- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
odium
aktív tag
Remusznak írtam, de mivel TE beleszóltál és reagáltál helyette, neked ment a válasz. Nem te írtad ezt hanem ő. Meg gfpeti. Ezért a többes. Mondjuk ki is maradhattál volna belőle és akkor nem neked írok vissza....
Részemről lezártam, nem vagyok hajlandó száz kommenttel ezelőtti dologgal foglalkozni csak mert bántja a kis lelked. És ne gyere az antiszociális dumával, az már unalmas.
A továbbiakat privátban írd, már így is sok irreleváns hsz van ebben az állítólag SZAKMAI (?) fórumban. -
( V )
veterán
válasz Remus389 #750 üzenetére
alfa build, persze hogy buggos!
nyugtával dicsérem, de amit láttam eddig - és ugyebár a fejlesztéssel ez csak jobb lesz - szerintem bőven ad okot örömködésre.
ez a magánvélemény hadjáratod meg szerintem nem sokunkat fog meg, ez is csak 1 vélemény és nem az orákulumi igazság! örömteli kedvenc - GB használatot kívánok!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Remus389
veterán
jól van nem akarom leszólni, elhiszem hogy smúsz
de ez a smúsz dolog is lefutott, meg lehet csinálni a GB-t is olyanra hogy lefolyjon a képernyőről és nagyon ritkán röccenjen, illetve az ICS-ből is van olyan verzió
tehát az nem újdonság már, hogy "de folyékony és minimálisan akad", mert ilyen már van
a gyorsaság pedig más, a programok elindulási ideje, szerintem azon nehéz faragni jelentősen, hisz ha elindítod, úgyanúgy számolnia kell a processornak, meg betölteni a memóriába, esetleg a bootidőn lehet faragni, de az nemigazán érdekel engem
az lenne előrelépés ha egyáltalán semmilyen mikrolagg nem lenne, de én abban nem hiszek, hisz még az iOS is meg tud akadni, tedd szívedre a kezed, tényleg nem láttál egy apró megröccenést se?
azért jó lenne ezt videón is látni
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
( V )
veterán
válasz Remus389 #754 üzenetére
de azt nem mértem hogy miért nem próbálod ki? ne csak videózz / gyártsd a téziseket, hogy milyen lehet, hanem vedd kezedbe és tapasztald meg! úgy azért hitelesebb, nem? nekünk úgyse hiszel...
tolsz egy nandbackuppot és bármikor visszateheted a kedvenc GB-det (a szükséres repart + ext4 manőverek után)
(#751) Linkin
amit utoljára linkeltem /cm-10 unofficial/ , Titanium a fórum szerint működik, nemsokára én is kipróbálom![ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
nem válaszoltál a kérdésre, hogy egyetlenegyszer sem röccent
gyanús
érdekelnek ezek a dolgok, de nem látom értelmét hogy kipróbáljam, ezért kérdezek
érdekel de nem próbálom ki, lehet lustaságból, lehet félek hogy egyszer majd nem tudnak elérni (jártam már így custom rommal, azt hitték ki vagyok kapcsolva én csak néztem, persze akkor is mindenki mondta hogy ilyen-olyan zsír, ha nem is egyből de idővel kiderülhetnek ilyen dolgok)
de azért érdekel a téma, ezért érdeklődök
Tonyk: Tudna valaki egy ICS-hez jó Nexus Prime, 480*800-as bootanim-et linkelni. Széttúrtam a netet, de nem találok
az AllianceOTA-ban van szerintem az a Galaxy Nexus féle, nem a Nexus S féle, ilyen színes négyzetek repkednek feléd az?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
↑ (#721) ↑
(#756) Boonen007
ha jól emlékszem az ICS-ben sem volt benne (source) úh nem meglepő! majd ha lesz rom control / egyebek biztos lesz notfi widgetek is!(#758) Remusz911
nem válaszoltál a kérdésre, hogy egyetlenegyszer sem röccent gyanúsjajj komolyan ne fárasszál már, írtam milyen, ha nem hiszed el ez van...
ha meg lusta/nyuszi vagy kipróbálni akkor meg ne kibickedj hanem addig maradj csöndbe amíg ki nem próbáltad, mert nagyon uncsi már ez az okoskodás!
(ha meg életbevágóan fontos telefont vársz addig tedd át a SIM-et másik telefonba, vagy irányítsd át a hívást - szvsz ez nem lehet kifogás)
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
amennyiben erre gondolsz, ez megvan az allianceOTA progiban(gplay), nekem is ez van, tök jó
#760: igaz a puding próbája az evés, csak nehogy kiderüljön egy jútúb-os videóról, hogy az állítólag "soha meg nem röccenő JB", itt-ott azért megakad, úgy mint az eddigiek
de biztos, olyan mint a WP7, nehéz elhinni
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Letöltöttem a romot +a google appset kell még valami?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Tonyk
veterán
válasz Remus389 #761 üzenetére
Igen erre, viszont ez csak 544*x felbontású , azaz nem 480*800 és ICS-en is nem megy. bár kezd a t*köm betelni az ilyen-olyan meg amolyan fix-ek felrakásával, external_sd hiányával (pár program onnét menne), bár ezt még hipp-hopp megoldható.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
assemble
addikt
Na ez után asszem már tényleg nem lesz kifogás átváltani rá (főleg a GB-seknek )
Ez is egy jó jelnek látszik, remélem hamarosan beindulnak a hivatalos nightly-k is[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
ha meg életbevágóan fontos telefont vársz addig tedd át a SIM-et másik telefonba, vagy irányítsd át a hívást - szvsz ez nem lehet kifogás van egy ilyenem [link], iszonyat gagyi, nem azért vettem az SGS-t hogy játszak vele és másikkal telefonáljak, hanem az SGS-el akarok telefonálni, megbízhatóan
különben eladó, egy ezresért
-
lsebestyen
addikt
Ebbe a
fuckf4k mod romba miért nincsen a statusbarba fényerő csúszka? -
kutkut
addikt
válasz Remus389 #761 üzenetére
GB-ből is van ilyen rom, úgy hívják, hogy Galnet MIUIv4(.0). És itt benchmark progik, játékok szerint 66 volt a max fps limit, amit simán tudott hozni (a homescreenen is). Persze, a beállítások görgetése laggolt, mint az összes gb-es miui-n, de egyébként tényleg lefolyt a képernyőről. Azóta egy romot sem láttam olyan smoothnak mint azt, se az az utáni miui-k, se a gyári romok, se az ics-ek. Ez van, talán majd most a jb.
Meizu MX3 32GB
-
( V )
veterán
válasz lsebestyen #769 üzenetére
mert még test build
még mindig a romon dolgozik F4k, de remélhetőleg nemsokára lesz végleges is!
(#766) assemble
szvsz tényleg közel lehet a rajt, ha a srácok ezt az unofficial-t így összedobták![ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Én azóta az F4k-t használom amióta kijött az r4 linaro test verziója, és teljesen elégedett vagyok a stabilitásával/sebességével/akkuidejével, de kétségtelenül hiányzik belőle pár kozmetikai elem. Egyébként én már lemondtam a stabil verzióról, mert F4k legúttóbbi fórumbejegyzése alapján jelenleg a JB-n dolgozik, és ez is lesz egyben az utolsó release.
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #772 üzenetére
csak JB-s verzió lesz? a fene
-
Linkin
senior tag
Én is feltoltam a JB-t eddig nagyon jó
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz Remus389 #776 üzenetére
És azt wifi nélkül hogyan is teszem fel? Rókafogta csuka esete. (Ezt fejlesztői szempontból nem is értem.)
tariattila:
Szóval van erre megoldás, hogy állandóan erre az időre wifi kulcsot kéne cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz lsebestyen #782 üzenetére
és mit kell ilyenkor mondani?
fákk jú fák rom...
az ilyen dolgok miatt gyárinál maradok
ha pedig ICS felület kell smúzzan, megoldom
-
Vic61
senior tag
Naaaa....felraktam a "V"-féle JB-t. Kell a CM10 fix, különben nem műkszik a SU.
Egyébként, a fix flash után nem kellett a cm appot kiírtani, mert automatice törölte.Azon kívül, hogy nem lehet csengőhangot és üzihangot beállítani - legalábbis még nem találtam meg, hogy hogy kellene - TÉNYLEG Qrva jó....
Egy jó témával, ez lesz az igazi, meglátjátok!!!
Samsung Galaxy Fold
-
berczy03
aktív tag
Valaki játszik a Where's my water-el?
Az a bajom, hogy nem tudom az új, mystery duck-ot megvenni, unlockolni. Ha rámegyek, hogy buy, akkor bedob a market-re, de rögtön hibát is dob, ha meg play-t nyomok, akkor nem engedi unlock-olni, hiába nyomok rá.Tudja valaki a megoldást?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Remus389
veterán
válasz lsebestyen #788 üzenetére
milyen GB? biztos az is valami MIUI vagy hasonló lehetett
Tonyk megoldás, ne a munkahelyen rommolj , otthon akkor rá tudsz csatizni a wifire manuálisan is
különben tényleg gáz hogy kivették a fájlkezelőt, biztos szivatni akarnak
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
"legközelebb vedd elő az őskori módszert és írd le egy papíruszra a wifi jelszót, egy rendkívűl elavult grafitalapú ceruzával "
Nem mindneki használ jelszónak 7-8 karakters stringeket. Munkahelyen vagyok, itt bizony 63 hosszú kisbetű-nagybetű-szám ... Ezt szeretném lekerülni, hogy pötyögni kelljen.
Nekem pontosan az ilyen esetek miatt van fent az sd-n pár nélkülözhetetlen apk.
Nekem is van SD-n minden. De fájlkezelő nélkül az apk-t mi az anyámmal nyitom meg?
-
Tonyk
veterán
válasz Remus389 #789 üzenetére
Itt is rá tudok (admin vagyok, mindehez jogom van). Otthon is u.e a helyzet a wifi kulccsal
fo_di:
Szűz CM9 rendszer. Nincs benne semmilyen fájlkezelő, nem hogy az alap. Szóval sem apk-t sem semmit nem lehet így megnyitni. GB-n ugye ott volt a saját fájlok nevű csoda. Itt semmi sincs.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. A tegnap felrakott MIUI-nak megint kellene adnom root jogot? Mert leszedtem megint a Titanium Backup-ot, hogy visszarakjam a tegnap leszedett dolgokat, de root jog kéne neki. Bepipáltam, hogy megbízok az alkalmazásban, stb...de akkor sem megy
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Remus389
veterán
-
tariattila
veterán
bele kell rakni a rom zipjébe egy filekezelőt....
nahh... sokat tököltem
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #793 üzenetére
Van egy olyan app, hogy LBE Guard. Ott manage root permission, ott jobb felül egy kapcsoló. Remélem, be van kapcsolva. Más ötletem nincs.
Meizu MX3 32GB
-
fo_di
őstag
válasz tariattila #796 üzenetére
a romban a system/app könyvtárba bele lehet tenni előre bármilyen appot, ami a rommal együtt systembe települ (de elvileg data/appba is lehet tenni)
vagy itt elvileg van cwm telepítős filekezelő: [link] -
GrooveHero
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest