- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
twine
veterán
-
B.Ricsike
őstag
Én telenoros vagyok. Eddig a PAN-os CSC-t használtam a kitchenböl, de irták itt sokan, hogy a JP9 elég faszántos. Érdemes esetleg inkább a JP9et választanom, jobb lesz valamivel mint a Telenoros?
Amugy is uj rom-ot akarok fözni, szal nem ez miatt váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
hm, 1 nap 20 ora hasznalat utan 100%-ot jelez az aksi. ez azert kicsit gyanus.. egyszercsak leugrik majd 0-ra vagy el fog zakatolni egy honapig
-
r.zozoka
aktív tag
Hali kicsit lemaradtam firm ugyileg
Valaki megtudna mondani melyik romot tegyem fel most? Maradjak talan a jpynal mint eddig esetleg js3 de melyik az 512-es vagy a 812 pites?
Valaki szanjon meg -
paragon85
tag
Ha nem csökken és elmegy egy hónapig akkor feltétlen hívd fel a Samsungot és még az ükunokáid pénzügyi gondjai is meg vannak oldva
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
davidsz
senior tag
válasz Gakocsis #31383 üzenetére
Ugyan így jártam a 3 napos telefonnal. 4 számítógépen sem akart csatlakozni semmilyen módon. Majd visszavittem, a boltban is megpróbálták, ott sem ment a csatlakozás a Kiessel.
Az összes leírást kipróbáltuk, de nem jött be. A Samsung ügyfélszolgálatossal is beszéltek a boltban, annak sem jöttek be a tanácsai.
Jelenleg a csere készüléket várom. Én 3 nap alatt megutáltam a telefont.
A következőre kíváncsi leszek, hogy kapcsolódik e USB-n. Ennyi pénzért azért már elvárható lenne, hogy ez zökkenőmentesen működjön.
Keresőbe beírod, hogy Samsung Galaxy S MTP driver, egy valag oldal foglalkozik ezzel és szidják mint a bokrot ezt a telefont. Csak kis országunkban istenítik. Ha ezeket a leírásokat előbb látom, akkor nem ezt veszem.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
r.zozoka
aktív tag
válasz hargimalac #31407 üzenetére
Aha ok
nah most a kerdesem hogy a js3-ban a bongeszo mar jo? Mar mint pl ha irok phn fektetve akkor a szoveg doboz jo es latom azt is hogy mit irok..., vagy ebben is vsere igenyes a bongeszo?
Ha fozok egyet a doccal akkor aminek az alap romja mar ez akkor csak siman reco mavery azt megy fel a js3 es a tobbi dolog amit foztem.... Magyarul elotte kulon idinozzame ra a mibilra a js3-mat vagy a recoverys is muxik?Jah es wipe format fozzek akkor minen keppen gondolom ugye?
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Kérlek, olvassátok végig.
Szeretnék romot frissíteni, a menetével teljesen tisztában vagyok, nagyon jók a leírások. Én nem is attól felek (ahogy sztem mások is), hogy frissítés közben valamit elrontok, hanem attól, hogy ha szervizbe kéne vinni, ne bukjam a garanciát. Azt is tudom, hogy a gyakorlat azt mutatta, hogy ha tégla lett a telefon, megcsinálja a szerviz. Meg azt is ha csak hardveres hiba van, akkor fel a sztupy 3.0 majd JM2 és mehet a szervizbe. A probléma az, hogy nekem szervizben rakták fel a froyot, ahol irogattak meg fényképezgettek - a lényeg, hogy tudják, hogy nekem froyom volt. Viszont a telenoros 2.2 -> JPF. Megnéztem samfirmware.com-on, ahol megtaláltam a JPF-et, csak nem európai verzióban.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt fel lehet-e rakni egy megfelelő modemmel és csc-vel, úgy mint az előző esetben a JM2-t? Tehát nem kavar-e be, az hogy nem európai? Vagy ennek semmi köze hozzá?
Ha erre valaki biztosat tudna mondani, feltöltés után egyből tolnám fel a doc-ot.
Remélem megértitek, hogy szeretek úgy bemenni egy ajtón, hogy 99% legyen, hogy nem csukódik be mögöttem az az ajtó.
Előre is köszi.Meizu MX3 32GB
-
davidsz
senior tag
válasz hargimalac #31410 üzenetére
Kies nélkül van ötleted arra, hogy hogyan szinkronizálsz Outlookkal pl?
Vagy mivel helyettesíthető a Kies vagy egyes funkciói?Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #31416 üzenetére
Ha jól emlékszem a telót fotozták hátulról mögötte valami papír... Mielőtt átadta, jött egy kis digitális géppel és lekapta.
Am köszi, erre nem is gondoltam. De nem lehet, hogy ugyanúgy mint a modemnél (JPE), nem számít, hogy nem európai?
Meizu MX3 32GB
-
hargimalac
tag
válasz r.zozoka #31412 üzenetére
Érdemes előtte wipokat csinálni. Nem kell előre felrakni a js3-mat, tökmindegy, hogy milyen rom-ra rakod. És természetesen js3-ból a wipe-os verzió kell. Telepítéshez: CWM-ben lépj az "install zip from sdcard" -re
- choose zip from sdcard... itt megkeresed a ROM zip -jét és kiválasztod. A böngésző elég jó. Remélem érthetően írtam. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok. -
Lall
veterán
Mibe vagytok itt vasárnap délután ezzekkel a régi C16 +4 64 dolgokkal. Nekem első gépnek ez jutott. Nem sok mindenre tudtam használni ugyanis 1KB-os volt. Egy!!!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
r.zozoka
aktív tag
válasz hargimalac #31418 üzenetére
Koszi persze erteheto volt minden meg ugy mar szamtalan modolast csinaltam csak a doc kitchent nem hasznaltam eddig meg soha
akkor megprobalom... -
e.vid
senior tag
válasz kutkut #31413 üzenetére
Itt a telenoros 2.2 (JPF), ezt odinnal felteheted, a pda-hoz berakod re-partition nélkül.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
erdeirem
csendes tag
Helló!
Egy kis segítségre lenne szükségem, Darky's rom install előtt állok és annak mint tudjuk alapfeltétele a rootolás. A kérdésem az lenne, hogy a clockworkmod recoveryhez feltétlen CF-Roottal kell rootolni a telefont ( rossz tapasztalataim vannak az Odinnal, sajnos) vagy elég a SuperOneClick v1.6.3-al?? Van különbség a két root módszer között, mint a kettő full root?
A másik kérdésem a clockworkmod recoveryról lenne, az baj, hogy nem recovery 2e van a telómon hanem recovery3e? ugyanúgy ráflasheli a clockworkmod recoveryt? vagy ennek nincs jelentősége?Aki tud segíteni az írjon pls
A Válaszokat előre is köszi![ Szerkesztve ]
"...sosem tudhatod meg, mit lát egy kutya, amíg képessé nem válsz túllépni önnön emberségeden..." - Coelho von Nietzsche
-
hargimalac
tag
Nah 5 nap után végre életjelet adott magáról ez a DocRambone...
-
tariattila
veterán
válasz hargimalac #31428 üzenetére
és mit tudtál meg?
-
maci74
tag
Sziasztok!
Mivel eddig is sokat segitettetek ismét hozzátok fordulok.A havernak megtetszett a samu s vett egyet használtan,azt honnan látja h. rootolt -e a teloja?A konyhában ha föz egy romot milyen progikat rakjon bele amik mindenképpen ajánlatosak h. legyenek?
Köszi"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
g0dl
addikt
A felrakot JPU rommal azt tapasztalom, hogy a market néha nem mutatja milyen alkalmazásokat raktam már fel (My apps).
Mit lehet ezzel tenni?
Van ennek köze a KOR-rá vált product code-hoz? (hogyan tudnám visszaváltoztatni XEH-hé, fájdalommentesen) -
hargimalac
tag
válasz tariattila #31431 üzenetére
Két írást találtam a Romkitchen oldalán:
"about 6 hours ago we said, Beta Kitchen is now supporting modems and kernels in the update.zip packages.
about 6 hours ago we said, Some updates in beta and public kitchen."
-
tariattila
veterán
válasz hargimalac #31434 üzenetére
ja az?
látom a speedmod cserélve lett r-re... -
Deeday
senior tag
-
kutkut
addikt
Ilyet nekem is csinált egyszer. Mondjuk fél óra után kezdett gyanús lenni. Reboot segített.
Más: Doc romba mit főzzek bele?
Láttam már a táblázatot, csak azóta megjelent a JS3. Szóval melyik böngésző kell? Gondolom a JS3-as, de sosem lehet tudni.
Billentyűzet? JS3? EURO?
+ Olvastam vmi olyasmit, hogy "Doc által optimalizált Launcher Pro". - Mert főzés után úgy is menne fel a LP Plus. Így melyiket rakjam rá?
++Azt írták, hogy legyen fenn legalább 2 launcher. Az jó, ha utólag rakom fel a "saját" Launcer Pro Plus-omat?Meizu MX3 32GB
-
hargimalac
tag
válasz kutkut #31439 üzenetére
Most találtam rá, az Angry Birds megjelent gépre is! [Itt lehet letölteni]
-
Deeday
senior tag
válasz tariattila #31441 üzenetére
És ha nekem Voodoo van fent és főzök egy másik romot amibe speedmodot teszek akkor a voodoot hogy tudom eltávolítani illetve ha eltávolítom akkor nemtudom install zip el feltenni mert nem lesz a recoverybe az a menü ?
LG G4
-
sagit
veterán
sziasztok
a telom mobilnetét megtudom osztani a pcmre? win7 a gepen es 2.2.1 a telon
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Zola007
veterán
Legyen szíves keressen meg priviben, aki hosszabb ideig birtokolta a Galaxy S-t és az alábbi telefonok valamelyikét:
Samsung Spica
HTC Desire
HTC Desire HDLenne pár kérdésem.
Illetve kérem, ne a "MM-ban nyomkodtam mindkettőt 5 percig" tapasztalatú egyének keressenek, azon már én is túl vagyok.
Köszönöm az illetőnek előre is!
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kutkut
addikt
Most azt mondod, hogy telenoros 2.2-re rakjam fel az SM kernelt, és úgy rootoljam, mentsem az efs mappát és "nyerjem ki az ****** kódot" és már mehet is fel a Doc rom? Mert még teljesen gyári a kütyü és menteni akarom amit menteni kell...
=>Azaz kihagyhatom a JPU-t?
Deeday: Azt tudom, hogy rootolva vannak. Csak mentegetőzni szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs