- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz viktorhmv #151 üzenetére
EZT LESD MEG!!!!! A leírásomban szereplő ROMok és kernelek már "elavultak", de a mechanikája a fontos a dolognak...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
viktorhmv
senior tag
-
( V )
veterán
válasz viktorhmv #151 üzenetére
úgy értem hogy olvasás helyett rögtön gyakorlatban tapogatózol...
de végül is így is meg lehet tanulni úszni(#154) D1L1ZS
sztem maradjunk az "optimalizáció" megfogalmazásnál
amúgy pont hogy nem tömöríti, hanem kicsit meghízlalja a kernelt - ezért van 2megával kevesebb az új devilek / semákban[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
viktorhmv
senior tag
-
viktorhmv
senior tag
Csináltam már hasonlót annak idelyén egy Milestonnal de az már régebben volt és valamivel egyzserűbben ment mivel az már rootolva volt asszem.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sikerült feltelepíteni az ICS-t Már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok betűtípust változtatni?
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
( V )
veterán
egy nagyon csinos és (visszajelzések alapján) fürge AOKP M6 variáns:
-
Khelben
nagyúr
Azt meg tudná valaki mondani, hogy az ICS beépített adatforgalom mérője rendesen mér-e? Tehát le és feltöltést is? Használhatom a 3g watchdog helyett?
-
Ivitz
tag
Nálatok nincs gond a marketből való letöltéssel ? Frissitéseket nem tölti le, próbáltam egy programot letölteni azt se tölti le csak jelzi mintha töltené és semmit nem csinál.
Hová mész te kis nyulacska ingyombingyomtálibetutálibemáli...... :D :D
-
Rabby
tag
TsunamICS 2.5-höz Sema vagy Devil?
-
g0dl
addikt
Az újabb romokkal ( nekem most a legfrissebb hivatalos ginger van) megoldható normálisan a hivás rögzítése? Melyikkel?
-
Remus389
veterán
================================================
A jelenlegi legfrissebb rom 2.3.6 I9000XXJVU:[link]
================================================legalább ezt kéne átírni JW6-ra vagy JW7-re
az első hsz-ben, vagy senkit se érdekel?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
vinikorn
aktív tag
2011.06.26.-án vett Galaxy S-t mennyiért lehet eladni?
Plusz van még egy 4G Epic akkum. 2 hónapos. Ezt mennyiért lehetne eladni? -
Remus389
veterán
válasz vinikorn #171 üzenetére
attól függ, szerintem ha tokban hordtad és hibátlan állapotú az akkuval együtt 45
ha kopott, csúnya állapotú: 39 ezer
ha beégett a kijelzője és ez feltűnő és gari sincs 33-37 ezer(attól függ van aki bevállalja)
mennyiért vetted az akkut? és hol? vajon garis-e, milyen gari?
de hát miért nem nézel körül az apróhirdetések közt mások mennyiért adják? sok tényező van, pl sokat segítene a beárazásnál ha csinálnál fotót róla
mint egy autónál, két ugyanolyan évjáratú ugyanolyan színű és típusú autó közül az ér többet, amelyiken látszik hogy a gazdi garázsban tartotta és törődött vele és nem az amelyiket ütötték vágták
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #164 üzenetére
a 99b tényleg sebes, de volt 1-2 SOD om meg ilyen ahogy betölt a rom vissza bootlogóhoz aztán bootloop...
lehet nem kernelhiba de biztos ami biztos visszatettem a 98.3ast mert mára kell a navigáció!#169) Remusz911
majd ha visszatértem a nyaralásból rávetem magam[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Kössz! A MyICS 1.1-et raktam fel. Egyedül a betűtípus zavar. Nemtudjátok, hogy hogyan lehet feltelepíteni másikat? Vgay hol lehet átállítani?
-
Remus389
veterán
Az SGS legyen veled! ez jó, nyomnék rá egy lájkot ha lenne
na mindegy addig is akárhol jártok, az SGS legyen veletek!
az SGS ereje legyen veletek mindörökké, amíg be nem ég a kijelzője
egyébként arra gondoltam, ha úgy nézzük annyira az sem gáz hogy átlagosan kb 2 év után beég a kijelző, hiszen a javítása 20 ezer Ft, és ugye az SGS-hez viszonylag olcsón juthattunk hozzá, tehát amit akkor megspóroltunk azt most költjük rá
így is fel lehet fogni, megjavítja az ember a kijelzőt újabb 2 évig jó, viszont 4 év alatt behozta az árát, meg hozott annyi örömöt a rommolása, nyomkodása
-
Remus389
veterán
én ezt úgy képzelem el, pl az én sgs-em csak 3 hónapos, újonnan vettem, tehát még nem szabadna beégnie(sőt a régim, most beszéltem az új tulajjal, még mindig nem égett be, pedig 2010 október vége óta erősen van/volt használva, egyéb műszaki problémája sincs), szóval mondjuk másfél év múlva észrevennék a mostanimon hogy felül látszik a wifi jel ha elforgatom, iszonyat halványan... aztán egyre jobban látszik addig a pontig amíg már azt mondom picit zavar, ez 2 év után várható)
amikor tényleg zavar és kiböki a szemem, és mondjuk a képernyő közepén is beég valami, akkor lehet rászánok pénzt vagy eladom így
engem szerintem annyira nem zavarna a szélén egy halvány beégés, viszont középen ne égjen be nekem
-
-
Remus389
veterán
ezt tudom, én is így használom szerintem ezért se lett baja a réginek
egyvalami zavar, hogy felraktam a Gingerre ICS témát, és a WIFI jel kék maradt, minden mást le tudtam cserélni de az a fránya wifi jel kék
nincs erre valami zip-es megoldás?
-
Muki94
aktív tag
válasz Remus389 #180 üzenetére
A telefonom 2010.10. hónapban készült, és több, mint egy évig gyári romokkal használták, azaz világos noti barral, semmi besülés nem látható. Amióta hozzám került, csak fekete noti bart használok, de mostanra, teljesen fekete képernyőnél látható nagyon, de nagyon halványan az óra.
Ismerősömé 2010.07. havi, és nála durva beégés látható a notification barnál, képek nézegetésekor, teljes képernyős böngészéskor már-már zavaró.Nekem össz-vissz annyi hibám van, hogy ha fehér képet jelenítek meg, akkor a kijelző bal széle végig, függőlegesen zöldes... nem zavaró, mert csak bizonyos döntöttség mellett látszódik, de talán nem is a pixelek rosszak, hanem valami szórás csak. Észre sem veszem sokszor
Aki játszani szeretne kicsit az amoleddel: burn-in tester
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
jó de nincs olyan zip vagy téma ami a kék wifi jelemet zölddé varázsolja?
kutkut sima gyári JW6, sema kernellel, egy sima zip-es installnak örülnék, vagy darkyota-s, de ott nem lelem
nem tudom deodexed, hol tudom megnézni, és ha igen hol tudom átírni hogy zöld legyen és mivel
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
köffi!
velem van mindig (mint azt tapasztalhatjátok ) uh fél szemem rajta rajta van a fejleményeken (meg amíg a forgalmi keretem bírja )!
(#179) kutkut
sajna nálam sem a Navigon sem a rigó nem képes leszedni a status bart navigáció közben. és azért 3-4 óra kocsikázásnál gondolom nagyobb az esély beégésre, bár próbálom kímélni úgy hogy az "eseménytelen" szakaszokon kinyomom a képernyőt.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Nekem első darabos SGSem van sokat böngészek opera mini-vel, youtube videokat is szoktam nézegetni és 2év után tény homogén vagy pl főleg egy rgb tesztképernyőn látszik a beéégés. De nem zavaró.
Nem tetszik a dolog mentális része, hogy megy vmi 3-4évig utána kuka... de ez van. Akinek ez nem tetszik ne vegyen amoledet. De az emberek nagyja ezt leszarja és amúgy is cseréli a telefonját 3-4éventedon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
( V )
veterán
válasz Dare2Live #186 üzenetére
és ha csak 3-4 évente cserélnék... nem lenne ennyi e-hulladék és nem fogynának rohamosan a föld ritka-fém készletei (amik nélkül csak 80as évek számítógépei szintű lenne bármilyen modern kütyü is), de ugye a trend az hogy minimum évente kell telót cserélni, mert nagyon fontos az a +2 mag + egyéb funkciók amit a fejlesztők direkt kihagynak, vagy az új szoft ami csak az új készüléken támogatott már + egyéb "tervezett elévülés" faktorok...
a mai világban egy 4 éves teló már matuzsálemnek számít...#187) Remusz911
gondoltam rá én is, csak nem akarok +1 felesleges kütyüt venni. mármint másra úgysem használnám, annyit viszont meg nem igénylem, szerencsére elég jól el tudok tájékozódni nélküle is, inkább olyan ha már van benne akkor használjuk is funkció
a beégés miatt nem aggódom, annyira nem zavar, ha majd vége felé jár majd a gari (még 1év) akkor meg majd kicseréltetem úgyis![ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
[APP] Devil Kernel Config 0.6.2
újdonság: voodoo szín beállítása (ha van VC)
-
danati
senior tag
Új Jelly Bean verzió ->[link]
-
Remus389
veterán
djuice-os előfizetés hosszabbításnál mit vigyek magammal?
személyi, régi szerződés, közüzemi számla(lehet pl T-com számla?)
ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest