Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Semmi.
Jó éjt:-]
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Bagan
aktív tag
Kijött a 7.7, nah akkor fel is verem az SGS-re.
-
stevebee
csendes tag
Helló mindenki! Nekem az a bajom, hogy az XP sehogy sem látja a telefont. Se Kies, se háttértár módban, sehogy sem. Az egyik gépen fent van az 1 hsz-ben ajánlott Samsung usb driver, a másikon a Kies-sel települt van. Olvastam olyan javaslatot, hogy le kell választani az sd kártyát, majd csatlakoztatni, de sehogy sem működik. Ugyanitt azt javasolták, hogy ha nem megy így, akkor formázás. Ezt nem próbáltam még, mert nem tudom, hogy mit várhatok tőle. MINDENt töröl, gyári háttérképeket, csengőhangokat, mindent? Ezek esetleg visszaállíthatók valahogyan? Mit várhatok recovery mode-ban a factory reset-től, ugyanaz lesz a telefon tartalma, mint ahogy a dobozból kivettem (T-s függő)? Az appbrain hogy teszi vissza az alkalmazásokat? Mentett beállításokkal/játékállásokkal, vagy mindent lehet előlről kezdeni? Jah! A fenti információs sávban nem jelenik meg usb csatlakoztatva felirat, viszont az akksi töltődik. XP válasza: az USB eszközt nem lehetett felismerni. Van megoldás?
-
Bagan
aktív tag
válasz Leonardo91 #25257 üzenetére
Rendben!
Igen, ha azt töltöd le, nem szabadna törlődni a programoknak.
Én szeretem mindig ha tiszta, így előtte letörlök mindent. -
daninet
veterán
Csak hogy bebiztosítsam magam:
Eddig Sztupy rom van fenn, most raknám a Darky 7.6-ot (nem szeretem mindenből a legújabbat)
A Sztupy JPK romban ugye nem volt lagfix? recovery-ben nem találtam az advanced menüben, és sztupy az oldalán sem említi, csak nem akarok téglátMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Bagan
aktív tag
Nem sok változás történt. Vissza állította az aku kijelzőt, ebben sincs sajnos alapból benne az új billentyűzet, aminek az érzékenysége nagyon jó. De ezt ugyebár meg lehet oldani.
Tárcsázóképernyő brutálisan ronda lett. Fekete bilentyűzet... a hányinger elkapott mikor megláttam. Nekem eddig a 6.0-ban az a teljes alap jött be eddig a legjobban.
Felrakott egy Go SMS alkalmazást, aminek ilyen karácsony hangulata van. Esik közben.
Jónak jó, de előbb kellett volna.Felrakta a Circle Battery alkalmazást, ami megint jó, csak nem az alap aku kijelzőt változtatja, hanem bal oldalra teszi ki. Minek legyen kettő? Beállításokat csak átfutottam, nem nagyon érdekel a dolog. - delete
Samsung Appsban 32 cuccot lehet letölteni. Tele van baszva szótárakkal, az meg engem kurvára nem érdekel - szartnemér
Mikor változtatod a hátteret, és a galériából választod ki az adott képet, ott lecserélte a képet. Ez legalább tetszik, de ennek nem sok értelmét látom.
Így gyorsan ennyi. Nem kell felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz Leonardo91 #25262 üzenetére
Na milyen a 7.7? Észrevételek 7.6hoz képest?Már meg is válaszolta Bagan kolléga. Akkor ez kimarad, eddig ez a 7.6 a legbejövősebb.[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
válasz k.soma #25250 üzenetére
IF ERROR: In case Odin does not start flashing and shows an error, your phone might go into the "download error" mode:
DON'T PANIC. This happens sometimes when there is a USB connection error.
First disconnect the USB cable from your phone.
Next shutdown your phone, by either: Press and hold the power button for about 30 seconds. The phone will power off. If it does not, just take out the battery and put it back in.Close Odin and try again.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Bagan
aktív tag
Kijött a Simi Clock után a SimiFolder alkalmazás is. Marketról letölthető.
Kegyetlen jó.
Gyakorlatilag ugyan olyan mint az iPhonén! Töltsétek! -
e.vid
senior tag
PL: SpeedMod kernel, ez 2.2 és 2.2.1 kompatibilis.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
zolmesz
aktív tag
válasz ForRedGlory #25234 üzenetére
Ne add fel FRG!
Egyszerűen csak írd oda az 1. hozzászólás végére, hogy mindenki a saját felelősségére végezze, a többi nem a Te dolgod.
De egyébként tényleg nem értem a sok embert, azért mert lehet frissíteni, még nem kötelező. Nem tud angolul, nem tudja, pl. mi az a "change log", mi az a CWM, stb. és még visszaolvasni sem képes ("most nincs időm visszaolvasni, mondjátok meg, mi az a ...), az NE tegyen fel nem hivatalos úton ROM-ot, vagy viselje a következményeket, pl. tégla, PC átíródás, IMEI szám átíródás.
Ennyi. -
pasionales
tag
Szeretném feltenni a darky 7.6ot. Most nekem 6.0 van JPU kernerrel. A 7.6 pedig JPY megy csak. Honnan tudom telölteni a JPY? mert sehol sem találom
-
hülyegyerek
addikt
Hülye kérdés : picasába hoguan lehet telóról feltölteni? Anikor rányomok a képen a share opcióra, hozzá akar velem adatni egy gugli accountot, pedig van már egy. Ha csak simán bejelentkezek, akkor közli,hogy már be vaguok lépve...
Ha böngetôben nyitom meg a picsaszájt, akkor kiírja, hogy csak asztali géprôl lehet megosztani, és még véletlenül sincs sehol a "klasszikus nézet" gomb, hogy legalább átverjem ezt a kiváló gúgel fejlesztést...Szóvalhardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
B.Ricsike
őstag
válasz pasionales #25272 üzenetére
Kicsit még olvasgatni kellene szerintem. A JPU nem kernel, hanem a ROM verziója. Illetve a Darky 7.6nak a JPY ROM az alapja, szal neked semmit nemkell letölteni hozzá, és külön felrakni még a JPY, hanem csak simán a 7.6 WIPE-os verzióját tedd fel.
-
Bagan
aktív tag
Szerintem most szüneteltetem ezeket a ROM frissítéseket. Darkyval teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak sajnálom hogy naponta dobálja ki a frissítéseket, és ő sem tudja mi a jó. Jó lenne, hogy amit belerak, az maradjon is benne, ne lépkedjen visszafele.
Szerintem már csak a 2.3-ra fogok frissíteni. Most ezt mondom, de úgy sem így lesz. Meglátom a 7.8-at, úgy is felrakom, nem birom ki hogy ne. Ez ilyesmi függőség már .15alkalmazás van nyitva, és nem bírom belaggoltatni. Kegyetlen jó. 2.1 alatt már ha 5 nyitva volt, halál volt.
-
Bagan
aktív tag
válasz pasionales #25272 üzenetére
Link
Ott a link és a részletes leírás. kernelt letölt, berakod PDA részhez majd 5 sec és készen is vagy.
Lesz egy 2e-s Recoveryd, amibe be tudod tölteni a Darky zip-et, és készen is vagy .[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Megoldottam a picasás dolgot, örvendek.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
-
daninet
veterán
darky 7.6+laggfix fennvan. a problémám a háttérképek kezelése. Túl keskeny sávot lehet csak kijelölni háttérképnek egy képen, alul felül fekete csík marad. backgrounds progi kifagy mikor be kellene állítani valamit.
ill. láma kérdés: nekem tök úgy néz ki mint az eddigi badára skinnelt romok, milyen progival vagy hol kapcsolom be ezt az új felületet (gingerbread)?
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Skynet258 #25283 üzenetére
lehet én vagyok a béna, de ez tök olyan mint amikor megvettem a telót. Feketébb a notification bar (vagyis ilyen átlátszó) de sem a tárcsázó átlátszó billentyűzetét nem látom, sem a gingerbread menü gombot, a menü is oldalra görgetős nem ez a le-fel...
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Skynet258
veterán
válasz daninet #25284 üzenetére
Fekete és átlátszó, mások az ikonok rajta, az animációk is teljesen mások, minden fekete az alap fehér helyett... ha nem látod a különbséget, akkor gond van! A tárcsázó ebben a verzióban épp nem átlátszó (szerencsére), a gingerbread menü gomb meg a menü le/fel görgetése pedig a launcher-től függ (Launcher Pro alatt pl. le/fel kell görgetni).
Valahogy így néz ki nálad is, nem (főleg az értesítési sávra gondolok)?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Szedd le a "wallpapers" nevű app-ot marketről, és ez is közte van. Vagy van még a backgrounds nevű app. Vagy a zedge. Vagy a... miért nem nézegetitek ezeket a programokat?
dirty.yakuza: Nálam nincs gond, hónapok óta használom, szintén Budapest. Mikor hozzáadod, nyomsz egy "test location" gombot?
[ Szerkesztve ]
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz dirty.yakuza #25288 üzenetére
A Country-t nem is fontos megadni. A city-hez beirod a várost, és test locationra rákattintasz alatta.
-
B.Ricsike
őstag
válasz dirty.yakuza #25293 üzenetére
Töröld le, tedd fel újra! Olyan nincs hogy nem megy! Mindenkinek megy, neked is fog! Meg net is legyen bekapcsolva közbe. Meg tegyél nyilat a display weather mellé is! Várost ird be, alatta Test Location! Beállítod h Celsius legyen és le OK-zod.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Én meg csak most teszek 7.0-ra egy 7.6 no Wipe-ot.
Nem értem Darky-t sem, minek ad ki 3 naponta újat is kis szar változásokkal. Kell a halálnak karácsonyi hangulatú akármi...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tariattila
veterán
lassan elindulok, hogy legyen elég idő inni mindegyőtök egészségére !
B.U.É.K !
jövőreugyanitt...addíg is mindenki főzzön magának jó kis romokat:
The Magical ROM Machine![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz tariattila #25297 üzenetére
Köszönöm, én is iszom majd a Te egészségre is, ill. mindenkiére.
BUÉK!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #25297 üzenetére
Ez komoly!! BUÉK!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.