Aktív témák
-
odium
aktív tag
válasz tariattila #25527 üzenetére
Te pedig megértheted/elhiheted, hogy bizonyos romokkal jól működik a GPS. Nálam JPU-val, alap 2.2.1-el, úgy hogy mellé tettem egy rendes navit alig volt külnbség. Pl. ha a tervezett útról lementem, az SGS-nek 3-4 mp-el több kellett mire eszmélt és rátett a tényleges útvonalra, ezen kívül viszont majdhogynem egyformák voltak. Nem volt jelvesztés, ugrálás, stb.
Szóval: elb@szott GPS-el is lehet támaszkodni a telóra navigációban ha megfelelő rom van rajt.... -
kutkut
addikt
válasz tariattila #25551 üzenetére
Ja, láttam azt a főzőcskézős progit.
Amúgy nekem még gyári 2.2 (telenoros) van rajta, minden szélvész gyors, de a billentyűzetet valahogy nagyon nem szereti. Lassan, animáció nélkül jelenik meg, és a T9 sem a régi. Olyan hülye szavakat ajánl fel, amikor egy ékezet nélküli szót akarok beírni... Ez mitől lehet?
Ja és sztem a betűk/gombok körvanala is nagyobbak lettek (kevésbé különülnek el egymástól)Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #25551 üzenetére
Amúgy a régi az mit jelent? 2.1 vagy 2.2? Van benne olyan "nagyítós" másolás funkció + flash?
Meizu MX3 32GB
-
compi.hu
senior tag
Fogj egy "rendes navit" meg az SGS-t, mindkettovel rogzisd a megtett utvonalat es hasonlitsd ossze. En megcsinaltam szamtalanszor, ott ahol a "rendes navi" simaj az uton maradt, az sgs neha utcanyit tevedett.Aztan meguntam a kuzdelmet es erzekeny bucsut vettem tole. Azota kiderult hogy az SGS-ben a GPS problemak ket okra vezethetok vissza, egyreszt arra, hogy szouli barataink igen jo minosegben kepesek szoftvert (drivert) irni/tesztelni, masreszt arra, hogy azert hogy 1 centet sporoljanak eladott darabonkent, egy gagyi csatlakozot hasznaltak az antennahoz, ami meg egyenaramhoz is necces lenne, nem egy RF jelhez.
Biztos veletlen hogy az FCC-tol kiszivargott levelben a Nexus S engedelyeztetesenel kozli a gyarto hogy ugyan az mint a Galaxy S, kiveve a wifi es bluetooth antennat.
De mondogasd magadnak sokszor hogy semmi baja a GPS-nek es jo lesz neked. En inkabb lecsereltem a telefont, es ott ahol az SGS-em csak szedelgett, a DZ-m gyakran 1M pontossaggal fog poziciot. Az eldobhatos blade-em is jocskan odabasz neki GPS teren.
Csak azt sajnalom hogy a hozzad hasonloan wishful thinkinget gyakorlo SGS tulajok miatt nem fogja a samsucks soha komolyan venni ezt a problemat.
-
cozmo
őstag
válasz schawo #25438 üzenetére
Placebórol annyit hogy:
első alkalommal mikor a töltőről lehúztam a PDA-t 100% ról azonnal 98% ra esett az akku
Majd egy ilyen kalibráló lépést végrehajtva
második alkalommal mikor a töltőről lehúztam a PDA-t 100% ról azonnal 99% ra esett az akku.
Kíváncsian várom a holnapotJa és még tesztelem a Telenoros 2.2-es frolyomat, de talán nem kiabálom el... AZONNAL REAGÁL MINDEN MOZDULATRA VILLÁMGYORS AZ EGÉSZ TELEFON ÁLLOK ÉS BÁMULOK NEM KELL ENNÉL TÖBB!
A recept:
1. ROM: JPF hivatalos telenor FROLYO
2. KERNEL: hardcore@speedmod-k12g
3. WIFI: a JPY wifi drivereBUÉK!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Dare2Live
félisten
-
tag
Na megcsináltam a rom resetet ment is a wifi, letöltöttem vele a régi cuccokat, majd kb 1 órára rá megint használtam volna és megint nincs wifi, megint azt csinálja mit legelsőnek.
A mobil internet megy rajta, de a wifi nem.
Szóval valami más megoldásotok van?Előző hozászolásom:
Hali mindenki és boldog újévet.Én az újévet 1 kis segítséggel kezdeném.
Lenne nekem 1 problémám, a galaxy i9000 es telom nem csatlakozik a wifire, kb 2 hete nem használtam már mivel mobil internetet használok.
Ma vettem észre, le akartam tölteni vele vagy 40 mb-ot és mondom nem mobil interneten töltöm le hanem wifin.
Nem olyan rég frissítettem a telot, lehet az a hiba?
Ha benyomom a wifit akkor fent nem jelenik meg, kapcsolódok és szétkapcsol.
Mielőtt azt mondanátok hogy a routeremmel van a gond laptopon, iphone4, omnia 2- vel fel tudok lépni a netre wifin.Itt 1 [Youtube ] video, hogy lássátok is.
Előre is köszönöm.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem eddig megfelelt a GPS-e. 3x teszteltem komolyabban, keresztül mentem vele Budapesten és szinte hibátlanul navigált.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
djxp01
senior tag
Létezik olyan megoldás, hogy itthon, WiFi router hiányában a PC-re rádugom adatkábellel a SGS-t, és rávarázsolok internetet a telefonomra? Régi Omnia 1-esen működött a dolog. Esetleg megoldás erre?
regisztrált: 2005-07-05
-
tybsen
addikt
Nekem szilikon van rajta és már 2x megvédte a telefont - mindkétszer autóból kiszálláskor esett a földre/betonra, de így semmi baja nem lett. Nem vagyok egy leejtős-típus és vigyázok is a telefonokra, de néha egyszerűen nem lehet kivédeni egy-egy ilyen esést. Ez a szilikon cucc egyébként is jó mert egyáltalán nem csúszik tőle a telefon. Sport közben is jó, pl. futógép peremére is pont odafér és a gumi miatt szinte mindenhez "odatapad" kicsit. Én autóban például a két ülés közötti tárolóba rakom a telefont állítva, és mivel teljesen - alul is - körbeveszi a szilikon (nem úgy mint néhány toknál, ahol alul és felül nincs védve), így ott is teljesen biztonságban van mindenféle sérüléstől.
Persze optikailag nyilván nem olyan, mint az eredeti, de engem nem zavar, mert praktikusabb így. Amikor itthon vagyok és nem érheti baleset, akkor néha leszedem róla a tokot és élvezem, hogy milyen szép vékony :-)
-
tybsen
addikt
Na pont ennek a "Cool Case"-nek nem látom értelmét, mert alul és felül egyáltalán nem védi a telefont, így ha leesik és pont úgy esik, akkor hiába "védőtok", ugyanúgy megsérül, mintha nem lenne rajta semmi. Tehát gyakorlatilag annyi értelme van, hogy ha lerakod az asztalra, akkor a hátlap nem karcolódik (egy új hátlap kb ugyanannyiba kerül, mint ez a "Cool Case")...
Vagy én látom rosszul? "Élőben" még nem láttam, úgyhogy én is csak képeket nézegettem eddig, de pont a védelem hiánya miatt nem ezt választottam (akkor inkább már tok nélkül használnám, ha ez lenne az egyetlen alternatíva).
-
sztrogoff19
tag
Üdvözlet,
olvastam pát hsz-el ezelőtt, hogy már elérhető közelségben van/lesz a gyári frissítés lehetősége az SGS-re. Ha jól emlékszem egy fórumtárs a T-mobile frissítésről írt, hogy nemsokára érkezik, de Ő inkább majd Sami szervizbe viszi.
Szóval tudomásotok szerint talán januárban már itt lehet a full hivatalos KIES és/vagy T-mobile frissítés lehetősége ?
Morituri Te Salutant
-
tybsen
addikt
Kérdés a gyári böngészővel kapcsolatban: eddig (2.1) nálam úgy működött, hogy ha ráböktem a címsorra (ahová beírom a megnyitandó oldal címét, azt hiszem így hívják?), akkor az egész ott lévő oldal aktuális címe kijelölődött és azonnal be tudtam írni az aktuálisan megnyitandó oldal címét.
Most viszont (2.2) úgy van, hogy pl. a címsorban van egy cím és ha rábökök, nem jelöli ki az egészet és nem lesz kék. Hanem hosszan kell nyomni a szövegre, mindet kijelölni, törölni, és úgy már be lehet írni az új, megnyitandó oldal címét.
Remélem átjön, amit mondani akarok, mert elég érthetetlenül hangzik :-) Szóval a lényeg, hogy ez nálatok is így van vagy tudtok rá valami megoldást? Vagy csak én csinálok rosszul valamit?
Köszi előre is!
-
tybsen
addikt
-
-
odium
aktív tag
válasz compi.hu #25557 üzenetére
Ha rendesen elolvastál volna, akkor látnád, hogy rendes navival is rendelkezem, ugyanis nekem az munkaeszköz. De nem tetted, mer jó volt rárepülni a témára, és ismét elmondhattad a magadét. A wishful thinkingről meg annyit, hogy telefonvásárlás előtt végigolvastam az internetet, kipróbáltam jónéhány készüléket. Még meg sem vettem az SGS-t, már tudtam, hogy kell romolni, 3 gombost csinálni(valamiért éreztem, hogy nem lesz benne) szóval hidd el, tudtam a GPS problémáról csak nem foglalkoztam vele, mert még egyszer mondom: Nekem a GPS munkaeszköz, naponta használom, és a jelenlegi a harmadik készülékem már. Nyilván amikor megvettem a telefont megnéztem mit csinál az úton. 2.1-el olyan határeset volt: az úton elment, sétánál nem volt jó. Aztán feltettem az alap 2.2.1-et kóreás product-al és valamiért olyan szintre javult, hogy csak pislogtam. Séta közben az álló helyes, 90 fokos fordulatot gyönyörűen lekövette a GPS. Igaz, hogy így is lassabban reagált mint a rendes navim de az a pár másodperces késés megszokható. Nemrég felettem a JPX-et Darky 7.6-al, na ez a botrány. A mezőre tesz, elhagyja a jelet, stb. Szóval azt tudom mondani, hogy az én SGS-em bizonyos rommal használható navigációra, némellyel nem. Na ez a helyzet.
Az meg, hogy a Samsung miattam nem veszi komolyan a problémát.....hát ekkorát rég kacagtam. De azért majd írok én is síró levelet nekik. Te nyilván megtetted és nem történt semmi. Nem is értem miért. Egyébként meg miért nem olvastál mielőtt megvetted a telót? Az ilyen vásárlókból él meg a Samsung mint te. Nem tájékozódnak, aztán csodálkoznak, hogy nem lehet navigációra használni a készüléket. No comment. Na de majd én odab@szok nekik! Vicc. -
odium
aktív tag
válasz tariattila #25555 üzenetére
tariattila:
egy szóval nem mondtam, hogy nem hiszem, sőt látom is: JPY után nálam használhatatlan lett a navi. Tény; hardveres problémák vannak, de nálam a JPU valamiért olyan szinten jó volt, hogy simán rábíztam magam. Nem mást állítottam, mint te, hanem azt, hogy én tudtam használni, és hidd el van összehasonlítási alapom, nem ez az első navigáció amit próbáltam. Csak ennyit szerettem volna közölni, nem azt, hogy az SGS naviját nem ér fikázni. Ér, mert megérdemli. -
titán
Maximálisan egyetértek, sokakat egyáltalán nem érdekel a navi része, ha érdekelt volna, nem ezt vettem volna meg. Telefonos navi amúgy is csak játékszer. Komoly navigációra alkalmatlan, mindegy milyen gps modul van benne. Ha volna valaki, aki mégis ezért venne bármilyen telefont, akkor most szólok előre, hogy ez rossz ötlet.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dancsuri
veterán
Nekem szintén semmi bajom a GPS-el, igaz megválogatom a romokat, (nembiztos, hogy amiröl a legtöbbet beszélnek az a legjobb) mindet ki kell próbálni és amelyik az ADOTT Samun a legjobban teljesít azt kell használni. Jelenleg: HamstersRomV6International
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
rvgy75
aktív tag
Megcsináltam az aksi kalibráló valamit.Nagyon jó lett.31.-én 7 köról huztam le a töltőről és még mindig 25%. Az előtt reggel lehuztam már volt hogy 4-re lemerült .
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
titán
Darky 7.5, de mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le, ezzel se tökéletes, néha elmászik, mondjuk akkor se nagyon. Saját megfigyeléseim szerint a backspace használatakor mászik el. Mindenesetre jobb így, mint eddig, 80-90%-ban működik.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Ma vettem egy kábelt a telefonomhoz 1500 ft volt, az egyik vége jack a másik pedig 3 rca.Sajnos nem megy a kép.Hang van kép pedig ha mozgatom a kábelt akkor van de fekete fehér alig kivehető, hogy mit akar ábrázolni.Azt szeretném kérdezni, hogy a jack csatlakozóval van baj vagy valami más a baj.
Más.
Darky 7,0 val hét műholdat lát a gps de egyhez sem csatlakozik.Nem tudjátok, hogy mit kell csinaálnmi, hogy csatlakozzon?Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
muveszur
addikt
válasz theiron320 #25589 üzenetére
Mert rossz kábelt vettél...Más az érintkezések sorrendje a jack végén. Vegyél olyat, mint a Nokiák tv-kábele.
-
cimp
senior tag
válasz Leonardo91 #25580 üzenetére
Te honnan veszed ezeket a remek ötleteket? Segíteni akarsz, vagy ha eszedbe jutott valami azt így bedobod!? Mi köze a MAC clone-nak ahhoz, hogy a wifi ledobálja. Nagyjából semmi.
A MAC clone arra való, hogy ha a szolgáltató a kliens alapján azonosítja az előfizetőt (pl. UPC a gép hálókártyájának fizikai címát használja erre) akkor nem tudsz routert használni mert annak más a címe. A router felveszi a gép fizikai címét a WAN oldalon és kívűlről úgy látszik mintha az eredeti hálókártya lenne a modemre dugva. De mindez a WAN oldalon történik és nem a LAN-on, ahova a wifivel is fellépsz!Nekem ilyen kapcsolódás szétkapcsolás... hiba akkor volt mikor a kernel verzió nem illett össze a ROM-al. Azt hiszem JPU-ra tettem voodoo 5.0.2-t. Feltettem 5.0.3-at és egyből elindult.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Leonardo91
senior tag
Onnan veszem hogy nekem ugyan ez volt a bajom és utána müködött
muveszur: nekem van egy nokia tv kábelem , a telefonon is bevan kapcsolva a tv kimenet és mégsem jó ,se kép se hang a tv-n :S| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
dancsuri
veterán
Ez a KiesAir egy vadállat
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
csab2
veterán
válasz schawo #25585 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nálam sima JPY van fent. Akkor valószínűleg ezért nem egyforma a Miren nálad és nálam. JPY alatt ugyanis ugyanaz van mint a gyári böngészővel: nem látom, hogy mit írok. Kár, mert amúgy nagyon tetszik a Miren: letisztult, semmi csicsa és ABC sorrendbe is lehet rakni a könyvjelzőket. Hogy ezt a gyári böngésző miért nem tudja, föl nem foghatom.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tybsen
addikt
válasz tybsen #25571 üzenetére
Szoval az elozo hsz-ban emlitett jelenseg csak fektetett modban letezik. Allo modban ugyanugy kijelolodik kekre az oldal cime mint regen.
Nekem 2.2-vel jol mukodik a gps, ma reggel probaltam es meterre pontosan berakott az utcaba. Majd meg tesztelem de eddig ez nagyon pozitiv :-)
-
Skynet258
veterán
válasz tybsen #25569 üzenetére
Azt a cikket én írtam, nekem bejön a Cool Case. Nem azért, mert ha leesik, akkor ez majd védi - nem esik le. Viszont a gyári hátlap csúszós mint az állat, ezzel egy kicsit testesebb lesz az egész, és biztosabb a fogás. És még jól is néz ki, nálam a szilikon cuccok emiatt esnek ki élből. Szóval jó ez - de mindenkinek más tetszik.
-
tete007
tag
hali
2 hülye kérdés amire még nem jöttem ráegyik mikor feltölti az akksit ad hangot de ahogy észre vetem az ugyan az mint a SMS hang is hogy lehet ezt szét választani mint a régi telokon van hogy értesítés hangok ne legyenek de az sms hangom az legyen (mert este majd össze tojtam magam mikor meg szólalt azt csak az aksit töltötte fel a állatja)
másik még mindig a régi Nokiámról az SMS-eket hogy lehet át varázsolni a SGS re?
más a kiterjesztése ha leszedem és átkonvertálni sem tudtam!Nagy gáz kis szerencse. Győzelem vagy Halál!!! A bunkóságnak is vannak határai! - Nekem meg útlevelem :-D
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest