Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
hali emlékeztek még rám?
amióta beadtam szervízbe azóta már másodszor megy fel pestre úgy hogy nálam még nem járt
szerintem ha ennyit vacakolnak vele csak nem fognak csesztetni a gari miatt
mert konkrétan a teljes jpy + darky 7.5 rajt van mindennel együttleroyclub:
1hszben van egy leírás de ha szeretnéd még küldhetek egy mailt aminek egy másik forumon nagy sikere van
de más forumokon is vannak jó leírások andro-id.info......[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz muveszur #26598 üzenetére
koszi, kaptam egy Unlock es Unfreeze code-ot, ezek utan akkor belevaghatok a frissitesbe ugye?
csak ez a kies nem akarja megtalalni a telot es connecting-et ir orokke. legfrissebb valtozat, asszem tegnapi (talan tul friss?) 64 bites win7-em van, masnak megy ilyenen?[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
válasz schawo #26487 üzenetére
Nekem brickelés után az XWJM2 fw került fel és most 2 naponta töltöm. Az előző fw-rel (nem emlékszek rá melyik verzió volt, de ki tud deríteni, hogy melyik volt) munkaidőn belül már töltenem kellett... hozzáteszem alap állapotában is (tehát semmi sem volt rá telepítve), úgy hogy minden ki volt kapcsolva (wifi, bt, 3g)
-
dancsuri
veterán
Na itt aztán a tulaj egyszerre szidhat két oprendszert IdeaPad U1
Ezt viszont szívesen birtokolnám Sony Ericsson Xperia arc
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
telya
aktív tag
na de valahogy el kene jutni 2.2-ig legalabb
most kaptam meg a telot, nem biztos h elso nap valami durva hazilag barkacsolt rommal kene probalkoznom..innen jut eszembe: a nexus s hardveresen kb ugyanaz mint ez a telo nem? akkor nem lehet h kb egy az egybe mukodne a 2.3 gingerbread rajta?
[ Szerkesztve ]
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Egy barátom akar venni egy ilyen telefont, és szeretne rajta filmeket nézni. Kérdése csupán annyi, hogy az akksi ezt hogy viseli ? Mert a mostani LG Arena telefonja pont egy filmet bír ki, és nem akar megint ilyen hibába esni.
A Galaxy valamivel jobban bírja ? Persze nem akarja hogy egész nap akksiról filmezhessen, de ha egy filmet megnéz, esetleg még szeretne telefonálni is.
Előre is köszönöm a segítséget !
J
-
q2w3
senior tag
Azt figyeltem meg mostanában, hogy középen más színű a kép amit fotóz a telefon:
[link]
[link]Középen egy szabályos körben. Nem koszos a kamera. Már amikor megkaptam akkor is észre vettem, de nem foglalkoztam vele.
Lehet hogy gariba vissza kéne vinni?
Jah és csak fotózáskor látszik ez a kör, internet stb nem. Szóval biztos hogy kamera.[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Elég sokan fordultak hozzá a százalékonkénti akku-kijelző ikonokkal kapcsolatban, és leginkább azzal, hogy ezeket hogyan lehetne cserélgetni adott ROM-ok között. Ezért tehát csináltam egy kis szösszenetet, hogy mindenki el tudja végezni magának a feladatot, vagy akár teljesen új kijelzőket gyárthasson.
Százalékos akku-kijelző ikonok cseréje, módosítása
B.Ricsike kérésére elkészítettem a Hamster's 6.1-es ROM-re feltehető Darky 7.6-os kijelző ikonokat, a dokumentumban megtalálható hozzá a link. Remélem érthetően írtam mindent.
-
Lall
veterán
Jaaaa, hogy KIES-es frissítés. Na azt nem csinálnám még ha pisztolyt tartanának a fejemhez sem. Sokan panaszkodnak, hogy szarabb lett mint volt. Egy régi (talán szeptemberi) 2.2 az alapja. Ráadásul a Pannon is azt mondja, hogy inkább vigyék be mert KIES-es frissítés nem biztonságos (itt is volt aki téglát csinált a telefonjából, mert megállt frissítés közben a KIES). Nem beszélve a muveszur által kifejtett dologról, miszerint bootloader-t is cserél.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
daninet
veterán
válasz muveszur #26615 üzenetére
ezen az oldalon egyszerűbb.. kiválasztod a neked tetsző akku kijelzőt, feltöltöd a frameworks fájlt, utána visszaküldi a rendszer, átnevezed update.zip-re, és telepíted recoveryből.. sztm ez egyszerűbb mint a png-ket pakolni
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
muveszur
addikt
válasz daninet #26617 üzenetére
Ellenben meglehetősen korlátozott az ikonok száma, ráadásul így nem lehet saját képeket használni. Nem beszélve arról, hogy néhány romfőző saját, egyedi ikonokat használ, amik nem találhatóak meg itt. Az írás segítségével bárki csinálhat magának amilyet csak akar, illetve a technikai háttér is bemutatásra kerül.
Illetve párszor csináltam az általad említett oldal segítségével ilyet, és nem minden esetben lett tökéletes az eredmény sajnos.B.Ricsike: Bocsi, ezt elfejtettem. Pótoltam az írásban is, illetve innen is letöltheted:
[link][ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Ha jól emlékszem, a srác félreérthetően írta le, tehát a mostani hivatalos frissítés nem cserél bootloadert.
Ellenben van rá példa olyan ROM-ra, ami a Kiesen jött, és cserélt bootloadert, ugyanakkor szvsz nemsokára kapunk Kiesen keresztül olyan bootloadert is, ami majd cheksumot fog ellenőrízni. Lásd Galaxy Tab. -
vendingo
veterán
Hasonló cipőben járok én is.
Bár már annak is tudok örülni, hogy a vodás kártyát elfogadja a telenoros telcsi.
Én is mindenképpen szeretném 2.2-re frissíteni, de a 2 napos telcsit nem szeretném hazavágni, ráadásul azt se tudom, hogy mi-merre-hány méter.
Elkezdtem utánaolvasni a dolgoknak, de nem hogy okosabb, csak butább lettem, mert úgy belekavarodtam....
Ma már annyira kiakasztott a telefon, hogy majdnem el is adtam...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
muveszur
addikt
válasz .: JuSzT :. #26613 üzenetére
A Samsung szerint ~7 órát bír ki filmezéssel. Valamelyik nap FRG kolléga tesztelte, és kb 6 órán át ment a 720p-s film bekapcsolt Wifi mellett ha jól emlékszem.
-
muveszur
addikt
Én a helyetekben csinálnék egy mentést az EFS mappáról, generálnék egy Unlock kódot és Odinnal frissítenék JPY-ra, ami már ugye 2.2.1-es.
Ha meg maradni akartok a hivatalos úton, akkor vigyétek be a szervízbe a telefont.
Mivelhogy a Samsung Magyarország szerint a Kiesen frissítés nem hivatalos, garanciavesztéssel jár. Szvsz ez egy nagy vicc..Ha meg 99%-osan akartok csak hivatalosan, akkor szintén EFS mappa lementése, Unlock kód generálása, wipe data, wipe cache a recoveryből, belső SD kártya formázása, majd mehet a frissítés a Kiessel. Ezután pedig megint végigcsinálni a reseteket, és örülni!
-
odium
aktív tag
Főzött DOC romot, Supercurio kernellel használóktól kérdem, hogy nekik milyen az akksiidejük. Mer az enyém borzalmas. Reggel vettem le töltőről, 10 perc telefonálás, fél óra wifi. Most 35%.
-
muveszur
addikt
válasz leroyclub #26599 üzenetére
Akkor most leírom a folyamatot, hogy mit kell tenned, hogy tisztán láss. Az egyes műveletek pedig már rengeteg helyen le vannak írva.
1. Ellenőrzöd, hogy működik-e neked a hardveres 3 gombos recovery.
2. Rootolod a telefont.
3. RootExplorrel lemented a teljes efs mappa tartalmát a számítógépedre.
4. Feltelepíted az SGS Unlock app-ot, és generálsz Unlock kódot, majd a két kódot szépen felírod valahová és megőrzöd.
5. Mehet a flashelés! -
ZEN1TH
őstag
Épp kalibrálom az akksit. Hogy tudom gyorsan lemeríteni nullára? Most bekapcsolt wifi/bt/gps és megy rajta egy 720p-s videó, de nem tudom meddig bírja.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
vendingo
veterán
válasz muveszur #26625 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az EFS kinyeréséhez rootolni kell a telefont nem?
Amúgy nálam a 3 gombos recovery se működik, próbáltam.
Néztem leírást, hogy hogyan kéne előhozni, inkább hagytam a fenébe.
Unlock kódot sikerült generálnom. (amúgy hogyan lehet visszazárni a telefont, ha netán szervizbe kéne vinnem?
Másik dolog meg, hogy amikor mindenféle dolgot, root, romcsere, lagfixek.... mindent felvarázsolok a telcsire, akkor visszalehet gyárira állítani, ha netán szervizbe kéne küldenem?
Felraktam a kies 2.0-át, amit 4 óra alatt szedtem le, feltelepítettem, nem lát frissítést, ráadásul egyből befagyasztotta a netem. Amint letöröltem, újból lett net.Ha valaki érez ambíciót, akkor adok 5000Ft-ot annak, aki rendesen gatyába rázza a telefonom GY-M-S megyén belül.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
muveszur
addikt
válasz leroyclub #26638 üzenetére
Muszáj lesz rootolnod a telefont az EFS mappa lementése miatt. Utána nem kell unrootolni, mehet a flashelés. Flashelés után viszont nem lesz rootod, mindent le fog pucolni a telefonról.
ZEN1TH:
Van ingyenes 500mb 31 napig. De ha wifin fent vagyok akkor fölösleges bekapcsolni.Bár ha jobban belegondolok, akkor ha megy az adathálózat, és utána bekapcsolod a wifit, akkor automatikusan tiltani fogja az adathálózatot. Bár azt nem tudom, hardveresen is lekapcsolja-e. Most sz@rba hoztam magam, nem tudom
Elég lesz csak a Wifi[ Szerkesztve ]
-
titán
Nekem Darky 7.5 + supercurio féle voodoo kernel, és szintén zenész. A nap folyamán 1 óra tapicskolással reggel óta (9 órányi üzemidő után) 25%-ra merült.
Többen tanácsolták, hogy vegyek le minden aktív widgetet. Eddig sem volt sok, egy szem akku widgetem volt csak, minden más az asztalon csak ikon. Azt is eltüntettem, természetesen semmi sem változott. Nem fut semmi a háttérben a gyári alap szolgáltatásokon kívül. Battery wipeot kétszer is végigcsináltam. Fényerő automatikus minimumon van.
Ingzsebben hordom a telefont, és rendszeresen melegnek érzem, olyan, mintha nem váltana le a CPU 100MHz-re. Egy időben próbálkoztam szoftveres CPU optimalizálóval, de az sem segített.
Nem a voodoo kernel és a lagfix (ext4 driver) a hibás?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
mars622
tag
Az infomációs sávomon kb fél órája azt írja a telefon: Szinkronizálás - Túl sok Névjegyeka törlés.
Ez mi lehet, ha rányomok meghal a telo... -
Aarchy
csendes tag
Androidról lehet vhogy e-mail-es megoldáson kívül facebook fan page-re postolni status-t, képet, videót?
-
muveszur
addikt
válasz vendingo #26636 üzenetére
Szerintem még most ne nagyon foglalkozz a flasheléssel, inkább tanulj előtte sokat, illetve olvass rengeteget.
Az efs mappa lementéhez muszáj rootolnod a telefont.
A 3 gombos recovery előhozásához meg találsz itt gyönyörűszép leírást, keress rá.
Visszazáráshoz van egy tárcsázóba írandó kód...Erre is rákereshetsz.Természetesen vissza lehet állítani a gyári állapotra, feltéve ha van mentésed az efs mappáról.
Bár egyesek szerint van egy titkos log, ami rögzíti a flasheléseket. Erre bizonyíték nincs, és tény az, hogy én még nem hallottam olyan Galaxy S-ről, amit azért dobtak vissza a szervízből, mert flashelve volt.Hagyd a fenébe a Kies 2.0-át. Bár én az első verziót sem ajánlom.
-
Bavid
senior tag
Próbálta valaki a microbes nevezetű lw-t? Nekem valahogy furán megy, tehát az egyik sarokban gyűlnek össze, középen meg egy fény csóva szerű mozog kicsit.
-
-
ZEN1TH
őstag
válasz vendingo #26647 üzenetére
Nem nehéz dolog amúgy. Rootolni gyakorlatilag egy kattintás pl a superoneclick-el. EFS mappát is könnyen le lehet menteni pl a rootexplorerrel. Én egyedül az unlock kód generálással szívtam, mert az SGS Unlock Tool az istenért sem akart működni, valszeg mert frissített telenor 2.2 alól próbáltam. Végül egy számítógépes módszerrel sikerült.
Mi is az a szeríz kód amivel vissza lehet zárni a telót?
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest