsó JW6 mod-ok.)
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Remus389
veterán
nem vagyok annyira ics -ben otthon, de háromból kettő nem vált be
cm7 meg miui nekem is volt, jók
akkoris a megbízhatóság, az érzés az megfizethetetlen. nekem és itt nem csak a fagyasokrol hanem egyéb szivasokrol beszélek (pl hívás bug )
gyorsasagban már nekem elég gyors ami van, rendesen lehet ezt is temazni, nem értem miért jobban temazhato az ics?
azért nem éri meg az ics, mert instabil
a jw6 stabil es gyors az alap, aztán hogy hogy néz ki, olyat csinálsz amilyet akarsz... ics téma is van (nem launcher, téma redőny is megszepul )
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Remus389 #279 üzenetére
azért nem éri meg az ics, mert instabil
könyörgöm hagyjuk már ezeket az irtó szubjektív és szűklátókörü kijelentéseket! ez kb. olyan mintha Madonna zenei munkásságát 2 random album után akarnád értékelni
hát a gyári romoknál már a CM7 is jobban témázható hát még a MIUI!
megbízhatóságról meg annyit, hogy volt már pár adatvesztéses esetem full gyári romon még mielőtt romolni kezdtem volna... utána legalább vissza tudtam állítani ha elszállt vmeik gyári kombó
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
ez a jw6 egy tökélyre csiszolt gyári ROM
nem hiányzik az FC, bug, ez nem megy az nem, újraindul, jobban szól rajta a zene is, szebbek a szinek (igen mert itt tesopapa beállításait tudom belőni, ics -en nem volt olyan ami olyan szép akarhogy kerestem ), jobb Rádió +kamera
teljesen stabil, 3 vagy 4 hét alatt egyszer sem volt semmi issue-m, iphone szint
sebessegben pedig szmusz, az ics jobban laggolt, legalábbis ott az app drawerben a widgeteknel mindig szinte (oké gingeren nincs ilyen de nem is kell ), a tsuna se volt jobb a cm9-nel, pedig a nova launchert is felraktam sokat az se segített
a samoled fő előnye a szép fekete, akkor a menüben mi az a szürkés háttér??
azonkívül teljesen atrendeztek
most vettük meg az xperia mini pro -t, gyárilag tök gyors, na a JW6 végre egy Sony Ericsson színtű Szoftver
nem szolom le.az ics-t szorakozzatok vele , de nagyon szerethető ez a jw6
kevésbé temazhato? lehet, de erre is van ezerfele
ami ronda ebben a redőny a tarcsazo és a settings ikonjai kiirhatok egy ics témával az allianceota ban
szóval végre hatradolhetek, nincs értelme ezt lecserélni
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy én a zenéimet microSD kártyán tárolom, és ha valami frissen felmásolok, az néhány hétig megy, majd utána nem játsza le rendesen egy program se. Gyári lejátszó simán kiírja, hogy nem lehet lejátszani, poweramp-al pedig ugrik a számon belül. A probléma ROM-tól függetlenül megvan, viszont érdekes módon ha összekötöm számítógéppel, akkor a gépről tökéletesen le tudom játszani a kártyán lévő számokat, tehát annyira csak nem lehet sérült.. Class6-os Nokia microSD-ről van szó. Valakinek van ötlete? Előre is köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Ha most SD kártya nélkül telepakolnám a mobilom programokkal, akkor később SD kártyára át lehetne rakni az összeset valahogy minden adattal együtt?
-
porse
őstag
Megint ezt kell olvasnom bazdmeg h mi a király, mit nem venne, és milyen fasza amit ő használ... *****
__
Másnak nem szólal meg a külső hangszórón a zene zenehallgatás közben ha értesítés jön? Nem tudom milyen beállítástól lehet. De értesítés hangja fülesbe, zene meg kint szól.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
( V )
veterán
válasz Vasinger! #284 üzenetére
igen, ha Titaniummal rámented majd őket!
(#285) porse
na ja, aki nem tud zongorázni az hiába vesz Bösendorfert, ezért inkább nem is firtatom tovább azt a vitátnálam a fülesen szól a zene is ill az értesítés is!
[ Szerkesztve ]
-
Devergo7
tag
Srácok az hogy lehet, hogy volt már galaxy s em, szörnyű volt a gps-e, soha nem tudta meghatározni a helyemet, eladtam, mert meguntam, hogy ezt csinálja.
Tegnap visszatértem a klubba, ismét galaxy s-em van, ez valami eszméletlen gyorsan kapcsolódik a műholdakra.
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Zé_Mester
őstag
válasz Remus389 #282 üzenetére
én értem amit mondasz, csak kicsit "GB fanatikus" szagú az egész. néha már kezdesz hasonlítani gfpeti-hez, bár ő az iphone-t is 1 hét fikázással tisztelné meg szerintem.
amíg megvolt az SGS-em ParanoAndroid ICS vagy MIUI v4 volt fent és hiba nélkül futottak. kapott mindkettő egy Devil-t meg egy KB3 modemet oszt jónapot, soha semmilyen gondom nem volt egyikkel se, nem voltak megmagyarázhatatlan FC-k, pörgött mint az állat.
az hogy most nem megy a rádió......hát istenem, ki nem sz@rja le, gondolom van egy rakat zene a telón, azt kell hallgatni.a színek meg.....Devil + VC-vel olyan színek jöttek ki a képernyőből, hogy egyik haverom majdnem kib...ta a 3 napot S3-asát a 4.-ről, mert nem akart hinni a szemének, hogy egy 2 generációval korábbi Galaxy ilyet tud bő 2 évvel a hivatalos megjelenése után (oké, nem kell ezt a példát követni, ő egy kicsit zizzencs, ha nem az ő cucca a legtutibb a bandába, de akkor is)
szóval nem tudom te milyen ICS-t próbáltál még a világháború előtt, de ránézhetnél mostanság is.....nem feltétlen F4K meg TsunamICS-re gondolok (bár a cuna már egész jó volt mostanság) és ha kipróbáltál ezt azt pár napig (nem 2-3 órára), akkor mond, hogy a gyári rom a tökélyre csiszont űberfaszaság
-
Remus389
veterán
válasz Zé_Mester #290 üzenetére
nem kell elezni a vitát
3 hetig volt cm9, okés volt, de most a jw6-tal biztonsagosabbnak érzem, tehát nem mondanám visszalepesnek
nekem ez tetszik, és elégedett vagyok, oké
gfpeti néha annyit hisztizett, hogy jobb lett volna ha abbahagyja, de en soha nem utasitok rendre senkit, mert ez egy szabad fórum és kész
ha nagyon nem tetszik gorgetek egyet az egérrel, ennyi
nem kötelező elolvasni, tehát panasznak helye nincs
különben is, nagyon alacsony a hsz-ek száma..
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Zé_Mester #290 üzenetére
amellett hogy sírva röhögős az írásod szvsz kár firtatni a vitát vele, úgysem fogod tudni meggyőzni amíg nem látja a saját gondolkodás világának korlátait!
ha ő így éli meg ez van, én ettől még nyugodt szívvel fogok ICSzni[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
tőlem szorakozzatok csak az ics-el, nem izgat, nyugodtan
én már megtaláltam a lelki bekemet.
mondom ezt úgy ha nem is vagyok olyan durva rommolos de volt, cm7,miui, cm9 es mindegyiknek megvolt a maga "kehe "
ennek nem nagyon van, legalábbis úgy tűnik, vagy legalábbis nálam
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz Remus389 #291 üzenetére
az alap CM9 egy szar, bugos, meg csinál olyanokat, hogy a hajam az égnek állt.
szóval ezt pont ne vegyük ICS próba alapnak.de mindegy, úgy látom igaza van ( V )-nek, tényleg kár elkezdeni magyarázni, jól megvagy a JW6-tal, kedves egészségedre, talán majd egyszer rájössz, hogy a "hegy túloldalán máshogy süt a napocska"
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Zé_Mester #294 üzenetére
majd a jelly bean -t, abból is a megbízható cm10-zest szeretném kipróbálni
lehet én vagyok a naiv, de nem vettem észre azt a hatalmas előnyt amit aaz ics hoz
picit másmilyen a felület, de Azt mondom ilyet lehet varázsolni gingerre is
sebessegben nem jobb, főleg mindom az app drawerben mindig megakadt a widgeteknel, különben is felesleges az oda csak bekavar
viszont jó bugos, meg ez az nem működik olyan jól mint a legújabb gyári -n (pl a kamera, meg többen mondták hogy zeneileg sem, a radiorol nem is beszélve )
tehát én több hátrányt látok
de mondom jó szórakozást hozzá, én így látom, ti úgy
nekem mindegy, arra jó hogy elszorakozzon az ember, meg hibákat javitgassa, megoldásokat keressen, fel lehet hobbinak IS fogni
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Zé_Mester #294 üzenetére
Az előző kommenteddel nagyjából egyetértettem, ez a mostani viszont ne haragudj, de szerintem tömény baromság, már ami az első részét illeti. A CM9 az egyik ha nem a legstabilabb ICS alapú custom rom erre a telefonra. Ha pedig mást mondasz, valószínűleg ugyanaz vonatkozik rád, amit te magad tanácsoltál Rémusznak: nem próbáltad ki eléggé, rég próbáltad ki, user error volt, stb, mindenesetre másnak (mint pl nekem) nagyjából tökéletesen működik hónapok óta.
Mindenkinek: Telón belül legalább ne vesszünk már össze hogy kinek mi a jobb, így is van elég ellentét, legalább egy telefonon belül ne vesszünk már ennyire össze mindenen. Mindenki azt használja, ami neki a legjobb, kész, passz. Senkit nem kell meggyőzni semmiről. Persze meg lehet beszélni hogy ki szerint melyik a legjobb, de annak nem ez a módja szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
válasz assemble #296 üzenetére
+1 a második felének, én is azért jövök ide elsősorban ,hogy a tapasztalataitokat olvassam. Nekem se az a bajom, hogy leírja milyen, hanem ahányszor, ugyan azt.... a slimics t használom hónapok óta, kipróbáltam mást is, mégse írom be hetente naponta, milyen király stb...
főleg h egy lancsert képtelen cserélni vagy esetleg elrejteni a widgeteket drawerből ha felesleges... és kijelenti h nem jobb sebességben az ics. Járna már le a hűségnyilatkozatod...
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest